Merhaba :) Ben de 17 yaşında 1,69 boyundayım . Kilom aralıkta 98 di yaklaşık 10 kg kadar verdim ve 88 e düştüm ağustosa kadar 60 olmak istiyorum en az :) İnşallah hedefine ulaşırsın başarılar dilerim istyince hiç de zor değil :)
Canim merhaba ben de 17 yasindayim. 65 kiloyum. 60 olsam hic fenaa olmaz.. Ben bir ara on kilo verip bir kacini geri almistim..hatani soyleyim sana.. Oncelikle tum yazdijlarini sayfa sayfa okudum. Gunu gunune ogun ogun yazman harikaa. Azim etmen muthis.. Ama kilo veremiyor gibiyim demissin ya hani.sanki biraz aburcuburdan kaynaklaniyor gibi geldi bana.. Ogunlerde yediklerinin dengesini bulmussun.o yonde harika ilerliyorsun. Fakat ek olarak aburcubur yememelisin bu kadar bence..her gun fazlaya kacan bir sey olmus .( cikolata topu cilekli cikolata patito hosbes kraker gibi ...) haftaa bir gun yersen rahatlikla kilo verirsin. Mesela haftada bir dondurma gunu belirle.yaz da geliyo ya hani :)
okulda da yemek cikmiyorsa sandvic gotursbilirsin kepek ekmekle.
bi de meyve yemiyosun sanirim hic..bu nedenle aburcubura yoneliyor olabilirsin. Meyve sekerini dengeler. Ogun aralarinda acikmaya baslayinca ye bir elma mesela..
Su bas belasi cikolatadan da vazgecmek cok zooorboyle yazdigima baakma sen.yazmasi kolay tabii.. Ben bile uygulayamiyorum kendi dedklerimi :)
Neyse canim azmin harikaa. Tam gaz devam et.tebrik ediyorum seniii.. Fistiiik gibi olup universiteye de oyle baslarsin umarimm. Sana kolay gelsin. Ben de su bes kiloyu uzermden atsam bii..
Çok sağol canım bana hatalarımı söylediğin için :) Ya gerçekden abur cubursuz geçirdiğimim 1 günüm yokarkadaşlar alınca ucundan alıyo insan hakim olamıyo bazen kendine Bakalım yarın hiç yememeği denicem ve senin dediğin gibi haftanın bir günü yapıcam inşallah uyabilirim o düzeni :) 10 kilo vermek harika darısı başıma inşallah sende fazla olan 5 kilonu verirsin de üniversiteye fıstık gibi başlarız :)
İnsallahh veririz kilolari yaa. Ama bugun ben de oyle cok aburcubur yedim kiii.. Bayagi bayagi asiri yedim...ufff bi baslyamadm su diyete tekrar
fittingo.com diye bir site var canım ordan yapıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?