litrelerce su

ariyana

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2013
3.254
2.931
merhaba hanimlar,

benim sorunum suyla..
oglum geceleri litrelerce su iciyor,daha 1,5 yasinda..ama oyle boyle su icme degil..

gece sutunu 1 yasinda birakti kesinlikle biberonla gunduz dahi almiyor sut..

ben bu su icme durumunu kafama takmis durumdayim cunku bu sekilde devam ederse nasil tuvaletini ogretirim
su vermeyince avaz avaz bagriyor agliyor,sulugunu bos olarak vermeyi denedim anliyor haliyle reddediyor.
gece bu kadar su icerse midesi bobrekleri dinlenemez diye de sIkinti yapiyorum
uykuya gecmeden 1 saat once 1 bardak su veriyorum ki gece cok susamasin,yok bana misin demiyor..
oneriniz varsa dortgozle bekliyorum.

Ortalama ne kadar su iciyor ?
Yetiskinler icin 2 litreden fazlasi zarar diye biliyorum.
Bi doktora sorsaniz, iyi olur sanirim.

doktora goturdunuzmu,bu aralar tvde bir kamu spotu var,cocuklarda seker hastaligiyla ilgili.orada bol su icmek belirti sayiliyor.bence birsn once doktora goturun.
ne kadar iciyor merak ettim,ben bu halimle 1 litreyi zor iciyorum

ay minnoş yaa maşallah demekki vücut su yu sevio napsın yavrucak , ama takıldıysanız doktora bi gidin

Ayyy yerim ben onu yaa şapşiiik :)
Kesinlikle doktora goturun , onemli bir hastaligin belirtisi olabilir Allah korusun.

benim oğlumda 1,5 yaşında ve günde çok rahat 1litrenin üstünde su içiyordur.
sadece su değili sıvının her türlüsünü seviyor.
tek dezavantajı sık alt değiştiriyoruz.bence sorun etmeyin

Ortalama ne kadar su iciyor ?
Yetiskinler icin 2 litreden fazlasi zarar diye biliyorum.
Bi doktora sorsaniz, iyi olur sanirim.

doktora goturdunuzmu,bu aralar tvde bir kamu spotu var,cocuklarda seker hastaligiyla ilgili.orada bol su icmek belirti sayiliyor.bence birsn once doktora goturun.
ne kadar iciyor merak ettim,ben bu halimle 1 litreyi zor iciyorum

suyun da fazlası zarardır.vücutta su eksikliği olmasa istemez zaten.
bence bir doktora götürün.ortalama ne kadar su tüketiyor?

gunduz eline sulugunu verince 1,5 litre devirir rahat rahat.
aksam yani uykuda yarim litre iciyor yani daha versem 1 litrede icer vermiyorum,yanima alip sakinlestiriyorum.
su sarhosu mu oluyor ne yapiyor gercekten artik sinir olmaya basladim.
aslinda bende cok su icerim,3 -3,5 litre arasi
doktora da sordum,icsin ne guzel diyor.esim de doktor,birak cocugu icsin diyor ama o sabahki dolmus tasmis bezini gordukce fenalik geciriyorum..nasil olcak bu suyu azaltma cok caresizim

ay benim oğlumda öyle deli gibi deeeelliiiii gibi su içiyor artık her gün damacana alıyoruz çünkü bende aşırı su bağımlısıyım günde rahat 5 litreden fazla içiyorum, doktora götürdük annem çocuğa kraker veriyormuş meğerse yavrumun içi yanıyormuş :) birde bu mevsim değişikliğinde özellikle yazın olan birşeymiş şeker falan da çıkmadı ama siz yinede içinizi rahatlatın bi doktora götürün

Moral bozmak istemem ama çok susuyorsa bunun altında bir rahatsızlık yatabilir.. Diyabet olabilir. Bence bir doktora götürüp muayene ettirin. O küçücük beden o kadar suyu durduk yere istemez..

”Çok su içen, çok idrar yapan, kilo kaybeden halsiz çocuklarda aklımıza şeker hastalığını getirmemiz gerekiyor” bu durumlar çocuğunuzda varsa bu söylediklerimi hafife almayın. Maalesef artık bu hastalıklar çocuk yaşta da görülebiliyor. Hele ailenizde bu tür kalıtsal hastalıklar varsa hiç beklemeyin. Oğlunuzun diğer farklı hallerinin de olup olmadığını gözlemleyip varsa kendiniz küçük bir araştırma yapıp ona göre bir yol izleyin.

ay minnoş yaa maşallah demekki vücut su yu sevio napsın yavrucak , ama takıldıysanız doktora bi gidin
Ayyy yerim ben onu yaa şapşiiik :)
Kesinlikle doktora goturun , onemli bir hastaligin belirtisi olabilir Allah korusun.

sagolun teyzeleri,evet cok tontis ve sapsiktir bebem
evdeki doktora gore sorun yok,cocuk doktoruna gore de sorun yokmus..colde birakmis gibi iste,ben bezden nasil kurtaricam diye biraz dusunuyorum acikcasi..

dr a götürün hatta benim oğlumda çok içiyor bendemi götürsem bilemedim :/ bir arkadaş şeker hastalığı fln demiş Allah muhafaza

doktora götürmüşsünüz sorun olmaz demiş.eşiniz de doktor o da sorun yok diyorsa o zaman sorun yok:)
şaka bir yana zararı yoksa içsin.ama dediğiniz gibi tuvalet alışkanlığını biraz zor kazandırabilirsiniz.çünkü bu kadar su içmeye çok tuvaleti gelecek.ve gitmek zor gelecek.

pardon arkadaşım benim oğlumda çok su içiyor ama kiloludur. halsiz fln da değil bişi olmaz dimi

benim oğlumda 1,5 yaşında ve günde çok rahat 1litrenin üstünde su içiyordur.
sadece su değili sıvının her türlüsünü seviyor.
tek dezavantajı sık alt değiştiriyoruz.bence sorun etmeyin

gunduz icmesi beni sevindiriyor da,geceki takintisi ve cis ogrenme yasinin gelmesi biraz korkutuyor..gece olur de kalkmaz tuvalete

Evdeki doktor baba ise dediği doğrudur

Bir dönem benimki de çok içer çok da terlerdi

Sonra azalttı şimdi arada bir kaç yudum içiyor

Gündüz de çok içiyor mu sadece gece mi

Bir de suluğu bırakıp bardak ile içse o kadar istemez belki

testlerini yaptirmak lazim haklisiniz evet,suan icin kilo kaybi,halsizlik yok cok sukur.aksine aktif ve toplarlak bi cocuk.

gunduz 1,5 litre icer,rahat rahat.
dunden beri sakladim sulugunu,bardakla veriyorum butun bardagi hupletiyor..gunduz icmesine de cok aldirmiyorum,iste gece beni dusunduruyor biraz..

pardon arkadaşım benim oğlumda çok su içiyor ama kiloludur. halsiz fln da değil bişi olmaz dimi

Ben doktor falan değilim canım. Sizi telaşlandırmak istemem. Ben sadece etrafımda daha önceden duyduğum, tv'lerdeki doktorların konuşmalarını dinlediğim için bu konuyu okuyunca bu tarz bir uyarı da bulunmak istedim. Yani bir sebep bulunamıyorsa bu yönünü de göz ardı etmeyin diye vurgulamak istedim. Belki öyle bir hastalık değildir çocuklarınızdaki. İçinize kurt düşürmek istemem ama ne yazık ki böyle bir durum var. Hatta tv'lerde Kamu Spotlar'nda bile bu konu gösteriliyor. Bu durumlar varsa doktora danışın diye. Belki siz de rast gelmişsinizdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…