- 15 Mart 2021
- 1.649
- 2.225
- 34
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
Bende katılmak isterim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzu kalabalık olursa herkesin niyetini tek tek okumak çok zaman alır. Bence listedeki herkesin ismi söylenerek gönlünden geçen ne duası varsa diye dua etmek daha mantıklı geldi, yine de siz bilirsiniz.Yok kuzummm. 1.sayfada dualarımız var. Herkesin niyetine adetlerince 1 kez okuyup niyetlerine göre bağışlama yapacağız
Gerçek isim zorunlu değil canım isteğe bağlıBenide eklermisin özelden niyet ve gerçek isim mi yazmaliyim
Aynen öyle canım o gece bağışlıyırux bitiyorTiniminimavihanim canım berat gecesi tüm liste adına sadece bir sefer tamamlanacaksa bu dualar bende varım canım
Canım önceki gruplarda var mıydın hatırlayamadım ama kolaylık olsun diye belirli bir sıralamada yapıyorum. Misal evlat sahibi olmak isteyenler sonra hamileler sonra özel niyetler öyle bir sıralaması oluyor. Evet liste uzun olunca biraz zaman alabilir ama sadece kandil günlerinde yapıyoruzKuzu kalabalık olursa herkesin niyetini tek tek okumak çok zaman alır. Bence listedeki herkesin ismi söylenerek gönlünden geçen ne duası varsa diye dua etmek daha mantıklı geldi, yine de siz bilirsiniz.
Yok kuzum en başta yazdım seniiTiniminimavihanim canım heralde beni eklemeyi unutmuşsun
Saol canım benimYok kuzum en başta yazdım senii
Niyetini kısaca yazar mısın kuzumm evlat içindi değil mi?Canım beni de ekledin değil mi? Bende katılmak istiyorum
Var Bulutum gel kısaca niyetinide yaz burdan ekleyelimYer varsa bende katılıyorum
Vatanımızın milletimizin hayırlısıyla sıkıntılardan arınması, felaketlerden uzak olması ve tüm hastalarımıza Rabbimden hayırlı şifalar İnşallahVar Bulutum gel kısaca niyetinide yaz burdan ekleyelim
1.sayfada sabit Dualarımız esmalarımız var canımmMerhaba inşallah bende yaparım ne yapılması gerekiyorsa ama pek anlamadım herkes yukarıda yazdığınız duaları yazdığınız sayıda okuyor sanırım. Allah herkesin duasını kabul etsin