lk birlikteliin acsz ve kansz olmas normal mi??

bence normal..
benimde acımamıştı fakat bir iki damla kan gelmişti....
a.s

ya artık hangi devirdeyiz bu kadar cahillermi karşınızdaki kişiler. internet diye bişey var evlenmeden önce yada ilişkiye girmişsiniz ve kan gelmemiş bu birlikte oturup nettki yazıları okuyun bari. herkesin vajinal yapısı çok farklıdır doktorlar bas bas bağırıyorlar. benimde çok fazla acımadı çokda az kan keldi parmağını kesersin ya o kadarcık. sonraki günlerde sert yere oturunca biraz acıdı o kadar. kafanıza takmayın herşeyi erkekler bunları biliyorlar zaten onlar bizden çok okuyorlar bu konuları. rahat olun biraz canlarım sonuçta size güvenmeyen bir kişiylede evlenilmez.

ya ben bu erkekleri anlayamıyorum....:sm_confused:
kendileri her haltı yiyorlar evlenmeden önce ama kızda kan görmeyince yanlış düşünüyorlar.. istisnaları hariç tabi..:1closedeyes:
kızın yapısı gereği kanama olmayabilir bu gayette normal bir durum...
güvenmiyorsa da o kişiyle evlenmeyi aklından geçirmesin....:1closedeyes:

zar yırtılmadığı için acımaması ve kanamaması normal...esnek zardır...çokta acı olmuyo zaten ya birden oluveriyo işte ne olduğunu anlamıyosun...kanda 1 dk geliyo ve bitiyo...

ayy aynı ben.. hiç merak etme anormallik yok, kişiden kişiye çok değişiyor..

ya bende aynı konudan yakınıyorum nişanlımla nerdeyse biir ilişki yaşadım kan gelmedi ama canım acıdı agrı yanma tarzı bişey oldu hatta bikaç gün yanmam devam etti nişanlım bunu hiç dert etmedi ona göre çok az girmiş içime ve bundan dolayı kan gelmemiş
ama ben baya girdiğini hissettim o abartmıo ama ben kafama çok taktım kendimde bir eksiklik varmış gibi hissediyorum o ilk gece muhakkak kanayacak bikaç cm den bozulma olmaz dio
bu doğrumudur acaba bozulması için zarın içeri çok girmesimi gerek

yaaa ben bu konuyu kafama cok takıyorm henüz ewlenmedm daha war ewlenmeme fakat kanamicaq die cok korkuyorum suan birlikte olduqun insan bunu takar gibime geliyor... birde klitoral masturbasyonla kızlık bozulurmu bozulmaz die biliniyor ama bozulan warmı :S aydınlatılırsam sewinirm... saoln simdiden....

canım mastürbasyonla vajinana bir şey sokmadığın sürece kesinlikle bozulmaz hatta orgazm anında kaslar kasılıp gevşediğinden dolayı ilişkiye girmen daha da kolaylaşır.kanama olmasada oraya daha önce hiç bir şey girmediği için zorlanma olucaktır bunu kafana takma zaten sonuçta eğer ki birlikte olduğunun insan daha önce başka biriyle beraber olduysa senin kız olduğunu zaten girişteki zorlanmadan darlığından farkeder.için rahat olsun

anladım... cok tesekkür ederm ilgilendiqin icin... inş. bi sorun çıkmaz. ! saoL opuyorumnanaktan

benimde canım acımamıştı ama kanamam baya oldu hatta sonraki bir kaç ilişkime bile yansıdı o kan..canının yanmamasıda birazda olsa eşine bağlı olabilir.çünkü ben canımın yanmamasını ona bağlıyorumhep canım benimopuyorumnanaktan

kızlar benimde aynı oldu kan gelmedi ve bu oldukça kötü bi durum en mutlu an bir anda mahvoluyor internette çok araştırdım bazen patlar ama kanamazmışta kendimi çok kötü hissediyordum üstelik eşimin şaşkın ve hayal kırıklığı dolu yüzü hala gözümün önünden gitmiyor barbat bi ilkti ama şimdi sizdende duyunca bunun ne kadar normal olduğunu daha ii anladım çok teşekkürler opuyorumnanaktan

hymen yani kızlık zarınız ilişkiye müsait esnek zar veya henüz yırtılmamısta olabilir esnektir penise izin vermiştir fakat ikinci ilişkide yırtılacaktır.bu iki durumdan biri fakat agrısız olması sizin kasmamanızdan kaynaklanms olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…