• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lipton form çayları

ayseguluzun19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2013
15
-1
36
34
Rize
kızlar 22 yasındatım boyum kısa kilom 60 evlendikten sonra 5 kilo aldım.ev hanımıyım spor yapamıyorum bi aydır pilav makarna ekmek abur cubur kola vs hiç yemedim ama ne yazıkki kilo hiç veremedim.metobolizmam yavas lipton form çayı aldım aranızda kullanıp faydasını gören varmı vede bana yardımcı olunn lütfen bu kilolar gitsn:ssz:

Canim bende cok kilo aldim evlenince. 75 e kadar ciktim simdi 68 oldum. Ama 3 aydir evde pilav yapmiyorum ekmegide tam bugday varya onlardan yedik yersekte. Bide eve abur cubur sokmak yasak. Bide cayi kahveyi sekersiz icmeye basladim. Suan bi 10 kilo daha vercem ama nasil onu bilmiom. Cunku durdu artik daha fazla gitmiyo. En fazla 67 ye kadar dusuyorum. Ama evlenince iside birakmak zorunda kaldim. Hic hareket etmiyorum resmen. Sadece komsulara gidip geliyorum. O yuzden ip atlamaya basladim etkisini gosteriyo bide au icmeyi unutma en az 2-2,5 lt ..

Bu arada ayi sordun ona cvp yazcaktim unuttum :) valla ben lipton cay form kullandim ama faydasini gormedim. Tarcin guzel zayiflatio yesilcayli tarcin onu bi dene derim gunde 3 fincan. Bide yesil elma tuket gunde 1-2 tane ..

sadece cayla kılo verilmez. madem evdesın gıtmıyorsun evde spor yapmayı dene . leslie ile evde yuruyus yapabilirsn

Liptopun form çaylarından hiç kullanmadım ama Çaykur'un yeşil çayını kullandım 2 ay kadar. Hiçbir faydasını görmedim. Aktardan alınan yeşil çay daha iyi oluyor diyor alan kullanan arkadaşlarım. Bir de şu an Doğadan'ın portakallı tarçınlı çayını içiyorum tadını beğendiğim için sadece. Tek başına çay içmek yeterli değil tabi ki. Cardio yapmak lazım.

Son düzenleme:
Back