• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lise diplomamın başına gelen

denizkenarindan

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2021
238
345
33
Dostlar benim lise diplomam ortada yok. Geçen ay yolumuz düştü mezun olduğum üniversiteye gittik. Klasörlerde birçok dönem arkadaşımın lise diploması duruyor ama benimki yok. Diğerleri kaybolmadıysa benimki nasıl kayboluyor? Klasörlerin olduğu katta bize diplomaların yerini gösterdiler, bakmamız için, oradakiler de kendi işiyle ilgileniyordu. Yani heralde bana gıcık olan biri aynı bu ortamda diplomasını alırken benimkini de rahatça çekip ortadan yok etti, içi de Rahat etti heralde aklıma bu geliyor👏🏼🤷🏻‍♀️Sizce?

Üzgünüm gerçekten. Ama sağlık olsun. (Diplomayla bir işim yok, güzel bir liseden mezundum manevi değeri büyüktü benim için) İnternette, lise diplomasının yeniden verilmediği, yerine bi mezuniyet belgesi verildiği yazıyor. Bilgisi olan var mı?

Son düzenleme:
Aslını vermiştik noter tasdikli kopyasını kendinize mutlaka ayırın demişlerdi bu sebeple evde 10 tane noter tasdikli lise diplomam var ordan biliyorum 😂
Bana kimse dememiş heralde 😔 3 tane normal bildiğin kırtasiye fotokopisi var. Bi de 3 tane çektirmişim marifet

Dostlar benim lise diplomam ortada yok. Geçen ay yolumuz düştü mezun olduğum üniversiteye gittik. Klasörlerde birçok dönem arkadaşımın lise diploması duruyor ama benimki yok. Diğerleri kaybolmadıysa benimki nasıl kayboluyor? Klasörlerin olduğu katta bize diplomaların yerini gösterdiler, bakmamız için, oradakiler de kendi işiyle ilgileniyordu. Yani heralde bana gıcık olan biri aynı bu ortamda diplomasını alırken benimkini de rahatça çekip ortadan yok etti, içi de Rahat etti heralde aklıma bu geliyor👏🏼🤷🏻‍♀️Sizce?

Üzgünüm gerçekten. Ama sağlık olsun. (Diplomayla bir işim yok, güzel bir liseden mezundum manevi değeri büyüktü benim için) İnternette, lise diplomasının yeniden verilmediği, yerine bi mezuniyet belgesi verildiği yazıyor. Bilgisi olan var mı?
Mezun olduğunuz lise hala faaliyetteyse oradan öğrenim belgesi alabilirsiniz.

Okul faaliyette değilse okulun bağlı olduğu ilçe milli eğitimden alırsınız öğrenim belgenizi

Eşimin de yok kayıp şaka gibi
Üniversiteye vermis o sırada üniversite başka üniversiteye bagliymis sonra ayrılmış o arada kaybolmuş sanırım yok
Bize lazım da oldu mecburen bir mezuniyet belgesi cikardik

ben de şu an benimkinin nerde olduğunu merak ediyorum. Üniden diplomamı alırken bana onlara verdiğim belgelerin teslimini yapmadılar. Hâlâ orda galiba.
Evde benimde birsürü fotokopi var ama orjinali elimde değil.

Bende lise diplomamın aslını vermiştim geri vermediler ki ama Aslı gibidir kopyalarım var
Hoş üniversite diplomasını alınca gereği kalmadı ama siz manevi olarak saklamak istiyordunuz heralde
Mezun olduğunuz liseye sorun bide dicem ama ancak kopyası olabilir düşük bir ihtimal

Bilmem benim orijinali evde duruyor kopyasını vermişiz demek ki. Belki herkesin öyledir diye düşündüm
Benim de lise diplomamın orjinali bende duruyor. Almamış sanırım üniversite, çünkü lisans diplomamı alırken verilen dosyada sadece lisans diploması, diploma eki(transkrip ve İngilizce belgesi) vardı. Demek kayıtta tasdiklisini aldılar. Üniversiten üniversiteye farklılık da olabilir.

Back