lk Gz arm Bir taneme..

Bende canım aynen hastanemin ssk anlaşması yok malesef
her şey cepten
bende hastaneye tahliller takipler şunlar bunlar toplam 3250 verdim
ilaçlar hariç tabiki
akannehir

Seni çok iyi anlıyoruz canım benim
hepimiz geçtik aynı yollardan
Dilerim en kısa zamanda tüpe gerek kalmadan gelir yavrucuğun
bencede acele etme
en sonki aşılamamdan sonra 5 ay geçti öyle başladım tüpe
en kısa zamanda hamile kalman dileğiyle
opuyorumnanaktan

kızlar evet çok iyi bir fiyat ama ben bunu öderken bile zorlanıyorum.daha önceki tedavilerden kalan borçlarımız vardı.Allah yardım etsin inşallah bu sefer mutlu son olsun......

kızlar evet çok iyi bir fiyat ama ben bunu öderken bile zorlanıyorum.daha önceki tedavilerden kalan borçlarımız vardı.Allah yardım etsin inşallah bu sefer mutlu son olsun......

Haklısın bitanem opuyorumnanaktan
inşallah bu son olucak Allahın izniyle
:Saruboceq:

sabom benim göbüş kocaman oldu.kasıklarım da çok ağrıyor. kafamçokkarıştı
kilo da almışım.bir haftada neredeyse 2 kilo.... akannehir akannehir
yarın belki dr agiderim.
sabah bir arayayım bakim ne diyecekler.yine ohss olucam diye korkuyorum.... :sinifsinif:

Geçmiş olsun kelebeğim yaa :teselli:
Demek durum ciddi CADIARZU ara bakalım daha önce başıma gelmediği için bilemiyorumki nasıl olur ohss :sm_confused:
Ama bi gitsen iyi olur için rahat eder hemde önlem almış olursunuz yerimseniben
Sabah haberini bekliycem tatlişkom
Şeniz

canım yarın okula da gitmem gerekiyor.akşama doğru ancak gelirim.merak etme.... opuyorumnanaktan
ohss yumurta toplama işleminden sonra oluyor ama çok yumurtam oldu sanki.karnım büyüdü resmen...zaten ohss de çok yumurta olunca oluyor.... :sinifsinif:

Aksine zayıflamışım ben :sm_confused:
iğneler zayıflatıyor beni :sm_confused: ilginç
CADIARZU

Allah gönlünüze göre versin..
bu tedaviniz son olsun inş kızlar..
hayırlı cumalar..

hayırlı cumalar kızlar gelmemişsiniz daha yoksa uyuyomusunuz uyku havası var zaten
pinkim kelebeği bekliyorum bende
akşama ancak gelirim dedi ama ben yinede bekliyorum işte :bbo:

Allah gönlünüze göre versin..
bu tedaviniz son olsun inş kızlar..
hayırlı cumalar..

Sağol tülişkommmmmmm canımsın Şeniz

kilomu dediniz.

ben rejime girmiştim aşılamadaki kiloları vermek için 7 kilo vermiştim devam edecektim güya edemdimde bakalım ben ne olucam kilo almak istemiyorum dikkat edeyim bende yememe.

amaannnnnnnnnn buda dertmi dimi kızlar uğur böcüklerimiz gelsin de biz gene rejim yaparız beee.

alışığım rejim yapmalara.

sabolim sendeki şeker ilacı zayıflatıyo olmalı arkadaşım kullanmıştı hatırladım şimdi ondada pko vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…