• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lisans mezunları pazar günü olan oturuma katılmak zorundalarmı?

ozlem28

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2007
983
81
643
İstanbul
mrb kızlar. bende bu sene kpss ye girmek istiyorum. 4 yıllık üniversite mezunuyum. fakat ikinci oturuma girmek istemiyorum. böyle bir seçim hakkım varmı? pazar günü olan meslek derslerinin de olduğu oturumu kastediyorum.

düz memurluk istıyorsan tabıkı pazar gununden muaf olabılırsın.. yani kpss bden gireceksın

diz memurluk Bsınavı cift yıllarda yapılıyor sadece onuda belırtmek isterım.. 2012-2014-2016 ..diye gider..

Merhaba arkadaşlar,

Benim merak ettiğim şey de şu. Ben Cumartesi sabah, ingilizce sınavını ve pazar sabah oturumunu tercih ettim. İngilizce ve Pazar sabah oturumu benim KPSS B puanımı etkiliyormu? Daha önce mali müşavirlik staj başlama için sınava girmiş ve kazanmıştım iki yıl önce, o yüzden alandanda girmek istedim. Yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

Sanırım etkilemez çünkü b grubu sadece gy - gy alanlarından ibaret.....Yanlış biliyorsam bi hayırsever düzeltsin beni:9:

Merhaba arkadaşlar,

Benim merak ettiğim şey de şu. Ben Cumartesi sabah, ingilizce sınavını ve pazar sabah oturumunu tercih ettim. İngilizce ve Pazar sabah oturumu benim KPSS B puanımı etkiliyormu? Daha önce mali müşavirlik staj başlama için sınava girmiş ve kazanmıştım iki yıl önce, o yüzden alandanda girmek istedim. Yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

p3 ünü etkilemez.atama döneminde eğere atanamzsan sözleşmeli çalışmak istersen kurumlar p3 ve ingilizce net sayısı istiyo o kdar o yüzden ingilizce gerekli olur :34:

p3 ünü etkilemez.atama döneminde eğere atanamzsan sözleşmeli çalışmak istersen kurumlar p3 ve ingilizce net sayısı istiyo o kdar o yüzden ingilizce gerekli olur :34:

Canım cevabın için teşekkürler, yalnız ingilizce ile ilgili kısmı biraz daha açabilirmisin anlamadım:(
Şimdi sadece p3 isteyen yerdede ingilizce netlerime bakacaklar mı? Yoksa pozisyonla ilgili bir durummu?Sözleşmeli dediğin nasıl oluyor?

Son düzenleme:
Back