• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lk Gz arm Bir taneme..

kilomu dediniz.

ben rejime girmiştim aşılamadaki kiloları vermek için 7 kilo vermiştim devam edecektim güya edemdimde bakalım ben ne olucam kilo almak istemiyorum dikkat edeyim bende yememe.

amaannnnnnnnnn buda dertmi dimi kızlar uğur böcüklerimiz gelsin de biz gene rejim yaparız beee.

alışığım rejim yapmalara.

sabolim sendeki şeker ilacı zayıflatıyo olmalı arkadaşım kullanmıştı hatırladım şimdi ondada pko vardı

Evet canım glucofen zayıflatıyor
ama aksine bazılarınada kilo aldırıyor bünye il alakalı
mesela bu kullandığımız hormaon ilaçları bazısında şişlik ve kilo yapıyor
Ama çok şükür bende kilo yapmadaı 2 seneden beri :nazar:
hatta tedaviye başlamadan önce 53-54 kiloydum geçen gün geçen gün tartıldığımda 51 kilo çıktım akannehir
Kiloyu kafanıza takmayın nasıl olsa hamileyken rejim yapamıycaz
:sm_cool:
inşallah :Saruboceq:

kelebeeeeeeeeeeem geldinmi ölesine bakıyodum gelmişsinnnnnnnn

Son düzenleme:
Allah gönlünüze göre versin..
bu tedaviniz son olsun inş kızlar..
hayırlı cumalar..

sağol tatlım.... opuyorumnanaktan

pinkim kelebeği bekliyorum bende
akşama ancak gelirim dedi ama ben yinede bekliyorum işte :bbo:

Sağol tülişkommmmmmm canımsın Şeniz

yettim sabom...... kaydirigubbakcemile4
bir sorun yok çok şükür e2 normal çıkmış.yumoşların büyümesi de normalmiş.:nazar:
yarın sabah yine gidicem.ilaç dozajım değişecek yarın.bugün yine 175 yapıcam.
elif hemşire , fatma hemşire bana çok moral verdiler.....Allah razı olsun..... :asigim:

kısa protokol canımmmmmmmmm

sen de yetiştin bize kenarından köşesinden.hadi bakalım coşturalım topiği..... :içelim:

Kelebeğimi çok merak ediyorum noldu acaba mirmirmirmir

canım..... Şeniz

bana da yumoş toplama tarihi olarak salı ya da çarşamba dediler.perşembe cuma gibi de transfer Allah izin verirse.... delikafadulden

:sm_cool: oleyyyyyyyyyyyyy :sm_cool:
Çok sevindim kelebeğim :sm_cool:
Hep böyyle sorunsuz ilerleyecek ben biliyorum :sm_cool:
Sabahtan beri aklımdaydın çok şükür her şey yolunda :nazar:
Herhangi bişey söylediler mi şu gün toplanır filan diye
opuyorumnanaktan

Allaaaaaaaaaaaaaaaah delikafadulden
Ben sana demedim mi aynı günler olur diye sengözlerimebaksanab
Aynı zamanlarda gün sayıcaz bak görürsün hihoyyyt
İiçmden geçen hep buydu aynı gün olucak diyodum :roflol: tahminlerimde yanılmam :roflol:
veeeeeeeee inşallah Allahın izniyle birlikte alıcaz pozitif haberi :Saruboceq: inşallaahhhhhhhhhhhhhhhh
:Saruboceq: opuyorumnanaktan

ağrılar yumoşların büyümesindenmiş.hem zayıfsın hem de daha önce olumsuzluklar yaşadığın için endişelisin ağrılarını dinliyorsun sıkıntı hissetmen çok normal dediler...... :bbo:
yalnız 62 kilonun neresi zayıf anlamadım..... akannehir akannehir akannehir kaydirigubbakcemile3

Kız Allah seni napmasın emi :roflol:
yemeği yakıcam senin yüzünden sırnaşık şey
Allahım böyle güzel haberli telaşeler versin inşallah opuyorumnanaktan
Hadi ben gittim kaydirigubbakcemile yemeklerle ilgileneyim
kaydirigubbakcemile
Şeniz

ağrılar yumoşların büyümesindenmiş.hem zayıfsın hem de daha önce olumsuzluklar yaşadığın için endişelisin ağrılarını dinliyorsun sıkıntı hissetmen çok normal dediler...... :bbo:
yalnız 62 kilonun neresi zayıf anlamadım..... akannehir akannehir akannehir kaydirigubbakcemile3

Belki boyun uzun tamamlıyodur sengözlerimebaksanab
sevindirik oldum bennnnnnnnn :sm_cool:
aslında çok heycanlıyım tırrrrrrrsıyorum toplama işleminden akannehir
biara detaylı anlatırsın dimiiiiiiiiiiiiii
Şeniz

İnşallah canım hayırlısıyla pozitif haberi alsak..... :hooray: beraber mayıs anneleri topiğine taşınsak ..... kaydirigubbakcemile5 ve göbüşleri beraber büyütsek :CüvCüv: ne güzel olurdu...... :asigim:

Buarada izmirde çok güzel yağmur yağıyor kaydirigubbakcemile2
çok şükür yaaaaaaaaaa uzun zamandır yaağmıyordu
opuyorumnanaktan

İnşallah canım hayırlısıyla pozitif haberi alsak..... :hooray: beraber mayıs anneleri topiğine taşınsak ..... kaydirigubbakcemile5 ve göbüşleri beraber büyütsek :CüvCüv: ne güzel olurdu...... :asigim:

Eğer bu söylediklerin gerçek olursa ki olacak inanıyorum
mayıs anneleri topiğini uçurcas söz mü
:sm_cool: kaydirigubbakcemile3

boyum 1.70.....

canım ne dimek anlatırım tabiiki....
hatta şimdi anlatayım...gece 12 den sonra hiçbişiy yemiyorsun.hastanede koluna serum takılıyor.oradan bir iğne yapılıyor.hafif başın dönüyor ve film orada kopuyor.hiçbişiy hatırlamıyorsun.uyandığında çoooktan odana gelmiş oluyorsun.hafif kasık ağrıların oluyor.aynı adet ağrıları gibi.belki 1-2 damla kan....ağrın çok olursa ağrı kesici yapıyorlar.korkacak hiçbişiy yok...işlemden sonra bol su içersen daha çabuk toparlanırsın....

Back