• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lk Gz arm Bir taneme..

anladım canım....
ben davete de gitsem iğneyi çantama koyuyorum tabii kolonyalı pamuğu da. yerimseniben
bir ara banyoya gidip yapıyorum.... :kedi:
eşim de saate bakıp kaşıyla gözüyle soruyor ben de tamam hallettim diyorum.gizli iş çeviriyorum valla çok komik oluyor.... kaydirigubbakcemile3

anladım canım....
ben davete de gitsem iğneyi çantama koyuyorum tabii kolonyalı pamuğu da. yerimseniben
bir ara banyoya gidip yapıyorum.... :kedi:
eşim de saate bakıp kaşıyla gözüyle soruyor ben de tamam hallettim diyorum.gizli iş çeviriyorum valla çok komik oluyor.... kaydirigubbakcemile3

Allah seni netmeye delüm laelaelaelaelae
cesarete bak sen kaydirigubbakcemile3
benim canım çok yanıyor ya mutlaka uzanmam gerekiyor riske atmak istemedim Çok üzgünüm çoook
insanlarla uğraşmak öyle zorki :olmaz:
özlemişim
:1hug:

valla deliyim ben.... -tatlicadiarzu-
kendime gülüyorum bazen.... delikafadulden
eh artık bu 5. deneme uzmanlaştım gizli saklı iğne yapamaya alıştım..... sengözlerimebaksanab

kelebekim sabom nasılsınız bakim iyi gidiyormu tedaviler ikinizide anne olarak görücem inşşşş

Pinkimmmmmmm bitanem Allah razı olsun :asigim:
Nasipte senle beraber başlamak vardı ama henüz vaktin saatin dolmamış başlamak için demekki :1hug: önümüzdeki adetinle inşallah sende başlarsın kistlerin erimiş olur inşallah :Saruboceq: dualarım hepimiz için
:Saruboceq:

valla deliyim ben.... -tatlicadiarzu-
kendime gülüyorum bazen.... delikafadulden
eh artık bu 5. deneme uzmanlaştım gizli saklı iğne yapamaya alıştım..... sengözlerimebaksanab

Bu son olacak inşallah hihoyyyt
kelebeğin minik butterflyi doğacakkkkkkkkkkk Allahın izniyle
opuyorumnanaktan

inşallah canım minik mucizelerimiz gelir artık .....
rabbim daha fazla bekletmez inşallah hayırlı sağlıklısıyla gelir bebiklerimiz.....

inşallah canım minik mucizelerimiz gelir artık .....
rabbim daha fazla bekletmez inşallah hayırlı sağlıklısıyla gelir bebiklerimiz.....

CANIM ıNNNNŞŞŞŞŞŞŞŞ :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:GELECEKLER MEVLEM BU KADAR DUAYI KARŞILIKSIZ BIRAKMAZ ıNŞŞŞŞŞŞŞŞ HEPıMıZıN ELLERı AÇIK DUA EDıYORUZ ıNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: GÖRÜYOR DUYUYOR BU ELLERı BOŞ ÇEVıRMEZ SENDE GÜZELLER GÜZELı BıR ANNE ADAYI OLARAK ARAMIZA DÖNERSıN ıNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

sabo yazın beni cok duygulandırdı benzer şeylerdi yaşadıklarımız en kısa sürede hamiş olduğunu söylemeni diliyorum ben de istanbula gitmiştim tüp bebek tedavisi için bir ay öncesinden de doğum kontrol hapı kullanmıştım hap işe yaramamış yumurtam büyümüş durum bu olunca malesef tedavim yarım kaldı çok ağladım çok üzüldüm ama sonuç değişmiyor benim de 3 negatif aşılamam oldu alıştım diyorum ama çok umutlanmıştım tüp bebekle bebişime kavuşacam diye beklerken işyerinde insanlara bi sürü yalan atıp istanbula gidip tedaviye başlayabilmek için bir hafta bekleyeip iğneler kullanıp yarıda kalmak çok acı şimdi umudum bi dahaki aya kaldı bu sefer uzun pratokol olacakmış adetimin 21. günü burada muayene olucam inşallah bidaha elim boş kalmaz bu yolda beraber yürüdüğüm arkadaşlarım hepimiz için sabır diliyorum AMİN

CANIM İNNNNŞŞŞŞŞŞŞŞ :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:GELECEKLER MEVLEM BU KADAR DUAYI KARŞILIKSIZ BIRAKMAZ İNŞŞŞŞŞŞŞŞ HEPİMİZİN ELLERİ AÇIK DUA EDİYORUZ İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: GÖRÜYOR DUYUYOR BU ELLERİ BOŞ ÇEVİRMEZ SENDE GÜZELLER GÜZELİ BİR ANNE ADAYI OLARAK ARAMIZA DÖNERSİN İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Amin......................
canım ne güzel dua etmişsin....Allah razı olsun..... Şeniz

canım aynı sene evlenmişiz bizde bu sene diye planlarken bizimki geçen seneden geldi bu sene doğdu hani derler ya bişeyi çok istersen dilersen o geç gelir diye gerçektende öyle çok isteyince hemen olmuyo hani çok istiyosun kendini inandırıyosun olucak diye olmayıncada hayal kırıklığı ama yılmak yok tabiki allahım verir zamanı var demekki daha inş bu ay alırız haberini canım dediğin gibi umudunu yitirme allahım görüyo kalbinide biliyo o seni çok bekletmez bu kadar isteğe karşılık verir elbet allahım gönlüne göre versin

Back