Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
onu da dusundum gece besleyim mi diye bikac deneme yaptim hatta,yok su olcak..kabul etmedi beslenmeyi,suluguna atlayip durdu.gece acıktığı için yapıyor olabilr mi?
Allah bağıslasın oğlunuzu maşallah fazla tuzlu şeyler mi yiyorda susuyor acaba yanlız herşeyin fazlası zarar normal standartlarında içiyorsa sıkıntı yok yanlız fazlaysa eğer sıkıntı olabilir.
acaba bagımlılıkmı? bıberonlamı su ıcıyor?
Benimki de hiç içmiyor yaaaa
suyuna limon sık. Hepten soğut sudan Yerim onun su içmelerini ben yaa :)
Şeker olabilir canım
herseyin karari iyi gercekten..fazlasi da kotu..
Ekşi derken turşu mu murşu yiyorsa hahhaa valla içer çocuk haklı bende yedim mi damacana nöbeti tutuyorum
Bezinin taşması ve üstünün ıslanması dışında bir sorun olmuyordur herhalde. Benimki susuzluktan sürekli kabız. O daha kötü...
Keşke çok su içse de her gün çarşaflarını, üstünü başını 50 kere değiştirsem. Razıyım...
Yaa annesi çocuğu sudan soğutma da Bir doktora gösterip çözüm arayın bence Allah korusun bünye istiyordur belki en azından daha mantıklı çözüm olur.Birde içtiği suyu litre bazında ölçünhahaha aklima gelmedi bu bikac damla deneyebilirim gece suyuna
gunduz icsin guzelce,gece limon damlatayim bi iki damla
böbreklerine bir baktırın derim suyun fazlası da zehirlenme yapar ama oğlunuzun bedeni bu açlığı çekiyor ve rahatsız olmuyorsa bence doktor kontrolü şart..birde bu sıcaklarda susuz geçmiyor ki ..bende yanıyorum litre litre içiyorum valla.
Bi kamu spotu var tv de bu ara, bol su içmesi diyabet belirtisi olabilirmiş.Vakit kaybetmeden bi doktora götürün. Kilo kaybı oluyor mu
emme refleksi ile yapıyor bence..sütü sevmediği içn suya abanıyor:):)onu da dusundum gece besleyim mi diye bikac deneme yaptim hatta,yok su olcak..kabul etmedi beslenmeyi,suluguna atlayip durdu.
tatli yemez ama benim gibi biraz eksi seviyor kerata ama aksam ustu muhallebi veririm 2 saat kosturur evin icinde,suyunu filan kana doya icer..ben bilemedim
yok cok sukur topac gibi
evet sekerine kesin baktirmam lazim.
emme refleksi ile yapıyor bence..sütü sevmediği içn suya abanıyor:):)
oğlum da biberonu vey emziği bıraktığımızda suluğuna düşmüştü..artık karnı ağrıyodu su içmekten..baktı olmuyor bıraktı tabii:):)
gece yatmadan yiyor mu? karnı tok olursa ,yavaş yavaş aramaz sanıyorum..bana da oyle gibi geliyor cunku yatakta taklalar atarak ariyor sulugu.
darisi benimkinin basina
gece yatmadan yiyor mu? karnı tok olursa ,yavaş yavaş aramaz sanıyorum..