Lise öğrencisiysen sende bana katıl :)

ay benim de en yakın arkadaşımın doğumgünüydü gece kutladık rakıyı fazla kaçırdım ve bi duble rakı 300 kaloriymiş biraz kaçırdım diyeti bir öğünlük. Ama tekrar başladım aynı hızda yarın kilo ölçümüm var çok heyecanlıııııı

Bende yarin tartilicam ve bu 5 kilo vericem hedefim 5 kilo vermek . Aksam kuzenlerimdeydim yemegi orda yedim
ama az yemee calistim .
1 kepce kofte corbasi
1 kepce kuru fasulye yemegi
3 kasik bulgur pilavi ustune tavuk birazda salata

Kizlar bu hafta nasil bi diyet yaptm anlamadm ya . 1 hafta once hafta sonu ablam gelince cok yemistim ve sanirim tekrar 83 e ckmistim cnk tartida 83 kuaurlu birseyleri tekrar gordun neyse bu sabah tartildim hala 81 irim acaba yine cok kacirdigim icin mi .s

Sabah kahvaltida cok yedim of uyku duzenimde bozuldu 11 de kalktm kendimi toparlamam lazmm kizlar bana morel verin ya

Haydi haydiii pes etmek yok hemen bikaç kaçamak olur arada ama asla vazgeçmee. arada kaçamaklardan bi şey olmuyo ayrıca merak etme ama tabi çok da yapmamak lazım

Haydi haydiii pes etmek yok hemen bikaç kaçamak olur arada ama asla vazgeçmee. arada kaçamaklardan bi şey olmuyo ayrıca merak etme ama tabi çok da yapmamak lazım

Kesinlikle sağol bu laflar bile beni çok mutlu ediyo :)) 75 kiloya düşüm kendime ödül koydum ya alışverişe gidicem para bırıktırıyorumm

kızlar önce Rabbime sonra anneme ve kendime söz veririyorum ki bu kilolarımdan kurtulcam . Bu ay hedefim 5 6 kilo vermek ve başarıcammmm .

Gunaydinn :) saat 9 d akahvaltimi yaptim :) artik kaloru hesabi yapiyorum kahvaltim 234 kalori :)
1 dilim t.b ekmegi
1 kobrit kutusu kadar tulum peyniri
4 zeytin
1 tatli kasigi krem peynir
1 tatli kasigi reçel
1 adet domates :))

Kizlar oglen
8 kasik taze fasulye
1 dilim ekmek ve 1 kase yogurt yedim
okulda dondurma ve yarim petito yedim
aksam dershanede su 66 kalori yazan atistirmaliklar varya 1 paket ondan ve yaklask 10 tane jelibon yedim
Eve gelince 1 dilim su boregi ve cikolata topu yedim (
Aksam
6 yemek kasigi etli nohut yemegi
1 kepce corba
az bisi salata cnk yagliydi yiyemedim pek
10 tanede sarma
Cekirdek citledim bide .s
bu gun toplam 2084 kalori tukettim.bunu dusurmem lazim ya .s yarin yuruyuse gidicem insallah

Son düzenleme:
Gunaydin kizlar 1 saat yuruyusumu yaptim geldim :) smdi kahvalti mi yapicam kalhvaltida nefis bi su boregi var ama ben sadece yarisini hatta daha azini yicem

Kahvaltıda
Kibrit kutusu kadar beyaz peynir
küçük bir dilim su böreğinin yarısı
4 zeytın
1 tane domates ve 2 bardak şekersiz çay
361 kalori aldım kahvaltıda su böreğini kalorisi çok fazla ama pek inanmıorum ya 361 kalori oldugunu ama olsun

Öğlen
5 kaşık taze fasulye
1 dilim ekmek
1 kepçe çorba
Okulda midem çok ekşidiği için
1 kutu süt ve sütü sevmediğim için yanında topkek yedimmm
4 5 tane susamlı kraker
Ve bu gün yeşil kahve aldım inşallah işe yarar

Akşam
1 kepçe ezogelin çorbası
5 kaşık nohut yemeği
7 8 kaşık pirinç pilavı
turşu ve un helvası sizce akşam çok mu yemişim

Gunaydin kizlar bi saat yuruyusumu yaptim geldim:)) yesil kahvemide ictin tadi bi garip ama olsun insallah ise yarar ya dua edin kendimi kilo veremiyo gibi hissediyorum (

Kahvaltida
1 tane haslanmis yumurta
1 dilim tam buday ekmegi
5 tane siyah zeytin
1 tane domates yedim
Toplam 188 kalori

Merhaba :) Ben de 17 yaşında 1,69 boyundayım . Kilom aralıkta 98 di yaklaşık 10 kg kadar verdim ve 88 e düştüm ağustosa kadar 60 olmak istiyorum en az :) İnşallah hedefine ulaşırsın başarılar dilerim istyince hiç de zor değil :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…