⚠️LİSTE KAPANDI⚠️Kadir Gecesi Dua Topiği (17 Nisan Pazartesi)📿🤲🏻❤️

Yok kuzummm. 1.sayfada dualarımız var. Herkesin niyetine adetlerince 1 kez okuyup niyetlerine göre bağışlama yapacağız💜
Kuzu kalabalık olursa herkesin niyetini tek tek okumak çok zaman alır. Bence listedeki herkesin ismi söylenerek gönlünden geçen ne duası varsa diye dua etmek daha mantıklı geldi, yine de siz bilirsiniz.

Kuzu kalabalık olursa herkesin niyetini tek tek okumak çok zaman alır. Bence listedeki herkesin ismi söylenerek gönlünden geçen ne duası varsa diye dua etmek daha mantıklı geldi, yine de siz bilirsiniz.
Canım önceki gruplarda var mıydın hatırlayamadım ama kolaylık olsun diye belirli bir sıralamada yapıyorum. Misal evlat sahibi olmak isteyenler sonra hamileler sonra özel niyetler öyle bir sıralaması oluyor. Evet liste uzun olunca biraz zaman alabilir ama sadece kandil günlerinde yapıyoruz 🤗

Merhaba inşallah bende yaparım ne yapılması gerekiyorsa ama pek anlamadım herkes yukarıda yazdığınız duaları yazdığınız sayıda okuyor sanırım. Allah herkesin duasını kabul etsin
1.sayfada sabit Dualarımız esmalarımız var canımm
Kaç adet okuyacağınız filan yazıyor.Listedeki kişiler ve niyetleri daha yazılmadı. Okuyup niyetlere göre bağışlama 6 mart günü yapacağız❤️

X