Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bana yardımcı olacak biri varmı 😔 clasic liposuction oldum bel bolgemden 1,5 kilo yag alındı. 3 hafta oldu agrılarım ve morluklar geçti ama belım ve göbegım taş gibi.şişlikler indi ama içinde resmen öbek öbek şişlikler var. Dr hematom oldugunu şişliklerin inecegını soyledı.sizde de böylemi oldu süreç ne kadar sürüyor. Yardımcı olabılırmısınız.
merhaba ben lipomatik oldum gogusalti sırt bel ve gobekten 3lt yag alindi 3. ay bitecek ayin 29unda.40 gun korse taktim sertlikler korseyi çıkardıktan bi kaç gün sonra geçti bende de gobek kismimda öbek öbek şişlikler var kilomda da değişiklik olmadi ama görüntü olarak inceldim insallah biraz daha incelirsem iyi olacak

Gerçekten mi ? Yani evet ameliyat sonrası ödem normal ama bu kadarı da beni baya şaşırttı çok komik görünüyorum 😂
Merhaba canım nekadar ödedin amelyat icin bende sırt göbek ve kollarımdan yağ alınmasını istiyordumda yani bi fiyat az cok bilmek istedim

merhaba ben lipomatik oldum gogusalti sırt bel ve gobekten 3lt yag alindi 3. ay bitecek ayin 29unda.40 gun korse taktim sertlikler korseyi çıkardıktan bi kaç gün sonra geçti bende de gobek kismimda öbek öbek şişlikler var kilomda da değişiklik olmadi ama görüntü olarak inceldim insallah biraz daha incelirsem iyi olacak
Aynı bölgelerden bende amelyat olmak istiyorum fakat bi fiyat öğrenmek istiyorum tam olarak nekadar ödediniz öğrene bilirmiyim lütfen

Liposakşını 8 yıl önce veya daha uzun süre önce yaptıran arkadaşlar eski üyeler nerdesiniz :) Sonuçlarınızı memnuniyetinizi paylaşır mısınız?

8 yıl değil 8 nisan 2015te oldum yani napıyor. 4,5 yıl :)

alt bölgeden ve karnımdan olmuştum. alpaslan topçuya. 4,8lt alınmıştı. göbeğim azaldı basenlerim inceldi, 42 bedenden 38 bedene indim hatta şöyleki ilk 2 ay pek belli değildi ama 4.aydan itibaren efsaneydim. kilom 76dan 70,2 ye inmişti sadece ama direk 38 beden olmuştum. çok ama çok mutluydum :D

sonra noldu 1 sene sonra kortizon iğnesi yedim 8 tane.... 16 kilo aldım.. ve bilin bakalım o kilolar nereye gitti? üst vücuta... kollar, sırt, bel, göğüsler... pehlivan gibiyim valla :(

şimdi işte yine doktor araştırıyorum... 86 kiloyla beni ameliyat edip mümkünse bütün üst vücudumdan 6-7 hatta mümkünse sağlığım elverirse bi 10 kilo alabilecek....

8 yıl değil 8 nisan 2015te oldum yani napıyor. 4,5 yıl :)

alt bölgeden ve karnımdan olmuştum. alpaslan topçuya. 4,8lt alınmıştı. göbeğim azaldı basenlerim inceldi, 42 bedenden 38 bedene indim hatta şöyleki ilk 2 ay pek belli değildi ama 4.aydan itibaren efsaneydim. kilom 76dan 70,2 ye inmişti sadece ama direk 38 beden olmuştum. çok ama çok mutluydum :KK70:

sonra noldu 1 sene sonra kortizon iğnesi yedim 8 tane.... 16 kilo aldım.. ve bilin bakalım o kilolar nereye gitti? üst vücuta... kollar, sırt, bel, göğüsler... pehlivan gibiyim valla :KK43:

şimdi işte yine doktor araştırıyorum... 86 kiloyla beni ameliyat edip mümkünse bütün üst vücudumdan 6-7 hatta mümkünse sağlığım elverirse bi 10 kilo alabilecek....
Canım merhaba. Kortizon iğnesi ben daha fazla yedim. Sen gıdana dikkat etmedin mi ? Ben hiç kilo almadım. Bence yine lipo yaptırma rejim yap.Her kilo aldıkça liposakşın olmaz. Öptüm.

Canım merhaba. Kortizon iğnesi ben daha fazla yedim. Sen gıdana dikkat etmedin mi ? Ben hiç kilo almadım. Bence yine lipo yaptırma rejim yap.Her kilo aldıkça liposakşın olmaz. Öptüm.
haklısın aslında... her 3-5 senede bir liposakşın derdi çekilmez... bnm sıkıntım şuan üst vücut çok fazla... alt bedenimle 2 beden fazla hatta 4 beden farkediyor desem... off off çeşke bu yola hiç girmeseydim diyorum bazen....

gıda konusunda maalesef. .kortizon konusunda ortopedi doktorum sağolsun uyarmamıştı... birde o ara ailevi sorunalrla çok uğraştım... sinirden kendimde yemeğe verdim.... kortizonunda katkılarıyla 5 ayda uçtum işte... :(

Burada yazılanları görünce hem üzüldüm hem de korktum vallahi. Buradaki yazılanlardan dolayı dün doktora kontrole gittim ve kaygı ile yine eskisi gibi mi olacağımı sordum fakat kaygılanmama gerek olmadığını ve vücudumun bozulmayacağını söyledi.
Vaser Liposuction olmadan önce geçen sene 42-44 bedendim. Göbek, sırt, bel ve bacak bölgesinde toplam 7.5 lt yağ alındı. 1 ay pekte zorluk çekmeden korse kullandım. Şu an 38 bedenim ve 1 yıl geçmesine rağmen vücudum bozulmadı hatta hayalimdeki vücut hatlarına sahip oldum bunun için de operasyon sonrası hiçbir özel efor sarf etmeden oldu.
Hani sağlık probleminden dolayı tekrar vücutları deforme olanları anlayabiliyorum da durup dururken kendiliğinden vücudunuzun yağlanmasını anlayamıyorum. Yapılan bir hata ya da yanlış bir beslenme mi var? Bir yanlış varsa anlatın lütfen ben bir daha boşu boşuna bıçak altına yatmak istemiyorum :(

Merhaba ne durumdasiniz sislikler gitti mi

Burada yazılanları görünce hem üzüldüm hem de korktum vallahi. Buradaki yazılanlardan dolayı dün doktora kontrole gittim ve kaygı ile yine eskisi gibi mi olacağımı sordum fakat kaygılanmama gerek olmadığını ve vücudumun bozulmayacağını söyledi.
Vaser Liposuction olmadan önce geçen sene 42-44 bedendim. Göbek, sırt, bel ve bacak bölgesinde toplam 7.5 lt yağ alındı. 1 ay pekte zorluk çekmeden korse kullandım. Şu an 38 bedenim ve 1 yıl geçmesine rağmen vücudum bozulmadı hatta hayalimdeki vücut hatlarına sahip oldum bunun için de operasyon sonrası hiçbir özel efor sarf etmeden oldu.
Hani sağlık probleminden dolayı tekrar vücutları deforme olanları anlayabiliyorum da durup dururken kendiliğinden vücudunuzun yağlanmasını anlayamıyorum. Yapılan bir hata ya da yanlış bir beslenme mi var? Bir yanlış varsa anlatın lütfen ben bir daha boşu boşuna bıçak altına yatmak istemiyorum :(
Canim rica etsem oncesi sonrasi fotograflarini gorebilirmiyiz? Hnagi doktor yapti ve ne kadar ucret aldi? Ben de biraz arastirmalardayim da memnun kalan birini gorunce sormadan edemedim tabi

Kızlar merhaba, ben de liposuction yaptırmak istiyorum ama ideal kilona dustukten sonra yaptıracağım. Inatçı yağları aldırmak istiyorum, bacaklarimdan özellikle. Sizce de ideal kiloya düşüp lipo yaptırmak mantıklı mı? Bir de 5.000 tl bütçe ayıracağım sizce düzgün bir doktor bulabilir miyim bu paraya? Bacaklarımdaki yağı kalçama enjekte ettirmek istiyorum.

Kızlar merhaba, ben de liposuction yaptırmak istiyorum ama ideal kilona dustukten sonra yaptıracağım. Inatçı yağları aldırmak istiyorum, bacaklarimdan özellikle. Sizce de ideal kiloya düşüp lipo yaptırmak mantıklı mı? Bir de 5.000 tl bütçe ayıracağım sizce düzgün bir doktor bulabilir miyim bu paraya? Bacaklarımdaki yağı kalçama enjekte ettirmek istiyorum.
Canım ideal kilona düşmeden de yatırabilirsin canim, hem daha çok yag alınmış olur, bir de 3 ay dan önce oturmuyor zaten lipo sonuçları, o süreçte diyet yaparak zayıflamaya devam edersin.. Ben sadece karin lipoyu 11 bine yaptırdım. 5 bin yeterli bir rakam olmayabilir...Birde alınan yağın başka bir bölgeye enjekte edilmesi de ekstra bir ödeme...

Canim rica etsem oncesi sonrasi fotograflarini gorebilirmiyiz? Hangi doktor yapti ve ne kadar ucret aldi? Ben de biraz arastirmalardayim da memnun kalan birini gorunce sormadan edemedim tabi
Öncesi fotoğrafımı telefonda bulamadım. Bulunca öncesi fotoğrafımı da eklerim mutlaka şimdilik sadece sonrası fotoğrafımı koyuyorum. Dr hüseyin kandulu ya yaptırdım. bilmiyorum belki benim şansıma iyi oldu bu. Aslında bana tavsiye eden arkadaşım da memnun ama bilemedim. 15 bin TL ödemiştim

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncesi fotoğrafımı telefonda bulamadım. Bulunca öncesi fotoğrafımı da eklerim mutlaka şimdilik sadece sonrası fotoğrafımı koyuyorum. Dr hüseyin kandulu ya yaptırdım. bilmiyorum belki benim şansıma iyi oldu bu. Aslında bana tavsiye eden arkadaşım da memnun ama bilemedim. 15 bin TL ödemiştim
Bence kusursuz olmus burdan bakinca 😄 Hicbir cikinti gorunmuyo. 15 bin de iyiymis. Karin bel sirt ve kollardi degil mi? Gule gule kullan canim

herkese merhaba arkadaşlar. aslında yıllar önce bebeğime hamileyken üyeydim ancak kullanıcı adımı unuttuğum için yediden hesap açtım :)

liposuction ameliyatım öncesi hepinizin tecrübelerinden oldukça yararlandım. bu sebeple bu ameliyatı yeni geçirmiş biri olarak bende tecrübelerimi aktarmak istedim.

yaklaşık 2 hafta önce başta basenlerim olmak üzere dizler ve simit bölgemden klasik liposuction yöntemiyle ameliyat oldum. çok az bir miktarda üst iç bacaktan da yağ alındı. ameliyatım alınan yağın bazı bölgelerime enjekte edileceği sebebiyle klasik liposuction yöntemiyle oldu. doktorum özen gösterilirse klasik liposucton sonrası çökme, dalgalanma vb sorunların yaşanmadığı doktorların çok acele etmesi ve yeterli özeni göstermemesi sebebiyle böyle sorunların görüldüğünü söyledi. tanıdık olduğu için son derece ilgiliydi :)

ameliyat günü ameliyattan 3 saat önceden hastanede oldum. gerekli tetkikler yapıldı ve damar yolum açıldı. daha önce ameliyat olmama rağmen yine de genel anestezi korkusu oluyor. ancak ameliyathane girişinde sakinleşmem amacıyla sedasyon anestezisi uygulandı. ondan sonrasını hatırlamıyorum. ameliyatım 3 saat 45 dk sürmüş ve 4 lt 'ye yakın yağ alınmış. ancak ayılmam falan toplamda 5 saat sürdü. 12 de girdim saat 5 gibi ameliyathanenin bekleme odasında ayıldım. ayıldığım anda inanılmaz bir titreme vardı. gözlerimi açmakta da zorlandım. hatta dizlerimin birbirine vurmasıyla uyandım diyebilirim. yorganın altına sıcak hava hortumu sokmalarına karşın uzun saatler hareketsiz kalındığı için böyle bir titreme normalmiş. ayılıp uyaranlara cevap verince yatağımla beraber asansöre binip odamın olduğu kata çıkartıldım. ilk anlarda anestezi sersemliği oluyor tabi. iyice ayılınca yaklaşık 2 saat kadar sonra ayağa kaldırıldım. ilk önce biraz zorlanma oldu tabi. ama biraz yürüyebildim. aynaya baktığımda her zaman üçgen görünümünde olan basenlerimdeki çıkıntıların artık olmadığını gördüm :) tabi sonra gelen çorbamdan iki kaşık almamla beraber inanılmaz bir mide bulantısı ve kusma ile kendime geldim. o gece de bir şey yiyemedim zaten. sürekli serum ve yine serumdan ağrı kesici verildi. ilk gece ağrı pek olmadı. daha çok halsizlik vardı. o gece hastanede yattıktan sonra ertesi gün öğle 12 civarı evime doğru yola koyuldum. hala bariz bir ağrım yoktu. ancak eve gelince hafif hafif ağrılar başladı ve 2. gün pik seviyeye ulaştı. ameliyattan sonra en ağrılı, en rahatsız ve en halsiz dönem kesinlikle 2.3. ve kısmen de 4. günler. çalıştığım için 3. gün 'ben nasıl işe dönücem' diye kara kara düşünmeye başlamıştım. ama bacaklarımdan da yoğum operasyon olmasına karşın 5. gün birden bire kendimi iyi histtemeye başladım ilk duşumu aldım ve baya baya ayaklandım. kalkıp kontrole gittim. çalışanlar için ameliyat sonrası kesinlikle en az 5-6 gün izin gerekli.

ağrı kesicim ve antibiyotiğimi düzenli kullandım. ilk günler iştahım hiç yoktu ama 4. günden sonra eski haline dönmeye başladı :) ödemin en yoğum oldu dönem 5. ve 12. günler arasındaydı. sonra yavaş yavaşş azaldı. halen var tabi. ameliyat öncesi 71.5 kiloydum. boyum da 171 cm. ameliyattan sonraki sabah 73.5 kiloydum. ameliyatan 13 gün sonra ölçüldüğümde kilom 71.3'tü.

asıl merak edilen noktaya gelelim bugün ameliyatın 17. gücü yatakta çok daha rahat yan yatmaya başladım. ilk günlerdeki bıçaklanma ya da yağ kütlelerinin içimde oynağı hissi hemen hiç kalmadı. işe gidiyorum evde tüm işlerimi yapıyorum. tabi arada ağrı oluyor. 2. 3. gün başlayan morluklar artık soluyor. tabi ki halen oldukça renkliler. onları takmıyorum. en güzeli ise asıl meselem olan basenlerim eskisinden 7 cm daha dar. normal yemeğimi yiyorum. aşırı tatlı yemiyorum. doktorum ameliyatın çok iyi geçtiğini daha çok erken olduğunu daha da daralmanın olacağını söylüyor. dizlerimde ölçü olarak bir fark çıkmıyor ama tayt giydiğimde görüntüsü çok daha güzel. simitlerimin tamamen gitti ancak hala ödemlerim var. ve simitlerimin arka tarafında belimde sertlikler var. korsemi düzenli olarak giyiyorum. banyo dışında hiç çıkarmadım. kış olduğu için zorluk çekmiyorum. tam tersi korseye çok alıştım sarıp sarmalıyor :) havalar ısınana kadar giyebilirim.

yani anlayacağınız arkadaşlar. başlarda çok tedirgin olsam da 2-3 günlük ağrıya dayanabiliyorsanız, 5-10 gün nazınızı çekecek birileri varsa aşırı kilolu değilseniz ve kronik bir hastalığınız (kalp, şeker, yüksek tansiyon vb) liposuction iyi bir şekillendirme seçeneği gibi duruyor.

Hüseyin kandulu’yu araştırırken; Türk doktorlara liposuction yapan hatta yurtdışında estetik cerahlara eğitimler ve seminerler veren çok başarılı bir cerrahmış (aşağıdaki videoda sunucu öyle diyor) da ben neden hiç ismini bu zamana kadar duymadım. Yoksa bu cerrahın ismini bu zamana kadar bir duymayan ben miyim?

kızlar merhaba; ben 18 gun önce oldum meme kucultme/diklestirme. aynı anda sırt liposuction da oldum. fotograf koyucam yorum bekliyorum. lipo yuzunden cok agri cektim.hala cekiyorum. forumda hep okuyodum, kolay olur saniyodum ama ben cok zorlandim, o kadar ki memede agri degil sızı bile hic hissetmedim onca dikise ragmen. ama sanki lipo olduguma degmemis gibi , yaglar kalmıs gibi.. daha iyiye gider mi yoksa boyle mi kalacak merak icindeyim. sizlerin bolgeleriniz tam sekli ne zaman aldı ? ekstra bisey yaptiniz mi ?

Eklentiler

• 20191230_011019-COLLAGE.jpg
    20191230_011019-COLLAGE.jpg
    111,3 KB · Görüntüleme: 368
Selam arkadaşlar sırf bilgilendirme amaçlı hesap açtım diyebilirim, çünkü deli cesareti ameliyata lipo ile ilgili fazla araştırma yapmadan girdim. Bu yazdıklarım ameliyat sonrası durumlar, bir sonraki yazım ise kendime nasıl rehabilitasyon yaptığım.. ve görüntü üstüne olacak umarım faydalı olur ama biraz uzun :)))
Benim yaptığımı yapmayın diye size post-op 9. günümden yazıyorum. Gecen cumartesi ameliyat oldum. Doktorum yakınım/tanıdığım old. için güvenim tamdı (ki iyi ki de öyle yapmışım) yorumları okursam ameliyattan korkarım/vazgeçerim diye buralara hiiiç girmedim.
O yüzden ameliyat sonrası benim için KORKUNÇ geçti. Bu bilgilendirme aslında bu zamanlar için.
1.72 boyum / 66 kilo ile ameliyata girdim. Basen ve bel (simit) karın bölgesinde vücut proporsiyonumu fazla begenmiyordum yani aslında fazla kilolu olduğumu düşünmedim hiç, çünkü istediğimde 60 ile 68 arasında gider gelirim senelerdir. Bu zaten herkesin dediği gibi KİLO VERME AMELİYATI DEĞİL! bölgesel o çıkıntılar varya ondan kurtuluş !!! Diğer arkadaşlar da zaten ameliyat sürecini yazmışlar 1 hft önce sigarayı alkolü kullanıyorsanız bırakıyorsunuz. Fazla ağır yiyecekler tüketmiyorsunuz. Son gün saate göre size ne kadar aç durmanız süre bilgisini veriyorlar. Yani ameliyata aç girmek (ben de bir sağlıkçı olarak) cidden mantıklı bişey ! Neyse,, korkmuştum efendim, kormak iyi bişey zinde tutar ! Ameliyata girmeden önce ufak sakinleştiriciler ardından sedasyon vs derken en son memlket muhabbeti yaparken ameliyat masasında uyuyakaldım.... Tabi ben buraya sadece lipo ameliyatını yazdım bu ameliyatla beraber meme protez ameliyatı da oldum.. Şimdi ameliyat sonrasını dikkate alalım asıl.....
Uyandığımda aşırı titreme tek söyledğim buz buz !,, gün boyu ayılıp gözlerimi tekrar kapattım. O akşam aldığınız sedasyon anestezi vs etkisi ile başta çok ağrı hissetmiyorsunuz. Yemek yedirmeye çalıştı annem ve hastanedeki hemşireler, buarada yağtığım en mantıklı şeylerden biri annemi çağırmaktı. Yemeğimi yedim, bulantı çoğu kişiden oluyor ama ben de olmadı hatta çok acıkmıştım fazla yüklnemden yedim, ardından hemen yürüttüler. İşte sıkıntı şu ; ayağa kalktığınızda yer altınızdan cidden kayıyor. Ertesi gün taburcum oldu. 1, 2 ve 3. gün evdeydim, aynı pozisyonda sürekli yattım önümde ve arkamda iki tane dren acayip rahatsız etti, öksürük tıksırık hapşırık vs bunlar can yakıyor. İnt baktığımda yok efendim 3 gün sonra işe başladım, işimin başındayım vs cümleler!!! Öyle bişey varsa arkadaşlar ben onu yaşamadım gayet ağrılı zor bir süreçti benim için... Pişman olduğumu düşündüm, çünkü sıkı bir korse sadece idrarınız boşatmak için alt kısım açık, tuvalete gitmek yaklaşık 15 dk, ve destek olmadan gidilmiyor. Dik duramadım ve ameliyat sonrası 3 gün internetten araştırdığım tek şey "lipo sonrası dik duramama" sezeryan olanlar bilir aslında bu durumu vucut sizi aşağı çker. Şiddetli ağrılar eşiliğinde... He başta tek memnun olduğum şey ;; morluk yoktu ilk 2 gün vücudumda aa ne iyi derken 9. günden sesleniyorum karnım sırtım basemlerim meme altım mosmor. ama geçecek çünkü kenarları sararmaya da başladı. Ameliyat sonrası meme olayını tamamen unuttum bilen iyi bilir meme ağrısı da şiddetlidir ama lipo ağrısı bana bunu unutturdu :) ... Neyse efenim müjde şu ki 3 gün sonra pansuman-kontrolde drenler çıkınca azıcık dik durabildim. Aldığım ağr kesiciler antibiyotikler (antibiyotik nasıl oldu da kabızlık yaptı inanamıyorum ama..) aneztezi etkisi vs vs vs kabızlık yaptı. Ki bu durum işime geldi. Çünkü korseyi ilk çıkardığımda acıdan hüngür hüngür ağladım. Doktorum bi bitkisel ilaç önerdi, 4. günden itibaren kabızlık problemi azar azar geçti zaten bir de ıkınmak da problem.. ! yani karın hareketleri problem! Bir başka prob. de aynı pozisyonda yatmaktan sırtınıza kramplar kulunçlar ağrılar giriyor. birilene tutunmadan kalkıp yatamıyorsunuz. Şimdi ilaçlara biteli 2 3 gün oluyor hatta bu evre uzun bir yolculuk da yaptım yni şuan 9. günümdeyim. 4 gün sonra işe başlayacağım, tempolu iş sürecim old. henüz hazır değilim ama tavsiyem şudur arkadaşlar 1- Refakatçinizi iyi seçin, eşiniz, sevigilzii vs sizi öyle görme hoş olmayabiliyor. 2-Sigara falan kullanmak kan akışını yavaşlatıp geç iyileşmeye sebep olıyor. 3- Gerçekten şuan ağrı çekerken okuyorsanız bu yazıyı ağrılarınız geçeçek.

Az önce liponun bana yaşattığı süreci yazdım şimdi Biraz da rehabilitasyonculuğumdan da bahsedeceğim.. Hem de meslek gereği :).. Hızlı iyileştiğimi düşünüyorum çünkü biliyorsunuz hep acelemiz hep yetişme vakit arttırma tutkumuz var kendimiz için. Ama sağlık çok önemli.
Tansiyonum 2 puan geriledi. çok normal, 3,5 litre yağ aldılar çünkü. Bol su içiyorsunuz! Günde 2 bardak tüketemeyen ben şuan sıkı korsenin içinde 2,5 litre su içiyorum. Arkadaşlar SU çok önemli. İçin ! Ödem olacak vücudunuzda siizin de muhtemlen, ödemleri de kolay atacaksınız bununla. Ben her sabah 8 gündür maydonozlu su falan içiyorum ödemi alsın diye yani etkisi tartışılır, ama yine de iyi geliyor. Bu ameliyat bana farklı bir şey kattı gurur duyduğun için yazyorum. Sigarayı bırakmam diyordum... Ameliyata hazırlık süreci Zoraki bıraktım, ameliyat sonrası kalkma hareketi zor geldiği için sigara içmeye gidemedim. Bir de öksürmek can yakıyor onun için de içmedim.... derkeeeen , bir baktım 13 gün olmuş içmeyeli. Kızım dedim hadi yaptın gerisini de getir. :))) İçme bırak. Şuan çok mutluyum lipo neler kadirsin :)
Neyse efenim,, günden güne evde yardımlı eğik hareket ederken ilk önce yardımsız daha sonra dik hareket etmeye çalıştım e haliyle 9. güne kadar şuan normal aktivitelerim yaparken buluyorum kendiimi. 4 gün evin merdvinlerini inip çıkmıştım, 5. gün öne eğilip kalkma hareketlerini yaptım vs Mesela halla sey sıkıntı ; yavas oturuyorum, ayağa ilk kalktıımda bir kac sn eğik pozisyondayım. Uzun yollculuk yapmanız gerekirse bu süreç içinde 1 sa aralıklarla düzenli arabadan inin ve temiz hava alın azıcık dolaşın morarma olabilr. Sırt ağrılarınız ufak masaj harektleri yapın ya da refakatçinizden isteyin, iyi geliyor. Lenf drenaj ı doktorum destekledi, bu hafta ona başlıyorum ağrılarımın hafif geçmesini bekledim onun için. Memnuniyete gelirsek ; doktoruma güveniyorum muayeneyi yaparken kitap giibi yaptım çok memnunum dedi :) o yüzden onun dedği her şeyi de ekliycem. Ağrıların gececek bu haftasonu dedi, geçti. Bol hareket et dedi, ettim. fazla düşünme dedi :D düşünmedim :) Neyse vücut ödemli olduğum içn şuan oyuntularımın olmadığını görüyorum sadece o iyi bi durum, 66 ile girdim şuan 68 im gayet normal. dedi ki 4. ayında oturacak vücudun. ozmanaa kadar kitabına uygun hareket edicem. En önemli şey düzenli beslenmek biliyorsunuz. Sadece fikrimino lmadığı bir point bırakacagım suraya ;; lipo sonrası o bölgeye kolay kolay kilo almazsın fakat düzensiz beslenme lipo hariç başka bölgeler klio yapabilir bunu dikkat et dendi. henüz böyle şikayetim yok ama dikkate aldım, siz de alın... Ödemler herkesin dilinde ama 1. ayda %80 iniyormuş benim suan dahi inmeye başladı umudum var :) Arkadaslar yazının sonuna geldim, hayat kısa, sağlık önemli.
bilişsel, ruhsal ve bedensel sağlığınızı muhfaza etmek ve daha mutlu olmak dileğiyle :)

Back