sabom kelebekle aynı denk geldi ha. ooooooooooo iyisiniz vallaha allaım emeklerinizi boşa çıkarmasın bu arada tahminen bebişler bayramda göbüşünüzde olacaklar kalabalık bir bayram sizi bekliyor kızlar ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy süper yaaaaaaaaaa 9 ay boyuncada orda kalırlar inşallah canlarım
benimde tedavide bugün 4. günüm sağda 6 soldada 1 yumoş varmış şimdilik iyimi kötümü bişi demedi 3 te tekrar gidicem hastaneye ilaçlarını al gel dediler e2 tahlilimde o zamana kadar çıkmış olur bakalım hayırlısı artık
canım bi anda geçmişe döndüm çok değil bir sene öncesindebu mübarek ramazanda oruç tutarken allahım banadfa hayırlı bir evlat ver diye yalvarıyordum 11 sene hergün ağladım ve geçen sene ramazan bayramının bitiminde hamile kaldım hemde 11 sene sonra sayısız yumurta çatlatma aşılama ve tüp bbkten sonra hep izmire geliyordum canım ve kendiliğinden hamile kaldım ümidini kaybetmemen için yazdım çok çok dua et canım nerdetüp bbk yapıyosun canım allah bütün isteryen herkeze versin inşallah yaşayan çeken bilirrrrrrrrrrrrr
merhaba kızlar ben bugün gittim kontrole...yumurta toplama pazartesi saat 8,transferde perşembe günü olacak......ALLAHIM DUY SESİMİ YALVARIRIM... BIRAKMA BENİ NE OLUR....TÜM İSTEYENLERLE KALBİ BEBEK HASRETİ İLE YANANLARLA BERABER BANADA SAĞLIKLI HAYIRLI UZUN ÖMÜRLÜ GÜZELLER GÜZELİ BİR EVLAT NASİP ET RABBİİİİİİİİİİİMMM...EMEKLERİMİZİN KARŞILIĞINDA O MELEK SURATLARI GÖSTER ALLAHIM....NE ACI BİR ÖZLEMMİŞ BU YAAAA...NE HASRETMİŞ BİTTİM TÜKENDİM ALLAHIM...BEBEK KÜÇÜÇÜK BİR NEFES,BİR KALP ATIŞI,MİS GİBİ CENNET KOKUSU...GEL ARTIK NE OLUR CENNETE ÇEVİR ŞU SAHTE DÜNYAMI KÜÇÜK MELEĞİM
merhaba kızlar ben yeni üyeyim...saboli ilk sayfadaki yazını okurken salya sümük ağladım yaaaa...kelebek le tedaviniz aynı gidiyor inşallah aynı pozitifide görürsünüz:Saruboceq:benimde ikinci denemem yumurtalarım pazar veya salı toplanacak..yarın belli olacak..tabi tekrar sel olmazsa,tamda tedavimin en önemli günleri öyle korkuyorumki bi aksilik olurda yarıda kalır diye....hayırlısı inşallah bakalım rabbim neylerse güzel eyler
Ben geldimmmmm hihoyyyt
Kimseler yok bugün sengözlerimebaksanab
Benim transfer günü kesinleşti kelebeem
Salı günü sabah 10 da Allahım izin verirse :Saruboceq:
sabom kelebekle aynı denk geldi ha. ooooooooooo iyisiniz vallaha allaım emeklerinizi boşa çıkarmasın bu arada tahminen bebişler bayramda göbüşünüzde olacaklar kalabalık bir bayram sizi bekliyor kızlar ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy süper yaaaaaaaaaa 9 ay boyuncada orda kalırlar inşallah canlarım
merhaba kızlar ben bugün gittim kontrole...yumurta toplama pazartesi saat 8,transferde perşembe günü olacak......ALLAHIM DUY SESİMİ YALVARIRIM... BIRAKMA BENİ NE OLUR....TÜM İSTEYENLERLE KALBİ BEBEK HASRETİ İLE YANANLARLA BERABER BANADA SAĞLIKLI HAYIRLI UZUN ÖMÜRLÜ GÜZELLER GÜZELİ BİR EVLAT NASİP ET RABBİİİİİİİİİİİMMM...EMEKLERİMİZİN KARŞILIĞINDA O MELEK SURATLARI GÖSTER ALLAHIM....NE ACI BİR ÖZLEMMİŞ BU YAAAA...NE HASRETMİŞ BİTTİM TÜKENDİM ALLAHIM...BEBEK KÜÇÜÇÜK BİR NEFES,BİR KALP ATIŞI,MİS GİBİ CENNET KOKUSU...GEL ARTIK NE OLUR CENNETE ÇEVİR ŞU SAHTE DÜNYAMI KÜÇÜK MELEĞİM
canım kontrolüm evet sabahtı......
yemeğe misafirim vardı.inan buraya gelmeye hiç fırsatım olmadı. :bbo:
yarım saat oldular gideli ortalığı şöööyle bir toparladım geldim hemen....
bomba haber..... akannehir
yarın gece 11:30 da çatlıyorum.salı günü yumoşlar toplanıyor..... delikafadulden
evet canım haklı çıktıınn..... :dance:
neymiş o iğneler ? ben yarın sadece pregnil yapicim..... akannehir
saati belli değil.8:30 da gidicem yatışım yapılacak.bekliycem işte.....en geç 10 gibi olur zaten.....
evet benim de pazartesi tatil...... zemuszemus
ben puregonu da lucrini de son kez yaptım.... lülülülülülü
sağ tarafım iyi benim de............delikafadulden
ya sabo ne kadar çok benzerliklerimiz var...... CADIARZU
kardeşmiyiz ne???? delikafadulden:roflol:
canım bi anda geçmişe döndüm çok değil bir sene öncesindebu mübarek ramazanda oruç tutarken allahım banadfa hayırlı bir evlat ver diye yalvarıyordum 11 sene hergün ağladım ve geçen sene ramazan bayramının bitiminde hamile kaldım hemde 11 sene sonra sayısız yumurta çatlatma aşılama ve tüp bbkten sonra hep izmire geliyordum canım ve kendiliğinden hamile kaldım ümidini kaybetmemen için yazdım çok çok dua et canım nerdetüp bbk yapıyosun canım allah bütün isteryen herkeze versin inşallah yaşayan çeken bilirrrrrrrrrrrrr
Canım casperım opuyorumnanaktan
Sağolasın tatlım darısı senin başına sorunsuz bi şekilde inşallah :Saruboceq:
CASPERım naptın merak ettim her şey yolundadır inşallah
canım kontrolüm evet sabahtı......
yemeğe misafirim vardı.inan buraya gelmeye hiç fırsatım olmadı. :bbo:
yarım saat oldular gideli ortalığı şöööyle bir toparladım geldim hemen....
bomba haber..... akannehir
yarın gece 11:30 da çatlıyorum.salı günü yumoşlar toplanıyor..... delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?