- 30 Haziran 2013
- 21.181
- 16.781
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1,5 yaşında mı demiştiniz doğru muyum?evet karnini guzelce doyuruyorum,yemekten 20 dk sonra suyunu veriyorum,biraz evde kosuyor,kakasi varsa yapiyor sonra banyosunu yaptirip yatiriyorum..bence ac degil ama tabi bilemiyorum.beslenmeyi kabul etmiyor,kasikla yogurt vermeyi dahi denedim gecenin yarisi,yok istemiyor..sabahta oyle deli gibi ac kalkmiyor,saat 9dan once kahvaltiya oturmuyor,oturursa isteksiz yiyor.sanirim aksam yedigi tutuyor gece boyu
evet yani 20 aylik diyim..1,5 yaşında mı demiştiniz doğru muyum?
bence suyu bardakla içmeye alıştırın. emmek için istiyordur suluğun ucu nasıl ?
bardakla içmeye alışırsa gerçekten susadıgında içer sadece
karnı agırmıyormu yanı huysuz fılan olmuyormubence bagimlilik..emzigi cok erken birakti,6 aylikken atti agzindan atis o atis..biberonu da 1 yasinda reddetti.bebekler icin suluklar oluyor ya,ben NUK`un bebek matarasini kullaniyorum onu emzik yapti diye dusunuyorum ama icinde su olcak bos bos almiyor ozellikle geceleri illa icinde su olcak.
su icsin kana doya gunduz,hesabini yapmak bana dusmez ama gece cok zorluyor korkuyorum da,cunku 20. aya gircek nerdeyse ve tasaricak kadar islanmis olarak kalkiyor sabah..
hic zorlamadin tuvalet icin ama vakti yanasiyor ve bu durum beni huzur ediyor ne yalan soyleyim..
2 yaşına gelmiş nerdeyse..yok o zaman zaten gece beslemeyin..bu yaşlarda zararlı..acıkmıyordur da zaten..evet yani 20 aylik diyim..
Beş litre mi? Yapmayın kendinize bu kotuluğu.Böbreklerinizi bu kadar yormayın.İleride zorluk çıkartabilir size.