Eğer bu söylediklerin gerçek olursa ki olacak inanıyorum
mayıs anneleri topiğini uçurcas söz mü :sm_cool: kaydirigubbakcemile3
uçurcaz ne dimek tozunu attırırız valla........ hihoyyyt :dance:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eğer bu söylediklerin gerçek olursa ki olacak inanıyorum
mayıs anneleri topiğini uçurcas söz mü :sm_cool: kaydirigubbakcemile3
boyum 1.70.....
canım ne dimek anlatırım tabiiki....
hatta şimdi anlatayım...gece 12 den sonra hiçbişiy yemiyorsun.hastanede koluna serum takılıyor.oradan bir iğne yapılıyor.hafif başın dönüyor ve film orada kopuyor.hiçbişiy hatırlamıyorsun.uyandığında çoooktan odana gelmiş oluyorsun.hafif kasık ağrıların oluyor.aynı adet ağrıları gibi.belki 1-2 damla kan....ağrın çok olursa ağrı kesici yapıyorlar.korkacak hiçbişiy yok...işlemden sonra bol su içersen daha çabuk toparlanırsın....
Kız Allah seni napmasın emi :roflol:
yemeği yakıcam senin yüzünden sırnaşık şey
Allahım böyle güzel haberli telaşeler versin inşallah opuyorumnanaktan
Hadi ben gittim kaydirigubbakcemile yemeklerle ilgileneyim kaydirigubbakcemile
Şeniz
Buarada izmirde çok güzel yağmur yağıyor kaydirigubbakcemile2
çok şükür yaaaaaaaaaa uzun zamandır yaağmıyordu opuyorumnanaktan
Allah Allah ben bu cevaplarını hiç okumamışım yav..... :kedi:
Adana da yağmurlu gösteriyor ama tık yok.... :1no2:
yağmur evet bereket ama istanbul çok içimi acıttı çoookk... senağlama
Allah mağdur vatandaşlarımıza yardım etsin...... mafoldumben
merhaba kızlar ben yeni üyeyim...saboli ilk sayfadaki yazını okurken salya sümük ağladım yaaaa...kelebek le tedaviniz aynı gidiyor inşallah aynı pozitifide görürsünüz:Saruboceq:benimde ikinci denemem yumurtalarım pazar veya salı toplanacak..yarın belli olacak..tabi tekrar sel olmazsa,tamda tedavimin en önemli günleri öyle korkuyorumki bi aksilik olurda yarıda kalır diye....hayırlısı inşallah bakalım rabbim neylerse güzel eyler
gerçi biz şükürler olsunki bi zarar görmedik selden....ama sıkıntılarını çekiyoruz zaten sıkışık olan trafik iyice çekilmez oldu...allah mağdurların yardımcısı olsun,sabırlar versin inşallah....tv bile izlemiyorum moralim çok bozuluyor:çok üzgünüm:
canım arkadaşım
ben yeni gördüm burayı yaa senağlama
rabbim emeklerini zayi ermesin
hadi inşallah güzel haber gelsin senden
halaylar çekelim
dualarımdasın
Bu arada yarın yine kontrol var :kedi:
İnşallah her şey yolundadır :Saruboceq:
Aramıza hoşgeldin canım kaydirigubbakcemile5
Demek seninde yumoş tolanma zamanın geldi gamyoncuiremsu
bizde gün sayıyoruz hihoyyyt
Hep birlikte pozitifi yakalarız inşallah :sm_cool:
Halaylar çekeriz :teytey:
Allahım inşallah inşallah bu mübarek ramazan ayı hürmetine dualarımızı kabul eder inşallah :Saruboceq:
Hangi merkezde tedavi oluyorsun :uhm:
mavi0 canım hakkında hayırlısı olsun tatlım sel içinde çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun.
saboli cvp vermişsin sağol canım...istanbul tüp bebek merkezi aret kamar da yaptırıyorum...burda o merkez hakkında köyü şeyler yazıyor ama ben şimdilik memnunum...aret bey güler yüzlü,kızım diye hitap ediyor bana...ben hiç soru sormuyorum o anlatıyor herşeyi sormak istediğin bişey varmı diye de ayrıca soruyor....dün gonal f bitmişti paramızla almamız gerekiyordu,başka bir hastadan kalmış onu verdiler....dualarınıza gönülden katılıyorum...aynı dönemedenk gelmiş tedaviler belki birlikte doğururuzda kim bilir:CüvCüv:
bana da yumoş toplama tarihi olarak salı ya da çarşamba dediler.perşembe cuma gibi de transfer Allah izin verirse.... delikafadulden
Ben geldimmmmm hihoyyyt
Kimseler yok bugün sengözlerimebaksanab
Benim transfer günü kesinleşti kelebeem
Salı günü sabah 10 da Allahım izin verirse :Saruboceq: