- 2 Aralık 2021
- 238
- 345
- 33
- Konu Sahibi denizkenarindan
-
Yaa gercekten mi, aslını verdik üniversiteye kaydolurken diye biliyorumÜniversiteye diplomanızın aslı veriliyor mu ki? Noterden tasdikli kopyası veriliyor diye hatırlıyorum
Üniversiteye diplomanızın aslı veriliyor mu ki? Noterden tasdikli kopyası veriliyor diye hatırlıyorum
Bana kimse dememiş heraldeAslını vermiştik noter tasdikli kopyasını kendinize mutlaka ayırın demişlerdi bu sebeple evde 10 tane noter tasdikli lise diplomam var ordan biliyorum
Mezun olduğunuz lise hala faaliyetteyse oradan öğrenim belgesi alabilirsiniz.Dostlar benim lise diplomam ortada yok. Geçen ay yolumuz düştü mezun olduğum üniversiteye gittik. Klasörlerde birçok dönem arkadaşımın lise diploması duruyor ama benimki yok. Diğerleri kaybolmadıysa benimki nasıl kayboluyor? Klasörlerin olduğu katta bize diplomaların yerini gösterdiler, bakmamız için, oradakiler de kendi işiyle ilgileniyordu. Yani heralde bana gıcık olan biri aynı bu ortamda diplomasını alırken benimkini de rahatça çekip ortadan yok etti, içi de Rahat etti heralde aklıma bu geliyorSizce?
Üzgünüm gerçekten. Ama sağlık olsun. (Diplomayla bir işim yok, güzel bir liseden mezundum manevi değeri büyüktü benim için) İnternette, lise diplomasının yeniden verilmediği, yerine bi mezuniyet belgesi verildiği yazıyor. Bilgisi olan var mı?
Neden yapmış ki böyle bir şeyi.kayıt olamayın diye mi?ne insanlar var ya.Akrabalarımdan biri de ( adını vermeyeyim şimdi) benim lise diplomamı çalmıştı üniversite kayıt zamanına yakın evraklarım masanın üzerindeydi. Maalesef öğrenim belgesi alabildim sadece
Gerçekten ilk aklınıza bu mu geldiheralde bana gıcık olan biri aynı bu ortamda diplomasını alırken benimkini de rahatça çekip ortadan yok etti, içi de Rahat etti heralde aklıma bu geliyor
Bilmem benim orijinali evde duruyor kopyasını vermişiz demek ki. Belki herkesin öyledir diye düşündümYaa gercekten mi, aslını verdik üniversiteye kaydolurken diye biliyorum
Aaa demek ki farklı oluyor benim de orijinali bende duruyor,demek kopyasını almışlarAslını vermiştik noter tasdikli kopyasını kendinize mutlaka ayırın demişlerdi bu sebeple evde 10 tane noter tasdikli lise diplomam var ordan biliyorum
onun olduğu yerde hep bişeylerimiz kaybolur, herkesin herşeyinde gözü kalır. Kıskanır öyle acayip biriNeden yapmış ki böyle bir şeyi.kayıt olamayın diye mi?ne insanlar var ya.
Bende lise diplomamın aslını vermiştim geri vermediler ki ama Aslı gibidir kopyalarım varDostlar benim lise diplomam ortada yok. Geçen ay yolumuz düştü mezun olduğum üniversiteye gittik. Klasörlerde birçok dönem arkadaşımın lise diploması duruyor ama benimki yok. Diğerleri kaybolmadıysa benimki nasıl kayboluyor? Klasörlerin olduğu katta bize diplomaların yerini gösterdiler, bakmamız için, oradakiler de kendi işiyle ilgileniyordu. Yani heralde bana gıcık olan biri aynı bu ortamda diplomasını alırken benimkini de rahatça çekip ortadan yok etti, içi de Rahat etti heralde aklıma bu geliyorSizce?
Üzgünüm gerçekten. Ama sağlık olsun. (Diplomayla bir işim yok, güzel bir liseden mezundum manevi değeri büyüktü benim için) İnternette, lise diplomasının yeniden verilmediği, yerine bi mezuniyet belgesi verildiği yazıyor. Bilgisi olan var mı?
Benim de lise diplomamın orjinali bende duruyor. Almamış sanırım üniversite, çünkü lisans diplomamı alırken verilen dosyada sadece lisans diploması, diploma eki(transkrip ve İngilizce belgesi) vardı. Demek kayıtta tasdiklisini aldılar. Üniversiten üniversiteye farklılık da olabilir.Bilmem benim orijinali evde duruyor kopyasını vermişiz demek ki. Belki herkesin öyledir diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?