Lise öğrencisiysen sende bana katıl :)

Sagol canim :) tebrik ederim harika kilo vermissin insallah darisi basima :)) bende yaza kadar 70 65 olmak istiyorum insallah barisicam sende basarirsin bogazini tutunca hersey oluyor :)

Okulda 2.5 tane cubuk kraker yedimm ve cikolata yedim cnk dayanamadim ( 100 kaloriydi ama olsn enerji olsun :))
Aksam eve gelince yesil kahvenin yarisini ictim cunku yemek hazirdi sonra
1 kepce ezogelin corbasi
4 kasik patlıcan oturtma
4 kasik pirinc pilavi yedim bide tursu :))
Bu gun toplam 1068 kalori aldimm :))
Simdi sanirim cayin yaninda bisiler atistiricam cunku arkadasimla aksam cayi dedikodusu yapcazz

3 dilim dankek
2 tane hoşbeş
petito sütlü çikolatalı 2 tane
1 baloncuk milka çikolatalı
590 kalori :2::2::2:
Yarın yürüyüşü 1,5 saate çıkarmalıyım sanırım

Canim merhaba ben de 17 yasindayim. 65 kiloyum. 60 olsam hic fenaa olmaz.. Ben bir ara on kilo verip bir kacini geri almistim..hatani soyleyim sana.. Oncelikle tum yazdijlarini sayfa sayfa okudum. Gunu gunune ogun ogun yazman harikaa. Azim etmen muthis.. Ama kilo veremiyor gibiyim demissin ya hani.sanki biraz aburcuburdan kaynaklaniyor gibi geldi bana.. Ogunlerde yediklerinin dengesini bulmussun.o yonde harika ilerliyorsun. Fakat ek olarak aburcubur yememelisin bu kadar bence..her gun fazlaya kacan bir sey olmus .( cikolata topu cilekli cikolata patito hosbes kraker gibi ...) haftaa bir gun yersen rahatlikla kilo verirsin. Mesela haftada bir dondurma gunu belirle.yaz da geliyo ya hani :)
okulda da yemek cikmiyorsa sandvic gotursbilirsin kepek ekmekle.
bi de meyve yemiyosun sanirim hic..bu nedenle aburcubura yoneliyor olabilirsin. Meyve sekerini dengeler. Ogun aralarinda acikmaya baslayinca ye bir elma mesela..

Su bas belasi cikolatadan da vazgecmek cok zooor boyle yazdigima baakma sen.yazmasi kolay tabii.. Ben bile uygulayamiyorum kendi dedklerimi :)
Neyse canim azmin harikaa. Tam gaz devam et.tebrik ediyorum seniii.. Fistiiik gibi olup universiteye de oyle baslarsin umarimm. Sana kolay gelsin. Ben de su bes kiloyu uzermden atsam bii..

Çok sağol canım bana hatalarımı söylediğin için :) Ya gerçekden abur cubursuz geçirdiğimim 1 günüm yok arkadaşlar alınca ucundan alıyo insan hakim olamıyo bazen kendine Bakalım yarın hiç yememeği denicem ve senin dediğin gibi haftanın bir günü yapıcam inşallah uyabilirim o düzeni :) 10 kilo vermek harika darısı başıma inşallah sende fazla olan 5 kilonu verirsin de üniversiteye fıstık gibi başlarız :)

Merhaba,ben de 17 yasindayim 60 kiloyum,8 kilo fazlam var ve bunun kalici olmasini istemiyorum.Seneye üni. hazirliklari olucak o zaman da kilo alicam gibi duruyo universite gezisine gittik Ankara'ya butun kizlar incecik.Cok kotu oldum.Yarin rejime baslicam inş.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim kalici olmasi icin duzenli besleniceksin ve spor yapicaksin :) o 5 gnde 5 kilo verme gibi diyetleri yapmicaksin :)) zamana birakicaksin ole ole bi bakmissin kilolar gitmis bir daha gelmemis

Bu gün 75 dk yurudum :))
eve geldim yesil.cayimi ictim
kahvaltida
Kiprit kutusu kadar peynir
5 zeytin
1 dlm tam buday ekmegi
1 tane domates
3 adet patates kizarmasi yedim

Kizlar 11. siniflar icin ders calisabilme konusu actim Sizde gelin birbirimizi teşfik edelim :)

İnsallahh veririz kilolari yaa. Ama bugun ben de oyle cok aburcubur yedim kiii.. Bayagi bayagi asiri yedim...ufff bi baslyamadm su diyete tekrar

Kizlar hepberaber pazartesi başlasak mi?

Bu gun oglen
4 kasik pirinc pilavi
2 kasik yogurt
Okulda
1 tane hosbes
Aksamda
3 kasik patlıcan oturtma
4 kasık makarna yagsiz salcasiz yogurtlu
yagsizda salata yedim bu gun toplam 773 kalori aldim :)

Kalorileri nasil hesapliyorsun?hazir yiyeceklerin arkasinda yaziyor da ev yemeklerini nasil hesapliyorsun?

Kizlar lise kaç? :)

Kizlar bu gun yuruyuse gitmedim cunku arkadasimla dolasicam ayaklarim.cok.aciyo dahada zorlamayim dedim :))
Sabah kahvaltida
1 dlm tam bugday ekmegi
4 zeytin
kibrit kutusundan biraz daha az peynir
Tost makinesinde yapilmis 2 tane sosis yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…