• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lise diplomamın başına gelen

Üniversiteye diplomanızın aslı veriliyor mu ki? Noterden tasdikli kopyası veriliyor diye hatırlıyorum
Eskiden aslını alıyorlardı. Ben noter tasdikliyi hiç hatırlamıyorum.
ben de şu an benimkinin nerde olduğunu merak ediyorum. Üniden diplomamı alırken bana onlara verdiğim belgelerin teslimini yapmadılar. Hâlâ orda galiba.
Evde benimde birsürü fotokopi var ama orjinali elimde değil.
Ben de lisans diplomamı almaya gidince lise diplomamı geri istedim. Öncesinde başkasından duymuştum. Teslim edildiğine dair imza attırıp teslim etmişti.

Bende lise diplomamın aslını vermiştim geri vermediler ki ama Aslı gibidir kopyalarım var
Hoş üniversite diplomasını alınca gereği kalmadı ama siz manevi olarak saklamak istiyordunuz heralde
Mezun olduğunuz liseye sorun bide dicem ama ancak kopyası olabilir düşük bir ihtimal
Öğrenci işlerinde, dosyanızdadır. Gidip isteyince veriyorlar.

Ben lisansa kayıtta orijinalini verdim, istediler çünkü. 2010 senesi.
Lisan mezuniyetinde lise diplomamı lisans diplomamı ve onayli transkriptimin 2 nüshasını verdiler ben hicbir sey talep etmeden. Gazi Üniversitesi mezunuyum. Lise diplomam kaybolsa ya da çalinsa üzülmem herhalde. Carsamba anadolu lisesi diplomasını kim napsın 😂 ama galatasaray lisesi mezunu olsam zaten çoktan çerçeveletip asmistim diplomamı 😋

Back