• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lk Gz arm Bir taneme..

boyum 1.70.....

canım ne dimek anlatırım tabiiki....
hatta şimdi anlatayım...gece 12 den sonra hiçbişiy yemiyorsun.hastanede koluna serum takılıyor.oradan bir iğne yapılıyor.hafif başın dönüyor ve film orada kopuyor.hiçbişiy hatırlamıyorsun.uyandığında çoooktan odana gelmiş oluyorsun.hafif kasık ağrıların oluyor.aynı adet ağrıları gibi.belki 1-2 damla kan....ağrın çok olursa ağrı kesici yapıyorlar.korkacak hiçbişiy yok...işlemden sonra bol su içersen daha çabuk toparlanırsın....

Bak gördün mü boyuna göre kilon normal
ben eccük ufağım kaydirigubbakcemile3 165 im kilomda 51 kaydirigubbakcemile3
Daha önce hiç anestezi almadım oyüzden korkum akannehir
Ama onuda aşıcam Allahın izniyle
:Saruboceq:

Kız Allah seni napmasın emi :roflol:
yemeği yakıcam senin yüzünden sırnaşık şey
Allahım böyle güzel haberli telaşeler versin inşallah opuyorumnanaktan
Hadi ben gittim kaydirigubbakcemile yemeklerle ilgileneyim
kaydirigubbakcemile
Şeniz

Buarada izmirde çok güzel yağmur yağıyor kaydirigubbakcemile2
çok şükür yaaaaaaaaaa uzun zamandır yaağmıyordu
opuyorumnanaktan

Allah Allah ben bu cevaplarını hiç okumamışım yav..... :kedi:
Adana da yağmurlu gösteriyor ama tık yok.... :1no2:
yağmur evet bereket ama istanbul çok içimi acıttı çoookk... senağlama
Allah mağdur vatandaşlarımıza yardım etsin...... mafoldumben

Allah Allah ben bu cevaplarını hiç okumamışım yav..... :kedi:
Adana da yağmurlu gösteriyor ama tık yok.... :1no2:
yağmur evet bereket ama istanbul çok içimi acıttı çoookk... senağlama
Allah mağdur vatandaşlarımıza yardım etsin...... mafoldumben

Evet bende çok üzüldüm :gitme:
Allahım beterinden korusun

merhaba kızlar ben yeni üyeyim...saboli ilk sayfadaki yazını okurken salya sümük ağladım yaaaa...kelebek le tedaviniz aynı gidiyor inşallah aynı pozitifide görürsünüz:Saruboceq:benimde ikinci denemem yumurtalarım pazar veya salı toplanacak..yarın belli olacak..tabi tekrar sel olmazsa,tamda tedavimin en önemli günleri öyle korkuyorumki bi aksilik olurda yarıda kalır diye....hayırlısı inşallah bakalım rabbim neylerse güzel eyler

gerçi biz şükürler olsunki bi zarar görmedik selden....ama sıkıntılarını çekiyoruz zaten sıkışık olan trafik iyice çekilmez oldu...allah mağdurların yardımcısı olsun,sabırlar versin inşallah....tv bile izlemiyorum moralim çok bozuluyor:çok üzgünüm:

merhaba kızlar ben yeni üyeyim...saboli ilk sayfadaki yazını okurken salya sümük ağladım yaaaa...kelebek le tedaviniz aynı gidiyor inşallah aynı pozitifide görürsünüz:Saruboceq:benimde ikinci denemem yumurtalarım pazar veya salı toplanacak..yarın belli olacak..tabi tekrar sel olmazsa,tamda tedavimin en önemli günleri öyle korkuyorumki bi aksilik olurda yarıda kalır diye....hayırlısı inşallah bakalım rabbim neylerse güzel eyler

gerçi biz şükürler olsunki bi zarar görmedik selden....ama sıkıntılarını çekiyoruz zaten sıkışık olan trafik iyice çekilmez oldu...allah mağdurların yardımcısı olsun,sabırlar versin inşallah....tv bile izlemiyorum moralim çok bozuluyor:çok üzgünüm:

Aramıza hoşgeldin canım kaydirigubbakcemile5
Demek seninde yumoş tolanma zamanın geldi gamyoncuiremsu
bizde gün sayıyoruz hihoyyyt
Hep birlikte pozitifi yakalarız inşallah :sm_cool:
Halaylar çekeriz :teytey:
Allahım inşallah inşallah bu mübarek ramazan ayı hürmetine dualarımızı kabul eder inşallah :Saruboceq:

Hangi merkezde tedavi oluyorsun
:uhm:

Sel içinde çok geçmiş olsun ayrıca a.s. Allahım beterinden korusun

canım arkadaşım
ben yeni gördüm burayı yaa senağlama
rabbim emeklerini zayi ermesin
hadi inşallah güzel haber gelsin senden
halaylar çekelim
dualarımdasın

canım arkadaşım
ben yeni gördüm burayı yaa senağlama
rabbim emeklerini zayi ermesin
hadi inşallah güzel haber gelsin senden
halaylar çekelim
dualarımdasın

Semişim :asigim:
Canım güzel hamişim benim opuyorumnanaktan
Allah razı olsun bitanem peşpeşe vericez pozitif haberleri inşallah
Şeniz

Bu arada yarın yine kontrol var :kedi:
İnşallah her şey yolundadır

Aramıza hoşgeldin canım kaydirigubbakcemile5
Demek seninde yumoş tolanma zamanın geldi gamyoncuiremsu
bizde gün sayıyoruz hihoyyyt
Hep birlikte pozitifi yakalarız inşallah :sm_cool:
Halaylar çekeriz :teytey:
Allahım inşallah inşallah bu mübarek ramazan ayı hürmetine dualarımızı kabul eder inşallah :Saruboceq:

Hangi merkezde tedavi oluyorsun
:uhm:

saboli cvp vermişsin sağol canım...istanbul tüp bebek merkezi aret kamar da yaptırıyorum...burda o merkez hakkında köyü şeyler yazıyor ama ben şimdilik memnunum...aret bey güler yüzlü,kızım diye hitap ediyor bana...ben hiç soru sormuyorum o anlatıyor herşeyi sormak istediğin bişey varmı diye de ayrıca soruyor....dün gonal f bitmişti paramızla almamız gerekiyordu,başka bir hastadan kalmış onu verdiler....dualarınıza gönülden katılıyorum...aynı dönemedenk gelmiş tedaviler belki birlikte doğururuzda kim bilir:CüvCüv:

saboli cvp vermişsin sağol canım...istanbul tüp bebek merkezi aret kamar da yaptırıyorum...burda o merkez hakkında köyü şeyler yazıyor ama ben şimdilik memnunum...aret bey güler yüzlü,kızım diye hitap ediyor bana...ben hiç soru sormuyorum o anlatıyor herşeyi sormak istediğin bişey varmı diye de ayrıca soruyor....dün gonal f bitmişti paramızla almamız gerekiyordu,başka bir hastadan kalmış onu verdiler....dualarınıza gönülden katılıyorum...aynı dönemedenk gelmiş tedaviler belki birlikte doğururuzda kim bilir:CüvCüv:

İnşallah canım :Saruboceq:
Dualarına kocamannnnnnnn aminnnnnn diyorum :Saruboceq:
Hep birlikte mayıs anneleri topiğine terfi edicez
inşallah hihoyyyt

Ben geldimmmmm hihoyyyt
Kimseler yok bugün sengözlerimebaksanab
Benim transfer günü kesinleşti kelebeem :utangac:
Salı günü sabah 10 da Allahım izin verirse

Ben geldimmmmm hihoyyyt
Kimseler yok bugün sengözlerimebaksanab
Benim transfer günü kesinleşti kelebeem :utangac:
Salı günü sabah 10 da Allahım izin verirse

sabom kelebekle aynı denk geldi ha. ooooooooooo iyisiniz vallaha allaım emeklerinizi boşa çıkarmasın bu arada tahminen bebişler bayramda göbüşünüzde olacaklar kalabalık bir bayram sizi bekliyor kızlar ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy süper yaaaaaaaaaa 9 ay boyuncada orda kalırlar inşallah canlarım

Back