litrelerce su

acaba bagımlılıkmı? bıberonlamı su ıcıyor?

gece acıktığı için yapıyor olabilr mi?
onu da dusundum gece besleyim mi diye bikac deneme yaptim hatta,yok su olcak..kabul etmedi beslenmeyi,suluguna atlayip durdu.

Allah bağıslasın oğlunuzu maşallah fazla tuzlu şeyler mi yiyorda susuyor acaba yanlız herşeyin fazlası zarar normal standartlarında içiyorsa sıkıntı yok yanlız fazlaysa eğer sıkıntı olabilir.

tatli yemez ama benim gibi biraz eksi seviyor kerata ama aksam ustu muhallebi veririm 2 saat kosturur evin icinde,suyunu filan kana doya icer..ben bilemedim:KK22:

Ekşi derken turşu mu murşu yiyorsa hahhaa valla içer çocuk haklı bende yedim mi damacana nöbeti tutuyorum :KK70: :KK70: :KK70:

acaba bagımlılıkmı? bıberonlamı su ıcıyor?

bence bagimlilik..emzigi cok erken birakti,6 aylikken atti agzindan atis o atis..biberonu da 1 yasinda reddetti.bebekler icin suluklar oluyor ya,ben NUK`un bebek matarasini kullaniyorum onu emzik yapti diye dusunuyorum ama icinde su olcak bos bos almiyor ozellikle geceleri illa icinde su olcak.
su icsin kana doya gunduz,hesabini yapmak bana dusmez ama gece cok zorluyor korkuyorum da,cunku 20. aya gircek nerdeyse ve tasaricak kadar islanmis olarak kalkiyor sabah..
hic zorlamadin tuvalet icin ama vakti yanasiyor ve bu durum beni huzur ediyor ne yalan soyleyim..

herseyin karari iyi gercekten..fazlasi da kotu..

Bezinin taşması ve üstünün ıslanması dışında bir sorun olmuyordur herhalde. Benimki susuzluktan sürekli kabız. O daha kötü...

Keşke çok su içse de her gün çarşaflarını, üstünü başını 50 kere değiştirsem. Razıyım...

Bezinin taşması ve üstünün ıslanması dışında bir sorun olmuyordur herhalde. Benimki susuzluktan sürekli kabız. O daha kötü...

Keşke çok su içse de her gün çarşaflarını, üstünü başını 50 kere değiştirsem. Razıyım...

evet haklisiniz o da dogru.:KK51:

Bi kamu spotu var tv de bu ara, bol su içmesi diyabet belirtisi olabilirmiş.Vakit kaybetmeden bi doktora götürün. Kilo kaybı oluyor mu

hahaha :KK48: aklima gelmedi bu:KK45: bikac damla deneyebilirim gece suyuna :KK53:
gunduz icsin guzelce,gece limon damlatayim bi iki damla :KK53:
Yaa annesi çocuğu sudan soğutma da :KK53::KK53: Bir doktora gösterip çözüm arayın bence Allah korusun bünye istiyordur belki en azından daha mantıklı çözüm olur.Birde içtiği suyu litre bazında ölçün

böbreklerine bir baktırın derim suyun fazlası da zehirlenme yapar ama oğlunuzun bedeni bu açlığı çekiyor ve rahatsız olmuyorsa bence doktor kontrolü şart..birde bu sıcaklarda susuz geçmiyor ki ..bende yanıyorum litre litre içiyorum valla.

biz yurtdisindayiz burda havalar serin..hele simdi 15 derece maksimum.evimizde oyle aman aman sicak degil.
evet bugun biraz kontrolu elime aldim o kadar fazla su icirmedim..testlerini de yaptirmam lazim.

Bi kamu spotu var tv de bu ara, bol su içmesi diyabet belirtisi olabilirmiş.Vakit kaybetmeden bi doktora götürün. Kilo kaybı oluyor mu

yok cok sukur topac gibi:nazar:
evet sekerine kesin baktirmam lazim.

onu da dusundum gece besleyim mi diye bikac deneme yaptim hatta,yok su olcak..kabul etmedi beslenmeyi,suluguna atlayip durdu.

tatli yemez ama benim gibi biraz eksi seviyor kerata ama aksam ustu muhallebi veririm 2 saat kosturur evin icinde,suyunu filan kana doya icer..ben bilemedim:KK22:
emme refleksi ile yapıyor bence..sütü sevmediği içn suya abanıyor:):)
oğlum da biberonu vey emziği bıraktığımızda suluğuna düşmüştü..artık karnı ağrıyodu su içmekten..baktı olmuyor bıraktı tabii:):)

emme refleksi ile yapıyor bence..sütü sevmediği içn suya abanıyor:):)
oğlum da biberonu vey emziği bıraktığımızda suluğuna düşmüştü..artık karnı ağrıyodu su içmekten..baktı olmuyor bıraktı tabii:):)

bana da oyle gibi geliyor cunku yatakta taklalar atarak ariyor sulugu. :KK51:
darisi benimkinin basina:KK53:

gece yatmadan yiyor mu? karnı tok olursa ,yavaş yavaş aramaz sanıyorum..

evet karnini guzelce doyuruyorum,yemekten 20 dk sonra suyunu veriyorum,biraz evde kosuyor,kakasi varsa yapiyor sonra banyosunu yaptirip yatiriyorum..bence ac degil ama tabi bilemiyorum.beslenmeyi kabul etmiyor,kasikla yogurt vermeyi dahi denedim gecenin yarisi,yok istemiyor..sabahta oyle deli gibi ac kalkmiyor,saat 9dan once kahvaltiya oturmuyor,oturursa isteksiz yiyor.sanirim aksam yedigi tutuyor gece boyu:KK51:

X