Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet....hayırlısıyla biran önce bebeklerimize kavuşsak....... :asigim:
ben akşam 9 da yapıyorum iğnemi..... zemuszemus
anladım canım....
ben davete de gitsem iğneyi çantama koyuyorum tabii kolonyalı pamuğu da. yerimseniben
bir ara banyoya gidip yapıyorum.... :kedi:
eşim de saate bakıp kaşıyla gözüyle soruyor ben de tamam hallettim diyorum.gizli iş çeviriyorum valla çok komik oluyor.... kaydirigubbakcemile3
kelebekim sabom nasılsınız bakim iyi gidiyormu tedaviler ikinizide anne olarak görücem inşşşş
kelebekim sabom nasılsınız bakim iyi gidiyormu tedaviler ikinizide anne olarak görücem inşşşş
valla deliyim ben.... -tatlicadiarzu-
kendime gülüyorum bazen.... delikafadulden
eh artık bu 5. deneme uzmanlaştım gizli saklı iğne yapamaya alıştım..... sengözlerimebaksanab
inşallah canım minik mucizelerimiz gelir artık .....
rabbim daha fazla bekletmez inşallah hayırlı sağlıklısıyla gelir bebiklerimiz.....
saboom avatarın çok güsellyerimseniben
CANIM İNNNNŞŞŞŞŞŞŞŞ :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:GELECEKLER MEVLEM BU KADAR DUAYI KARŞILIKSIZ BIRAKMAZ İNŞŞŞŞŞŞŞŞ HEPİMİZİN ELLERİ AÇIK DUA EDİYORUZ İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: GÖRÜYOR DUYUYOR BU ELLERİ BOŞ ÇEVİRMEZ SENDE GÜZELLER GÜZELİ BİR ANNE ADAYI OLARAK ARAMIZA DÖNERSİN İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: