⚠️LİSTE KAPANDI⚠️Kadir Gecesi Dua Topiği (17 Nisan Pazartesi)📿🤲🏻❤️

🪴🌿Merhaba Dua Arkadaşlarım🪴🌿

Daha önceden olan bir “Kandil Dua” topiğimiz vardı. Oradaki dualarımız çoğunlukla evlat sahibi olmak içindi.Katılım herkese hitap etsin diye bu topiği Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye kurabiyemle açmak istedik. ❤️

Diğer kandil topiğimiz gibi dualarımızın kabulü için bazı Esmalar ve dualar hazırladık. Eğer katılmak isterseniz toplu bir liste oluşturalım.

➡️➡️Kandil gecesi listedeki isimleri niyet alarak duaları okumaya başlıyoruz. Duaların hepsi bittikten sonra tek tek niyetlerine göre dualarını yapıp isimlerine bağışlıyoruz.⬅️⬅️

⚠️⚠️⚠️KISACA SADECE KANDİL GÜNÜ OKUNUP TÜM LİSTENİN NİYETLERİNE GÖRE BAĞIŞLANACAK...

➡️➡️ 1 defa okunacak.🪴

🌿TÖVBE DUASI 🌿

Estağfirullah min külli ma kerihallah, Estağfirullah elazim ellezi la ilahe illa hüvel hayyel kayyume ve etubü ileyh

🪴🌿🪴🌿🪴🌿🪴🌿🪴🌿🪴🌿🪴🌿🪴🌿🪴

➡️➡️ 3 defa okunacak.🪴

🌿SALAVAT🌿

Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed

🪴🌿🪴🌿🪴🌿🪴🌿🪴🌿🪴🌿🪴🌿🪴🌿🪴

➡️➡️ 33 defa okunacak.🪴

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ

فَسُبْحَانَ الَّذِي بِيَدِهِ مَلَكُوتُ كُلِّ شَيْءٍ وَإِلَيْهِ تُرْجَعُونَ

🌿İnnema emruhu iza erade şey'en en yekule lehu kun fe yekun. Fe subhanellezi bi yedihi melekutu kulli şey'in ve ileyhi turceun 🌿

🪴Meali: O, bir şey yaratmak istediğinde, ona: "Ol." der. O da hemen oluverir.

O, çok yüce ve çok üstündür. Her şeyin mülkü ve egemenliği O'nun elindedir. Ve O'na döndürüleceksiniz.(Yasin 82-83) 🪴

🪴🌿🪴🌿🪴🌿🪴🌿🪴🌿🪴🌿🪴🌿🪴🌿🪴

➡️➡️33 defa okunacak.🪴

لَٓا اِلٰهَ اِلَّٓا اَنْتَ سُبْحَانَكَࣗ اِنّٖي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمٖينَۚ

🌿Lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn🌿

🪴Meali: Sen’den başka hiçbir ilâh yoktur. Sen’i tenzîh ederim. Gerçekten ben, zâlimlerden oldum! (el-Enbiyâ, 87)🪴

🪴🌿🪴🌿🪴🌿🪴🌿🪴🌿🪴🌿🪴🌿🪴🌿🪴

➡️➡️ 33 defa okunacak.🪴

هُوَ اللَّهُ الْخَالِقُ الْبَارِئُ الْمُصَوِّرُ لَهُ الْأَسْمَاء الْحُسْنَى يُسَبِّحُ لَهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ وَهُوَ الْعَزِيزُ الْحَكِيمُ

🌿Huvallahul halikul bariul musavviru lehul esmaul husna, yusebbihu lehu ma fis semavati vel ard ve huvel azizul hakim.🌿

🪴Meali: O Allah ki: Halik'dır, Bari'dir , Musavvir'dir. En iyi nitelikler O'na aittir. Göklerde ve yeryüzünde olanlar, O'nu tesbih ederler. O, Mutlak Üstün Olan'dır, En İyi Yasa Koyan'dır.

(Haşr 24.)🪴

🪴🌿🪴🌿🪴🌿🪴🌿🪴🌿🪴🌿🪴🌿🪴🌿🪴

➡️70 defa okunacak🪴

🌿Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim Ya Kavi Ya Kadir🌿

🪴🌿🪴🌿🪴🌿🪴🌿🪴🌿🪴🌿🪴🌿🪴🌿🪴

🌿100 defa 'La İlahe İllallah', 100. de 'Muhammedeürresullullah' denir.🌿

🪴🌿🪴🌿🪴🌿🪴🌿🪴🌿🪴🌿🪴🌿🪴🌿🪴

➡️99 defa okunacak🪴

🌿Ya Halık 🌿

🪴🌿🪴🌿🪴🌿🪴🌿🪴🌿🪴🌿🪴🌿🪴🌿🪴

➡️99 defa okunacak🪴

🌿Ya Mucib 🌿

ALLAH Kabul Eylesin🤲🏻📿 Amin

Katılmak istiyorum

Bu arada bu dua gruplarında çok bulundum çok şükür rabbim dualarimi kabul etti
17 yillik evliyim evliligimin 10.senesinde tüp bebek tedavisi ile kizimi kucagima aldim
10aylikta ikizlerim var çok şükür rabbime onlarda tüp bebek tedavisi ile oldu
Umudumu hiç kaybetmedim Allahima sığındım 3 çocuk anasiyim ağlayarak dua ettigimde bana deselerdiki aglama 3 cocugun olacak inanmazdım rabbim çok büyük şükürler olsun
Anne olmak isteyenlerine umut olsun diye yazdım
Allahim sizlerede nasip etsin 🤲

Bu arada bu dua gruplarında çok bulundum çok şükür rabbim dualarimi kabul etti
17 yillik evliyim evliligimin 10.senesinde tüp bebek tedavisi ile kizimi kucagima aldim
10aylikta ikizlerim var çok şükür rabbime onlarda tüp bebek tedavisi ile oldu
Umudumu hiç kaybetmedim Allahima sığındım 3 çocuk anasiyim ağlayarak dua ettigimde bana deselerdiki aglama 3 cocugun olacak inanmazdım rabbim çok büyük şükürler olsun
Anne olmak isteyenlerine umut olsun diye yazdım
Allahim sizlerede nasip etsin 🤲
Ne mutlu sanaa canımm benim.Yavrularınla huzurlu mutlu sağlıklı bir şekilde yaşamayı rabbim nasip eylesin aminnn.🤲🏻❤️😍🥹

Ben de katılıyorum.
Niyetim ; “Eşimle çocuğumla sevdiklerimle mutlu, huzurlu, sağlıklı, bereketli, işimizin gücümüzün rast gittiği hayırlı uzun ömürler ver Rabbim. 20 ekimde yaşadığım sıkıntı bitsin, gitsin, kapansın bir an önce tamamen kurtulayım Rabbim. 2024 Ağustos’ta tayinimiz istediğim yere çıksın, harika, huzurlu, mutlu, bereketli, konforlu bir hayata başlangıç yapalım hayırlısıyla.”

Ben de katılabilir miyim 🥰 duam "Rabbim Özlem kuluna tez vakitte hayırlı ve sağlıklı evlatlar ver. sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı doğumlar nasip eyle. Eşiyle birlikte evlatlarını kucağına almayı nasip eyle. Evlatlarıyla birlikte hayırlı, sağlıklı, imanlı, senin yolunda bir ömür nasip eyle. " amin🙏

🪴🌿Merhaba Dua Arkadaşlarım🪴🌿

Daha önceden olan bir “Kandil Dua” topiğimiz vardı. Oradaki dualarımız çoğunlukla evlat sahibi olmak içindi.Katılım herkese hitap etsin diye bu topiği Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye kurabiyemle açmak istedik. ❤️

Diğer kandil topiğimiz gibi dualarımızın kabulü için bazı Esmalar ve dualar hazırladık. Eğer katılmak isterseniz toplu bir liste oluşturalım.

➡️➡️Kandil gecesi listedeki isimleri niyet alarak duaları okumaya başlıyoruz. Duaların hepsi bittikten sonra tek tek niyetlerine göre dualarını yapıp isimlerine bağışlıyoruz.⬅️⬅️

⚠️⚠️⚠️KISACA SADECE KANDİL GÜNÜ OKUNUP TÜM LİSTENİN NİYETLERİNE GÖRE BAĞIŞLANACAK...

➡️➡️ 1 defa okunacak.🪴

🌿TÖVBE DUASI 🌿

Estağfirullah min külli ma kerihallah, Estağfirullah elazim ellezi la ilahe illa hüvel hayyel kayyume ve etubü ileyh

🪴🌿🪴🌿🪴🌿🪴🌿🪴🌿🪴🌿🪴🌿🪴🌿🪴

➡️➡️ 3 defa okunacak.🪴

🌿SALAVAT🌿

Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed

🪴🌿🪴🌿🪴🌿🪴🌿🪴🌿🪴🌿🪴🌿🪴🌿🪴

➡️➡️ 33 defa okunacak.🪴

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ

فَسُبْحَانَ الَّذِي بِيَدِهِ مَلَكُوتُ كُلِّ شَيْءٍ وَإِلَيْهِ تُرْجَعُونَ

🌿İnnema emruhu iza erade şey'en en yekule lehu kun fe yekun. Fe subhanellezi bi yedihi melekutu kulli şey'in ve ileyhi turceun 🌿

🪴Meali: O, bir şey yaratmak istediğinde, ona: "Ol." der. O da hemen oluverir.

O, çok yüce ve çok üstündür. Her şeyin mülkü ve egemenliği O'nun elindedir. Ve O'na döndürüleceksiniz.(Yasin 82-83) 🪴

🪴🌿🪴🌿🪴🌿🪴🌿🪴🌿🪴🌿🪴🌿🪴🌿🪴

➡️➡️33 defa okunacak.🪴

لَٓا اِلٰهَ اِلَّٓا اَنْتَ سُبْحَانَكَࣗ اِنّٖي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمٖينَۚ

🌿Lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn🌿

🪴Meali: Sen’den başka hiçbir ilâh yoktur. Sen’i tenzîh ederim. Gerçekten ben, zâlimlerden oldum! (el-Enbiyâ, 87)🪴

🪴🌿🪴🌿🪴🌿🪴🌿🪴🌿🪴🌿🪴🌿🪴🌿🪴

➡️➡️ 33 defa okunacak.🪴

هُوَ اللَّهُ الْخَالِقُ الْبَارِئُ الْمُصَوِّرُ لَهُ الْأَسْمَاء الْحُسْنَى يُسَبِّحُ لَهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ وَهُوَ الْعَزِيزُ الْحَكِيمُ

🌿Huvallahul halikul bariul musavviru lehul esmaul husna, yusebbihu lehu ma fis semavati vel ard ve huvel azizul hakim.🌿

🪴Meali: O Allah ki: Halik'dır, Bari'dir , Musavvir'dir. En iyi nitelikler O'na aittir. Göklerde ve yeryüzünde olanlar, O'nu tesbih ederler. O, Mutlak Üstün Olan'dır, En İyi Yasa Koyan'dır.

(Haşr 24.)🪴

🪴🌿🪴🌿🪴🌿🪴🌿🪴🌿🪴🌿🪴🌿🪴🌿🪴

➡️70 defa okunacak🪴

🌿Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim Ya Kavi Ya Kadir🌿

🪴🌿🪴🌿🪴🌿🪴🌿🪴🌿🪴🌿🪴🌿🪴🌿🪴

🌿100 defa 'La İlahe İllallah', 100. de 'Muhammedeürresullullah' denir.🌿

🪴🌿🪴🌿🪴🌿🪴🌿🪴🌿🪴🌿🪴🌿🪴🌿🪴

➡️99 defa okunacak🪴

🌿Ya Halık 🌿

🪴🌿🪴🌿🪴🌿🪴🌿🪴🌿🪴🌿🪴🌿🪴🌿🪴

➡️99 defa okunacak🪴

🌿Ya Mucib 🌿

ALLAH Kabul Eylesin🤲🏻📿 Amin
Etiketiniz için teşekkür ederim. Katılmak isterim inşallah

Yani 6 Mart Pazartesi kandil gecesi burdan dualarla birlikte birbirimizin nickini/ismini ve duasını okuyup birbirimize dua etmiş olucaz mis gibi. 👏🏻

Kardeslerime, bazi kuzenlerime de kandilde ismen dua yaparım, insanı daha çok rahatlatıyor (ve melekler de bu aynı duan sana da olsun diye karşılıkta bulunuyor Allahın izniyle). ❤️
Mümin kardeşin mümin kardeşe gıyaben duası.
Müthiş. Makbul, Allahın izniyle.

Hoşgeldiniz kızlar niyetlerinizi bir iki cümle şeklinde buradan yazarsınız sevinirim 💜😍❤️🤲🏻
Rabbim beni ailemi ve tüm müslümanları kazalardan belalardan görünen görünmeyen tüm kötülüklerden koru. Bana ve isteyen tüm kardeşlerime hayırlı sağlıklı imanlı evlatlar nasip et. İman ile yaşayıp imanla ölmek nasip et. Dua arkadaşlarım ile bizi cennetinde buluştur 🤲 amin

Hoşgeldiniz kızlar niyetlerinizi bir iki cümle şeklinde buradan yazarsınız sevinirim 💜😍❤️🤲🏻
Elhamdülillah, Elhamdülillah, Elhamdülillah...Allahım evlatlarımın akıl beden ve ruh sağlığını daim eyle onlara hayırlı bir ömür, güzel ahlak güzel huy nasip eyle, eşim ve bana hiç bırakmadan namaz kılabilmeyi Efendimiz (s.a.v) e layık ümmet olabilmeyi ve bu uğurda gerekeni yapabilecek gücü nasip eyle, eşimin görüştüğü işi bizim hakkımızda hayırlısıysa inşallah nasip eyle. Çocuğumun gireceği sınavda başarı olmasını ve hayırlı ise kazanmasını nasip eyle. Burada dua eden bütün arkadaşlarımın da dualarını kabul eyle eş isteyen arkadaşlarıma hayırlı eş evlat isteyen arkadaşlarıma hayırlı evlat nasip eyle Ya Rabbelalemin... Amin

Dualarımızin kabulüne bi örnek de benim sanırım bilenler biler her dua grubuna katıldım kızımı kaybettikten sonra.. Çok şükür Rabbım oğlumu sağlıkla kucağıma almayi nasip etti 💙
Bunu okumak içimi ferahlattı bende evladımı kaybettim😔 Rabbim evladınızı size bağışlasın, benle beraber tüm bekleyenlere de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin 🙏

X