Lisans mezunu olup önlisans bölümü okuyarak kpss de önlisanstan atanma şansı varmı yardım lütfen

Hayır 2lisans mezunu değilim ben. Önlisans okuduğumda önlisanstan atanamıyormuşum lisansı iptal ettirmedikçe

yok iki lisansı örnek verdim. lisans mezunu iseniz önlisanstan olmuyor demek istedim ki sizde zaten onu öğrenmişsiniz. ben önceki yorumlara bakmamıştım

Arkadaşlar belki alakasız ama eğer bilen varsa burda sormak istedim... Ben 2. Üni olarak okul öncesi öğretmenliği kazanmıştım 1 senesini okudum ikinci seneney başlamadım malum bebek evlilik vs.. AÇık öğretime geçişi kaldırmışlar örgün öğretimden.. Tekrar sınava girem bu bölümün açık öğretimi var mı geçen klavuza baktım anadolu üni. göremedim

Arkadaşlar belki alakasız ama eğer bilen varsa burda sormak istedim... Ben 2. Üni olarak okul öncesi öğretmenliği kazanmıştım 1 senesini okudum ikinci seneney başlamadım malum bebek evlilik vs.. AÇık öğretime geçişi kaldırmışlar örgün öğretimden.. Tekrar sınava girem bu bölümün açık öğretimi var mı geçen klavuza baktım anadolu üni. göremedim
Var diye biliyorum canım

ben bi yerlerde okumuştum ösym ye dilekçe yazıp lisans diplomanızı tanımamasını istiyorsunuz. ama atandıktan sonra da o lisans diploması aracılığıyla maaşınıza ek bişiler alamıyorsunuz ve derecenizde değişme olmuyor. ösym yi arayıp sorsanız bi?

ben bi yerlerde okumuştum ösym ye dilekçe yazıp lisans diplomanızı tanımamasını istiyorsunuz. ama atandıktan sonra da o lisans diploması aracılığıyla maaşınıza ek bişiler alamıyorsunuz ve derecenizde değişme olmuyor. ösym yi arayıp sorsanız bi?
Evet arkadaşlar da yazdı aynısını varmış öyle bişey teşekkür ederim. Ama çok zor bi karar emeklerime çok üzülürüm böylede çıkmazdayım umarım mevlam doğru yolu gösterir

Yok maalesef :KK43: kız kardeşim 2011 girişli haziranda mezun oldu. O girdikten sonra kapandı bölüm, hiç öğrenci alınmadı. Bu yıl da son mezunlarını verdi işte.

Ya bu sosyal hizmeti 4 yıllık açıköğretim okuyan bir arkadaşım var, sınıf arkadaşım. Kızın örgün olarak şu an okuduğu İktisat'tan umudu yok ama ikisini bir arada yürütüyor mesela. Yanlış hatırlamıyorsam geçen sene başladı. Bugün ben açıköğretim programlarına göz attım da, bunun hem 4 hem de 2 yıllık olanı var. Açıktan sosyal hizmetlere kaydolsam 4 yıl çok uzun bir zaman, o vakte kadar önemi kalmazsa diye endişeleniyorum, 2 yıl daha kısa bir zaman. Açıköğretimden buna kaydolsam 2 yıllığına mı yoksa 4 yıllığına mı kaydolmalıyım sizce? Yani daha doğrusu 2 yıllığına kaydolmak mantıklı mı açıköğretimden?

2 yıllığının ataması yokmuş
lisans mezunu olanlar da ye beğenmiyolar geçen atamada kadroları boş kalmıştı
çalışma alanı geniş olduğu için revaçta
bence gideri var daha 5-10 sene arası

2 yıllığının ataması yokmuş
lisans mezunu olanlar da ye beğenmiyolar geçen atamada kadroları boş kalmıştı
çalışma alanı geniş olduğu için revaçta
bence gideri var daha 5-10 sene arası
Teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için, 4 yıl da çok uzun bir zaman. Evet, çalışma alanı çok geniş, ben de dün bayağı bi baktım ve bu alanda İİBF mezunlarının da önünü açmışlar zaten, o bölümün mezunu olmak şart değil yani o alanda çalışmak için artık. Yeni bişeymiş bu. Başka bir aöf bakınayım o zaman ben. :)

Teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için, 4 yıl da çok uzun bir zaman. Evet, çalışma alanı çok geniş, ben de dün bayağı bi baktım ve bu alanda İİBF mezunlarının da önünü açmışlar zaten, o bölümün mezunu olmak şart değil yani o alanda çalışmak için artık. Yeni bişeymiş bu. Başka bir aöf bakınayım o zaman ben. :)
hmmmm bunu ben de bilmiyordum iibf ne alaka aslında alanlar çok farklı neyse burası türkiye
en garanti diyebileceğimiz mesleği bile 1 günde tepetaklak ediyorlar
mesela sınıf öğretmenliği

İşletme fakültesi mezunlarının mı önü açıldıo_O

hmmmm bunu ben de bilmiyordum iibf ne alaka aslında alanlar çok farklı neyse burası türkiye
en garanti diyebileceğimiz mesleği bile 1 günde tepetaklak ediyorlar
mesela sınıf öğretmenliği
İİBF çok geniş kapsamlı, alakasını ben de anlamadım bununla ama öyle yapmışlar. Herhalde çok açık var, şu an için ne alabilirsek kar diyorlardır belki ama 4 yıllık sosyal hizmet bölümü bitirenden daha avantajlı olamaz sanırım. Sadece İİBF de değil, hukuk ve öğretmenlikten falan da alıyorlarmış yanlış hatırlamıyorsam. Bu ülkede hiçbir şeyin garantisi yok evet.

İşletme, İktisat, Maliye, Kamu Yönetimi... İİBF çatısı altında olan bölümler işte. Araştırın isterseniz, ben dün öyle bişey gördüm.
Okadar çok mezun boştaki açacaklarsa açsınlar zaten okuyanı cezalandırıp belli grupları ödüllendiriyolar

Kızlar size bisey sorucam bende zor durumdayim su an. Ben Tarih mezunuyum ekstaradan aciktan Büro yonetimi ve yonetici asistanligi okuyordum dondurmustum bu sene mezun olma sansim var tekrar kayit yaptirarrak. Mademki onlisanstan tercih veremiyeceksem bu 2 yillik buro yönetimini Aof den 4 yilliga cevirip yeniden lisans okuma sansim var mi? Bide hangi bolumu okuyabilirim? Bilgisi olanlar lütfen caveplasin :KK43:

X