- 13 Mart 2008
- 4.079
- 97
- 158
Güzel dileklerin için sağol tatlım opuyorumnanaktansabo yazın beni cok duygulandırdı benzer şeylerdi yaşadıklarımız en kısa sürede hamiş olduğunu söylemeni diliyorum ben de istanbula gitmiştim tüp bebek tedavisi için bir ay öncesinden de doğum kontrol hapı kullanmıştım hap işe yaramamış yumurtam büyümüş durum bu olunca malesef tedavim yarım kaldı çok ağladım çok üzüldüm ama sonuç değişmiyor benim de 3 negatif aşılamam oldu alıştım diyorum ama çok umutlanmıştım tüp bebekle bebişime kavuşacam diye beklerken işyerinde insanlara bi sürü yalan atıp istanbula gidip tedaviye başlayabilmek için bir hafta bekleyeip iğneler kullanıp yarıda kalmak çok acı şimdi umudum bi dahaki aya kaldı bu sefer uzun pratokol olacakmış adetimin 21. günü burada muayene olucam inşallah bidaha elim boş kalmaz bu yolda beraber yürüdüğüm arkadaşlarım hepimiz için sabır diliyorum AMİN
Sıkıntılarımız aynı olunca birbirimizi anlamak dahada kolaylaşıyor
Buara moralimi bozan okadar çok şey oluyorki metanetimi nasıl koruycam bilemiyorum
Allahım yardımcımız olsun
Sınavımız büyük :Saruboceq:
canım aynı sene evlenmişiz bizde bu sene diye planlarken bizimki geçen seneden geldi bu sene doğdu hani derler ya bişeyi çok istersen dilersen o geç gelir diye gerçektende öyle çok isteyince hemen olmuyo hani çok istiyosun kendini inandırıyosun olucak diye olmayıncada hayal kırıklığı ama yılmak yok tabiki allahım verir zamanı var demekki daha inş bu ay alırız haberini canım dediğin gibi umudunu yitirme allahım görüyo kalbinide biliyo o seni çok bekletmez bu kadar isteğe karşılık verir elbet allahım gönlüne göre versin
Negüzel sizi yormadan gelmiş minik böcek :1hug:
Allah bağışlasın darısı bizlere olsun inşallah :Saruboceq:
Güzdel dileklerin duaların için çok sağol canımbenim :asigim: