Lise Yorum ve Soruları lise 3. ve 4. sınıflara aşıııı

aaabbbccc

@~SEKSİ HATUN~@
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2008
284
2
kızlar aywayı yedınız duyduklarıma göre kesın ve net bır sekılde 15 nısana kadar lıse 3 ve 4 lere ası yapılacak kolay gelsn sıze:))))
:icecream:

benim kızımda lise 3 te ama olmadı..aşı olmak istemiyorum diye yazı verdik.isteğe bağlı yani..

lise 3 teyim... ben p.tesi günü okula gitmemiştim msn ye girdim arkadaşım aşı olduk dedi inanmadım sonra doğru olduğunu anladım tabi :KK70: aşı olmaktan yırttım diyodum ama bende aşı olmak istiyorum...

kızamıkçık olduk biz, lise 3 ler olarak :KK70: hiç acımadı , tabi çok korkanlar da oldu, lise sonlar 2 tane oldu sanırım hepatit B ve kızamıkçık

Lise 4. sınıfım perşembe iki koldan da olduk. Hepatit B yle bir şey daha kızamık olabilir sanırım.

benim kızımda lise 3 te ama olmadı..aşı olmak istemiyorum diye yazı verdik.isteğe bağlı yani..

istege baglı ama olsn ynede yaptrmalıydnz bence saglıgı için çok önmli bnd lise3 deym bisde oldk bsta korktum kızın bri ağlamaya başladı onu görünce bnd korktm tabe ama hec bise olmadı hic acımadı hmn btti :1closedeyes:

bende lise 4 üm,tetanoz aşısı olduk bizde
doktor hanım aşı ile bilgi verince sınıftaki birkaç korkak arkadaş dışında aşı olmak istemeyen olmadı zaten :)

X