- Konu Sahibi sevimteacher
-
Arkadaşlar nişanlımla (nikahlıyız) ilişkiye girdik ama hiç beklediğim gibi olmadı yani ne kan geldi ne de öyle bir acı hissettim sizce bu normal mi büyük ihtimalle esnektir kızlık zarım ama acımaması normal mi sizce?
Arkadaşlar nişanlımla (nikahlıyız) ilişkiye girdik ama hiç beklediğim gibi olmadı yani ne kan geldi ne de öyle bir acı hissettim sizce bu normal mi büyük ihtimalle esnektir kızlık zarım ama acımaması normal mi sizce?
yaaa ben bu konuyu kafama cok takıyorm henüz ewlenmedm daha war ewlenmeme fakat kanamicaq die cok korkuyorum suan birlikte olduqun insan bunu takar gibime geliyor... birde klitoral masturbasyonla kızlık bozulurmu bozulmaz die biliniyor ama bozulan warmı :S aydınlatılırsam sewinirm... saoln simdiden....
canım mastürbasyonla vajinana bir şey sokmadığın sürece kesinlikle bozulmaz hatta orgazm anında kaslar kasılıp gevşediğinden dolayı ilişkiye girmen daha da kolaylaşır.kanama olmasada oraya daha önce hiç bir şey girmediği için zorlanma olucaktır bunu kafana takma zaten sonuçta eğer ki birlikte olduğunun insan daha önce başka biriyle beraber olduysa senin kız olduğunu zaten girişteki zorlanmadan darlığından farkeder.için rahat olsun
anladım... cok tesekkür ederm ilgilendiqin icin... inş. bi sorun çıkmaz. ! saoL opuyorumnanaktan
tatlım benim amacımız yardım sadece için rahat olsun yine bi sorunun olursa burdayım opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?