- 10 Kasım 2013
- 6.312
- 13.005
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi sabah kalkınca bez taşıyor mugunduz 1,5 litre icer,rahat rahat.
dunden beri sakladim sulugunu,bardakla veriyorum butun bardagi hupletiyor..gunduz icmesine de cok aldirmiyorum,iste gece beni dusunduruyor biraz..
maşALLAH sizede,sağlık getirsin.. kilonuz nasıl merak ettim.. inş.. şekeriniz falan yoktur..ay benim oğlumda öyle deli gibi deeeelliiiii gibi su içiyor artık her gün damacana alıyoruz çünkü bende aşırı su bağımlısıyım günde rahat 5 litreden fazla içiyorum, doktora götürdük annem çocuğa kraker veriyormuş meğerse yavrumun içi yanıyormuş :) birde bu mevsim değişikliğinde özellikle yazın olan birşeymiş şeker falan da çıkmadı ama siz yinede içinizi rahatlatın bi doktora götürün
maşALLAH sizede,sağlık getirsin.. kilonuz nasıl merak ettim.. inş.. şekeriniz falan yoktur..
RABBİM tez zamanda şifa versin..valla baya baya kiloluyum ama vücudumda tümör var ondan kaynaklı aşırı bi kilom var kendimi bildim bileli deli gibi su içerim ama annemde benden az çekmemiş ama :) ayrıca şeker dışında sürüyle hastalığım var zaten bi o eksik oda olmasın :)
E saglik açisindan bir sorun yoksa neden iciniz rahat etmiyor? Gerci son cumlenizde belirtmişsiniz, bez meselesi... Saglikli olduktan sonra cocuk açisindan sorun yok da sizin kendi sorununuza cozum bulmaniz lazimgunduz eline sulugunu verince 1,5 litre devirir rahat rahat.
aksam yani uykuda yarim litre iciyor yani daha versem 1 litrede icer vermiyorum,yanima alip sakinlestiriyorum.
su sarhosu mu oluyor ne yapiyor gercekten artik sinir olmaya basladim.
aslinda bende cok su icerim,3 -3,5 litre arasi
doktora da sordum,icsin ne guzel diyor.esim de doktor,birak cocugu icsin diyor ama o sabahki dolmus tasmis bezini gordukce fenalik geciriyorum..nasil olcak bu suyu azaltma cok caresizim
Beş litre mi? Yapmayın kendinize bu kotuluğu.Böbreklerinizi bu kadar yormayın.İleride zorluk çıkartabilir size.ay benim oğlumda öyle deli gibi deeeelliiiii gibi su içiyor artık her gün damacana alıyoruz çünkü bende aşırı su bağımlısıyım günde rahat 5 litreden fazla içiyorum, doktora götürdük annem çocuğa kraker veriyormuş meğerse yavrumun içi yanıyormuş :) birde bu mevsim değişikliğinde özellikle yazın olan birşeymiş şeker falan da çıkmadı ama siz yinede içinizi rahatlatın bi doktora götürün
merhaba hanimlar,
benim sorunum suyla..
oglum geceleri litrelerce su iciyor,daha 1,5 yasinda..ama oyle boyle su icme degil..
gece sutunu 1 yasinda birakti kesinlikle biberonla gunduz dahi almiyor sut..
ben bu su icme durumunu kafama takmis durumdayim cunku bu sekilde devam ederse nasil tuvaletini ogretirim
su vermeyince avaz avaz bagriyor agliyor,sulugunu bos olarak vermeyi denedim anliyor haliyle reddediyor.
gece bu kadar su icerse midesi bobrekleri dinlenemez diye de sIkinti yapiyorum
uykuya gecmeden 1 saat once 1 bardak su veriyorum ki gece cok susamasin,yok bana misin demiyor..
oneriniz varsa dortgozle bekliyorum.
Şeker olabilir canımmerhaba hanimlar,
benim sorunum suyla..
oglum geceleri litrelerce su iciyor,daha 1,5 yasinda..ama oyle boyle su icme degil..
gece sutunu 1 yasinda birakti kesinlikle biberonla gunduz dahi almiyor sut..
ben bu su icme durumunu kafama takmis durumdayim cunku bu sekilde devam ederse nasil tuvaletini ogretirim
su vermeyince avaz avaz bagriyor agliyor,sulugunu bos olarak vermeyi denedim anliyor haliyle reddediyor.
gece bu kadar su icerse midesi bobrekleri dinlenemez diye de sIkinti yapiyorum
uykuya gecmeden 1 saat once 1 bardak su veriyorum ki gece cok susamasin,yok bana misin demiyor..
oneriniz varsa dortgozle bekliyorum.
'Su metabolizmasi bozuklugu' olabilir. Seker hastaligiyla karistiriliyormus.
Gecen sene kizimin cok su ictigini dusunup arastirmistim. Aklimda kaldi adi.
Şimdi sabah kalkınca bez taşıyor mu
Ya da içerken kontrol edin alttan yapıyor mu ayna anda diye
Biraz büyüyünce kontrol gelişince çok çabuk yapmamaya başlar gece de en fazla bir kere kalkar
Oğlum 5 yaşında bu zamana kadar gece tuvalet diye kalktığımız bir elin parmağı kadar yoktur
Sabah kalkınca koşar tuvalete ama hiç yatak vukuatı yok mesela alışırken de
Çok takmayın bir de ne yiyor da susuyor U sorgulayın benimkine çok et yiyor çok susar demişlerdi