Lisans mezunu olup önlisans bölümü okuyarak kpss de önlisanstan atanma şansı varmı yardım lütfen

öyle düşünmemelisin 85 gibi bir puan alırsan lisanstan atanırsın bence, lisans sınavları her sene oluyor bu konuda şanslısın, oturup çalışırsan sıkılmadan yaparsın bence
Anlamadım, şimdi ben 2016'da İktisat'tan mezun olacağım, KPSS B'den atanamayacak mıyım yani? Sırf lisans mezunuyum diye? Kusura bakmayın hepsi karıştı bende şu an.

öyle düşünmemelisin 85 gibi bir puan alırsan lisanstan atanırsın bence, lisans sınavları her sene oluyor bu konuda şanslısın, oturup çalışırsan sıkılmadan yaparsın bence
Her sene giremiyorum canım. Kaymakamlık gelir uzmanlığı gibi ayrıcalıklı memurluklar için giriliyomuş her sene. Düz memurluk için çift yıllarda giriliyomuş. Benim kpss a grubu memur olmam mucizeden öte oyüzden bu sene giremiyorum seneye

ben sosyal hizmet mezunuyum yani açık hatta keyfi tercih yapmıyoruz falan il beğenmiyoruz bakanlık beğenmiyoruz meslekte de kaprisimiz çekilmiyoruz o derece şımarığız şuan.
Bu bölüm 2yıllık değilmi?
Atandınmı gerçrkten şakamı yapıyosun ciddimisin anlayamadım

bende benzer sıkıntıları yaşıyorum maalesef..

tam emin olmamakla birlikte bu konuyu araştırırken diploma hakkından vazgeçme gibi bir şey okuduğumu hatırlıyorum...
lisans haklarından vazgeçerseniz, diplomanızı reddederseniz olur şeklinde...
ne kadar doğru bilmiyorum..

ve insan bunu ne kadar göze alır orası da meçhul...

Varsa bu hakkım 1dk düşünmem inan nerden öğrenebiliriz acaba net bilgiyi. Sen ne mezunusun arkadaşım

Anlamadım, şimdi ben 2016'da İktisat'tan mezun olacağım, KPSS B'den atanamayacak mıyım yani? Sırf lisans mezunuyum diye? Kusura bakmayın hepsi karıştı bende şu an.

şimdi siz 2016 da önlisans olarak mı sınava giriceksiniz, eğer 2016da lisans mezunu olacaksanız ozaman lisanstan girmeniz gerekiyor

mucize deme canım, iste yeter ki olur

Ah canım o tür memurluklarda biliyosun torpil çok önemli öyle bi güvencem olsa şuan tam zamanlı bi işim olurdu asgari ücretli taşeron bi işte bile referans diyolar herşey çalışmakla olmuyoki

bende kpss'den atandım canım ve kendi hakkımla 86,278 aldım ve atandım, hatta bazı komşular girme boşuna torpil falan filan diyorlardı ama ben genede çalıştım ve ileride keşkem olmasın dedim ve çok şükür atandım, yani kulaktan duyma şeylere itimat etme

Maşallah sana allah yolunu açık etsin. Bölümün ne canım ne iş yapıyosun şusn biraz bahsedermisin moral ol bana

canım ben hem lisans hem önlisans mezunuyum.ben de senin gibi düşünmüştüm ama olmuyor maalesef.önlisanslara haksızlık olacağından lisans mezunları lisanstan girebiliyormuş.

aynen canım ben de onu dedim arkadaşa, lisans olunca mecbur lisanstan girmek gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…