- 10 Aralık 2015
- 79
- 18
- 88
- 29
- Konu Sahibi tafi
-
- #4.501
Evet deri kalitesi çok önemli ama hiç belli olmuyor ben şimdi düzeltmeye çalışıyorum ama herşeyin doğal olanı diyorum şuan çok kararsızım biraz daha zayıflayınca belki başka bi düzeltme ameliyatı olurum kalça için ne yapılabilir bilemiyorum sen hangi doktora olmuştunMerhaba herkesde senin gibi sonuç vermez . Ben 9 yıl önce yaptırdım çok memnunum . Deri gevşekse yapılmaz. Deri kalitesi çok önemli. Karında sarka varsa germe ile birlikte yapılır.
Aralık 2018 de yaptırdım ödemler gidince tamamen gitmesi aylar sürdü deri kalitesi o zaman belli oluyor benim göbeğim çok sertti şimdi yumuşadı bu fazla yağlarla ne yapacağımı bilemiyorum çok kilom yok 63 kiloyum ama orantı bozukluğu oldu korsen çıkınca bol bol spor yap yediklerine çok dikkat et diyetisyen kontrolünde beslen beslenme de çok önemliNe zaman yaptırdınız,ne kadar oldu?Ben de yaotirdigimda kalrnim cok şiş ve sertti,2 Ay sonra indi o şişlik ki hala var...vucudun kendine gelmedi 3 ay sürüyor minumum,benim nerdeyse 2,5 ay oldu hala şişliği var.
Canım benim dr Güner Uysaldı vefat etti. Ama bende önceden karın germe vardı. Belki de ondan bu kadar iyi görünüyor. Kiloma da 9 yıldır çok dikkat ediyorum. Üzüldüm memnun olmayışına. Nerelere lipo yapıldıEvet deri kalitesi çok önemli ama hiç belli olmuyor ben şimdi düzeltmeye çalışıyorum ama herşeyin doğal olanı diyorum şuan çok kararsızım biraz daha zayıflayınca belki başka bi düzeltme ameliyatı olurum kalça için ne yapılabilir bilemiyorum sen hangi doktora olmuştun
Bende göbek bölgesinden oldum incelme var ama karnım hala şiş kaç aya iner hep tedirginim yinemi yağ oldu diye :) 17 ocakta oldum bel ve göbekAralık 2018 de yaptırdım ödemler gidince tamamen gitmesi aylar sürdü deri kalitesi o zaman belli oluyor benim göbeğim çok sertti şimdi yumuşadı bu fazla yağlarla ne yapacağımı bilemiyorum çok kilom yok 63 kiloyum ama orantı bozukluğu oldu korsen çıkınca bol bol spor yap yediklerine çok dikkat et diyetisyen kontrolünde beslen beslenme de çok önemli
Bana atar mısınKalçamı burda paylaşacak ama özelden isteyen olursa resim atarım sakın yaptırmayın her baktığımda pişman oluyorum
Siz ameliyat olalı ne kadar oldu çok merak ettim. Her yere yazılar yazmışsınız. Çok kilo mu almıştınız ilk defa duydum sarkan birini niye öyle oldu.Kesinlikle yaptırmayın bir yük oldu göbeğime yaptırdım kalçana enjekte ettirdim yağları karnım sarktı o kadar spor yapıyorum düzeltemiyorum derim yumuşadı ve inceldi kesinlikte tavsiye etmiyorum yaptırmayı düşünen varsa sakın yaptırmasın Çetin duyguya yaptırdım çok pişmanım
Bence sizin karın germeye ihtiyacınız var her yere yazmışsınız derim sarkık diye. Derilerilerden bir an evvel kurtulmanız lazım. Sizin canınızı çok sıkmış gevşek deriniz.Kesinlikle yaptırmayın bir yük oldu göbeğime yaptırdım kalçana enjekte ettirdim yağları karnım sarktı o kadar spor yapıyorum düzeltemiyorum derim yumuşadı ve inceldi kesinlikte tavsiye etmiyorum yaptırmayı düşünen varsa sakın yaptırmasın Çetin duyguya yaptırdım çok pişmanım
Bir seneyi buluyor ödemlerin inmesi benim bi tarafı daha şişti kişiye göre de değişir tabi beslenme alışkanlıkları da önemliBende göbek bölgesinden oldum incelme var ama karnım hala şiş kaç aya iner hep tedirginim yinemi yağ oldu diye :) 17 ocakta oldum bel ve göbek
Canım hayırlı olsun. Ben 2011 de karın sırt bacak içi olmuştum. 58 kiloydum şimdi 49 kiloyum. Çok çok memnunum. Sormak istediğin şeyler varsa cevaplarım. Sen kaç kilosun nerelerden oldun. Klasik lipo mu ? Devlete kaç liraya yaptırdın ?Merhaba Arkadaşlar
Bu ameliyatı olalı yaklaşık 7 ay oldu. Hayatımda verdiğim en doğru kararlardan biri olduğunu söyleyebilirim. Yıllardır başıma bela olan bu derdi neden bu kadar çok çekmişim şimdi kendime kızıyorum. Daha önceleri araştırmam vardı fakat hem olumsuz yorumlardan hem de maddi sıkıntılardan dolayı hep çekingen kalmıştım.
Zayıf olmama rağmen belimin arka yan kısımlarında gereksiz yağ kütlesi vardı.Ne giyersem giyeyim çıkıntı yapıp rahatsız ediyordu. Ameliyattan sonra küçük bir sağ sol eşitsizliği olsa da yine de memnunum.
Eğer bu ameliyatı düşünüyorsanız; kendini ispatlamış bir doktora giderek bu sorunu çözün.
Merhaba canım. Kaç kiloydun. 1.5 litre çok az değil mi ?Selam kızlar ben 29 ocakta vaserlipo oldum basen iç bacak ve diz üzerinden toplamda 1,5 litre yağ alınmış 7 hafta gibi zaman geçmesine rağmen hala bi değişiklik görmüyorum diz üzerinde hala yağlanma var doktora sordum ödem diyor yardımcı olabilecek varmi
Öncesi fotoğrafımı telefonda bulamadım. Bulunca öncesi fotoğrafımı da eklerim mutlaka şimdilik sadece sonrası fotoğrafımı koyuyorum. Dr hüseyin kandulu ya yaptırdım. bilmiyorum belki benim şansıma iyi oldu bu. Aslında bana tavsiye eden arkadaşım da memnun ama bilemedim. 15 bin TL ödemiştim
siz ne kadara yaptırdınız?Merhaba Arkadaşlar
Bu ameliyatı olalı yaklaşık 7 ay oldu. Hayatımda verdiğim en doğru kararlardan biri olduğunu söyleyebilirim. Yıllardır başıma bela olan bu derdi neden bu kadar çok çekmişim şimdi kendime kızıyorum. Daha önceleri araştırmam vardı fakat hem olumsuz yorumlardan hem de maddi sıkıntılardan dolayı hep çekingen kalmıştım.
Zayıf olmama rağmen belimin arka yan kısımlarında gereksiz yağ kütlesi vardı.Ne giyersem giyeyim çıkıntı yapıp rahatsız ediyordu. Ameliyattan sonra küçük bir sağ sol eşitsizliği olsa da yine de memnunum.
Eğer bu ameliyatı düşünüyorsanız; kendini ispatlamış bir doktora giderek bu sorunu çözün.
Merhaba bende Ocak 27 gibi bel ve karın bölgesinden lazer liposuction yaptırdım evet gözle görülür bir incelme var ama göbek bölgem hala istediğim gibi değil hafif bir şişlik var hala sizin tam sonuç kaç ay sürdü sertlik 15 gün önce tamamen gitti sıfır bir göbek istiyorum :) belim istediğim gibi biraz tedirginim böylemi kalacak 3 ayda daha iyi sonuç okur diyorlar doktor 6 ayı bulur dedi sizin kaç ay da istediğiniz sonuç elde ettiniz yani 2 aydan sonrada incelme oluyor mu acabaCanım hayırlı olsun. Ben 2011 de karın sırt bacak içi olmuştum. 58 kiloydum şimdi 49 kiloyum. Çok çok memnunum. Sormak istediğin şeyler varsa cevaplarım. Sen kaç kilosun nerelerden oldun. Klasik lipo mu ? Devlete kaç liraya yaptırdın ?
merhaba, 8 ay oldu benim ki ve gerçekten gercek sonuclar icin en az 6 ay bekleyin ozellikle ilk 3 4 ay cok farketmedi parasina degmez dedim. ama simdi cok cok mutluyum ve iyiki yatırmışım diyorum istedigim herseyi giyiyorum bu ozguvenin verdigi mutluluk apayri bel cevresinden sıkıntılı olanlar kafasina takanlar ne uapin edin para biriktirin olun bu ameliyatı gercekten bel cevresindeki yaglar sporla diyetle gitmiyor ve psikolojik olarak kotu etkiliyor insanı benim tum bel çevresinden alindi göğüs alti ve bikini bolgesi arasi ve arkadasi yaglar da gidince popomda diklestiMerhaba ne durumdasiniz sislikler gitti mi
mersinde dr. mehmet doğanKime oldunuz ogrebebilirmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?