Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amanda aman ne güzel gelişmeler olmuş hayırlısıyla yumoşlarınız bebişler olup göbişinize yerleşicek ALLAHIN izniyle inş öpüyorum ikinizide tatlişlerim
sabooom aradılar beni herşey yolundaymış çok şükür :lepi:
.e2 güzel çıkmış...
cumartesi kontrole çağırdılar.
ilaç meselesi halloldu. bişiyler ayarladılar sağolsunlar.........
ilaç dozajım değişmedi.yine 175...
bence de cumartesi geç, anlamadım zaten. CADIARZU
geçen sefer bu kadar geç çağırmamışlardı. :uhm:
Ama neyse ben dr uma güveniyorum. a.s
kafaya takmamaya çalışıyorum.vardır bir bildikleri..... yerimseniben
valla ben de gülerim.... kaydirigubbakcemile3
sabo dr un ne dedi diye sormuşsun.ben bugün kendi dr umu göremedim canım.ameliyat günümüymüş neymiş...daha önce hiç görmediğim bir dr vardı.bişiy sormadım o da pek bişiy söylemedi zaten...abuk bir muayene oldu anlıycan...neyseeee bunu da takmıycammmmm......... :lepi:
187.5 lik gonal f canım
sen kaçla başlamıştın :uhm:
geldim datluumm.....
bana dr beslenme programı vermedi.ama ben araştıra araştıra buna benzer bir diyet oluşturdum kendime...hatta senin listeni okudukça bir çok şeyi zaten yaptığımı farkettim.benim ekstra olarak badem,ceviz, kabak çekirdeği,bal çörekotu tarçın,hergün 100-150 gr balık (kırmızı ve beyaz et tüketmicem yum toplamaya kadar).... aklıma gelenler bunlar....
heheh siz de buralara gelin bakalım... kaydirigubbakcemile
teşekkürler.....
bende de pco var... benim de yarın kontrolüm var.....bugün puregonun 4. günü 175 doz yapıyorum... zemuszemus
teşekkürler aymes inşallah herşey güzel olur canım..... a.s.
ilkinde 125 ikincide 75 ile baslamistim ben kizlar
ya kizlar drunuza bir sey sormanizi istesem benim icin ozel olcak ama
bu dozlar yukseltilip sonrada tekrar dusurulebilirmi yani bi duzeni varmi bunun
mesela 75 basladik 125 ciktik tekrar gerek gorulurse 75 DUSERMI
evet aynen dozaj değiştirilebilir..... e2 yeteri kadar yükselmemişse dozajı arttırıyorlar.ya da e2 fazla artmışsa dozajı düşürüyorlar....
benim geçen tevdavimde 150 başlamıştık sonra 187,5 yaptılar sonra 150 oldu sonra 100 sonra 75 en son da 50 oldu ve bırakmıştık....
takma kafana saboommmmm :lepi:
selam kızlar sabom evsahibem uyanamadınmı ben geldimmŞeniz
sabom seni erken çağırmışlar...
bak şimdi ben de pimpiriklendim..... :sinifsinif:
kasıklarım ağrıyor canım.bugün kumaş pantolon giymiştim zor attım kendimi eve. :çok üzgünüm:
sen nasılsın, neler yaptın??
hadi hayırlısı canım.İnşallah herşey yolunda gider...
haberlerini bekliyorum.Çok bekletme.....