lk birlikteliin acsz ve kansz olmas normal mi??

Acımaması Çok normal zaten acımıyor kı,acıyor ,kanlar akıyor dıye hep beynımızı alıŞtırdık,bu yÜzden vajınısmus olduk ,Şımdı yendık ama yıllarca Çektık sırf acıyacak dıye normalıde acımaması,o yÜzden boŞver acımasın

slm,
ben yeni üyeyim ve yardımlarınızı bekliyorum.
kısmet olursa temmuzda evleniyorum,daha önce cinsel birlikteligim olmadı ve biraz tedirginim.ayrıca bişeyi merak ediyorum cinsel ilişki sırasında acı,kanama gibi nedenlerle zar'ın yırtıldıgını anlasılabiliyor sanırım?peki erkekler bunu anlıyabiliyorlar,hissedebiliyorlar mı?
simdiden tsk :)

çok haklısın canım aynı şeyleri yaşamışız.bir kan geldi hastanelik oldum bağırtılarım 2 sokak öteden duyuldu diyenler yıkadıla yıllarca beynimizi.bizler bari çocuklarımızı adam gibi bilinçli yetiştirelim de onlarda bu sıkıntıları yaşamasınlar.

walla anladıklarını ben hiç sanmıyorum onların tek derdi kanı görmek bi damla kan görsünler bozduk sanıyolar nie sordun ki?

normal canım illaki herkesin bünyesi bir değil benimde çok az geldi ve acıma diyince herkes tutup bana çok acıyor falan dedi tam tersine çok az bir şey hissettim örnek vereyim sana benim halam ilk birliktelikte hastanelik olmuştu meğersem onunda çatısı çok darmış yırtılma olmuş ilk gün hat safhada kan gelmiş ve hastaneye kaldırılmıştı.

Öyle olabiliyor benimde çatım dardı o yüzden çok acı çekmiştim ve aşırı kanamam olmuştu hatırlıyorumda o kanama ilişki düzene girene kadar her seferinde oldu,çatım dar olduğu için normal doğumda yapamadım ama herşeyin hayırlısı bence şanslıymış arkadaş ne acı nede başka bişey keyfini çıkart bencesengözlerimebaksanab

slm arkadaşlar ben daha yenı uye oldum 2ay sonra evlenıcem ve ben o geceden çok korkuyorum çok sıkacağımı bılıyorum kendımı napıcam bılmıyorum.nasıl oluyo nasıl geçio o gece yardımcı olurmusunuz neler yapmam gerek...

ben de yaşamadım ama duhule müsait kızlık zarı olanlarda ilk iilişkide kanama ve acı olmaması normal. yalnız tabii ki ilk defa yapılan bir şey olduğu için normalden farklı hissedebilirsiniz. illa acıcak diiye birşey yokmuş.

Normaldir...
Hatta en güzelidir..
Kansız,acısız..kaydirigubbakcemile

ya bende nişanlıyım nişanlımla ilişkiye girdik kan akmadı neden ya ben kızım emnm daha önce kimseyle olmadı

nesektır arkadaşımm sorun yapmaa nişanlın ne dedı bu duruma anlayışlı davrandıysa sorun yapma kafana çok takıyosan bır doktora görün

nerdeyse esnek olupta hiç kan gelmeyeceğine,kan kaybından ölecek kadar gelsin diyecek duruma geldik..Benim de karşımda çok tutucu bi insan var,boyle bişey görmezse güveni sarsılır.. yazık bize yaaa

canım bişe demedi ama tam yapamadık die bilio ilk gece kan bekleyecek ne yapmalıyım ben

canım,bazılarında vajina girişi geniş olduğu için yırtılma da olmuyo.dolayısıyla bakir kalınıyo.üstüne bi de sezeryanle doğum yapoarsan ömür boyu evli ve bakir kalıyosun.nişanlını da alıp bi doktora gidersen sana aynısını sana söylicektir.kendini boşuna üzme

canım arkadaşlarım çok sağolun ya... rahatladım çekiniyorum ama bişe sorcam... mastürbasyonla kızlık bozulmuş olabilir mi ki..

bu çok normal ben de 1.5 yıllık evlıyım ve ilk gecemızde hıç canım yanmadı nasıl olduğunu bıle anlamadımkan da gelmedı bence kesınlıkle normal

canım bişey gelmesi mecburi değil, bırak dr ları adli tip raporları var netten araştırırsan duhule müsaiit kızlık zarı diye, he çok mu rahatsız oldu götürürsün dr a söyler doktor ne nedir. mastürbasyonla kızlık zarı eğer içeriye vajina girişinden geniş ve sert birşey sokarsan bozulur yoksa klitoral orgazm ile kızlık zarı bozulmaz. eğer bozulacak olsa regl oldugunda da bozulur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…