doktora goturdunuzmu,bu aralar tvde bir kamu spotu var,cocuklarda seker hastaligiyla ilgili.orada bol su icmek belirti sayiliyor.bence birsn once doktora goturun.merhaba hanimlar,
benim sorunum suyla..
oglum geceleri litrelerce su iciyor,daha 1,5 yasinda..ama oyle boyle su icme degil..
gece sutunu 1 yasinda birakti kesinlikle biberonla gunduz dahi almiyor sut..
ben bu su icme durumunu kafama takmis durumdayim cunku bu sekilde devam ederse nasil tuvaletini ogretirim
su vermeyince avaz avaz bagriyor agliyor,sulugunu bos olarak vermeyi
denedim anliyor haliyle reddediyor.
gece bu kadar su icerse midesi bobrekleri dinlenemez diye de sIkinti yapiyorum
uykuya gecmeden 1 saat once 1 bardak su veriyorum ki gece cok
susamasin,yok bana misin demiyor..
oneriniz varsa dortgozle bekliyorum.
ay minnoş yaa maşallah demekki vücut su yu sevio napsın yavrucak , ama takıldıysanız doktora bi gidinmerhaba hanimlar,
benim sorunum suyla..
oglum geceleri litrelerce su iciyor,daha 1,5 yasinda..ama oyle boyle su icme degil..
gece sutunu 1 yasinda birakti kesinlikle biberonla gunduz dahi almiyor sut..
ben bu su icme durumunu kafama takmis durumdayim cunku bu sekilde devam ederse nasil tuvaletini ogretirim
su vermeyince avaz avaz bagriyor agliyor,sulugunu bos olarak vermeyi denedim anliyor haliyle reddediyor.
gece bu kadar su icerse midesi bobrekleri dinlenemez diye de sIkinti yapiyorum
uykuya gecmeden 1 saat once 1 bardak su veriyorum ki gece cok susamasin,yok bana misin demiyor..
oneriniz varsa dortgozle bekliyorum.
Ortalama ne kadar su iciyor ?
Yetiskinler icin 2 litreden fazlasi zarar diye biliyorum.
Bi doktora sorsaniz, iyi olur sanirim.
doktora goturdunuzmu,bu aralar tvde bir kamu spotu var,cocuklarda seker hastaligiyla ilgili.orada bol su icmek belirti sayiliyor.bence birsn once doktora goturun.
ne kadar iciyor merak ettim,ben bu halimle 1 litreyi zor iciyorum
suyun da fazlası zarardır.vücutta su eksikliği olmasa istemez zaten.
bence bir doktora götürün.ortalama ne kadar su tüketiyor?
ay minnoş yaa maşallah demekki vücut su yu sevio napsın yavrucak , ama takıldıysanız doktora bi gidin
Ayyy yerim ben onu yaa şapşiiik :)
Kesinlikle doktora goturun , onemli bir hastaligin belirtisi olabilir Allah korusun.
doktora götürmüşsünüz sorun olmaz demiş.eşiniz de doktor o da sorun yok diyorsa o zaman sorun yok:)gunduz eline sulugunu verince 1,5 litre devirir rahat rahat.
aksam yani uykuda yarim litre iciyor yani daha versem 1 litrede icer vermiyorum,yanima alip sakinlestiriyorum.
su sarhosu mu oluyor ne yapiyor gercekten artik sinir olmaya basladim.
aslinda bende cok su icerim,3 -3,5 litre arasi
doktora da sordum,icsin ne guzel diyor.esim de doktor,birak cocugu icsin diyor ama o sabahki dolmus tasmis bezini gordukce fenalik geciriyorum..nasil olcak bu suyu azaltma cok caresizim
Moral bozmak istemem ama çok susuyorsa bunun altında bir rahatsızlık yatabilir.. Diyabet olabilir. Bence bir doktora götürüp muayene ettirin. O küçücük beden o kadar suyu durduk yere istemez..
”Çok su içen, çok idrar yapan, kilo kaybeden halsiz çocuklarda aklımıza şeker hastalığını getirmemiz gerekiyor” bu durumlar çocuğunuzda varsa bu söylediklerimi hafife almayın. Maalesef artık bu hastalıklar çocuk yaşta da görülebiliyor. Hele ailenizde bu tür kalıtsal hastalıklar varsa hiç beklemeyin. Oğlunuzun diğer farklı hallerinin de olup olmadığını gözlemleyip varsa kendiniz küçük bir araştırma yapıp ona göre bir yol izleyin.
benim oğlumda 1,5 yaşında ve günde çok rahat 1litrenin üstünde su içiyordur.
sadece su değili sıvının her türlüsünü seviyor.
tek dezavantajı sık alt değiştiriyoruz.bence sorun etmeyin
Moral bozmak istemem ama çok susuyorsa bunun altında bir rahatsızlık yatabilir.. Diyabet olabilir. Bence bir doktora götürüp muayene ettirin. O küçücük beden o kadar suyu durduk yere istemez..
”Çok su içen, çok idrar yapan, kilo kaybeden halsiz çocuklarda aklımıza şeker hastalığını getirmemiz gerekiyor” bu durumlar çocuğunuzda varsa bu söylediklerimi hafife almayın. Maalesef artık bu hastalıklar çocuk yaşta da görülebiliyor. Hele ailenizde bu tür kalıtsal hastalıklar varsa hiç beklemeyin. Oğlunuzun diğer farklı hallerinin de olup olmadığını gözlemleyip varsa kendiniz küçük bir araştırma yapıp ona göre bir yol izleyin.
Evdeki doktor baba ise dediği doğrudur
Bir dönem benimki de çok içer çok da terlerdi
Sonra azalttı şimdi arada bir kaç yudum içiyor
Gündüz de çok içiyor mu sadece gece mi
Bir de suluğu bırakıp bardak ile içse o kadar istemez belki
pardon arkadaşım benim oğlumda çok su içiyor ama kiloludur. halsiz fln da değil bişi olmaz dimi