Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Az önce liponun bana yaşattığı süreci yazdım şimdi Biraz da rehabilitasyonculuğumdan da bahsedeceğim.. Hem de meslek gereği :).. Hızlı iyileştiğimi düşünüyorum çünkü biliyorsunuz hep acelemiz hep yetişme vakit arttırma tutkumuz var kendimiz için. Ama sağlık çok önemli.
Tansiyonum 2 puan geriledi. çok normal, 3,5 litre yağ aldılar çünkü. Bol su içiyorsunuz! Günde 2 bardak tüketemeyen ben şuan sıkı korsenin içinde 2,5 litre su içiyorum. Arkadaşlar SU çok önemli. İçin ! Ödem olacak vücudunuzda siizin de muhtemlen, ödemleri de kolay atacaksınız bununla. Ben her sabah 8 gündür maydonozlu su falan içiyorum ödemi alsın diye yani etkisi tartışılır, ama yine de iyi geliyor. Bu ameliyat bana farklı bir şey kattı gurur duyduğun için yazyorum. Sigarayı bırakmam diyordum... Ameliyata hazırlık süreci Zoraki bıraktım, ameliyat sonrası kalkma hareketi zor geldiği için sigara içmeye gidemedim. Bir de öksürmek can yakıyor onun için de içmedim.... derkeeeen , bir baktım 13 gün olmuş içmeyeli. Kızım dedim hadi yaptın gerisini de getir. :))) İçme bırak. Şuan çok mutluyum lipo neler kadirsin :)
Neyse efenim,, günden güne evde yardımlı eğik hareket ederken ilk önce yardımsız daha sonra dik hareket etmeye çalıştım e haliyle 9. güne kadar şuan normal aktivitelerim yaparken buluyorum kendiimi. 4 gün evin merdvinlerini inip çıkmıştım, 5. gün öne eğilip kalkma hareketlerini yaptım vs Mesela halla sey sıkıntı ; yavas oturuyorum, ayağa ilk kalktıımda bir kac sn eğik pozisyondayım. Uzun yollculuk yapmanız gerekirse bu süreç içinde 1 sa aralıklarla düzenli arabadan inin ve temiz hava alın azıcık dolaşın morarma olabilr. Sırt ağrılarınız ufak masaj harektleri yapın ya da refakatçinizden isteyin, iyi geliyor. Lenf drenaj ı doktorum destekledi, bu hafta ona başlıyorum ağrılarımın hafif geçmesini bekledim onun için. Memnuniyete gelirsek ; doktoruma güveniyorum muayeneyi yaparken kitap giibi yaptım çok memnunum dedi :) o yüzden onun dedği her şeyi de ekliycem. Ağrıların gececek bu haftasonu dedi, geçti. Bol hareket et dedi, ettim. fazla düşünme dedi :KK70: düşünmedim :) Neyse vücut ödemli olduğum içn şuan oyuntularımın olmadığını görüyorum sadece o iyi bi durum, 66 ile girdim şuan 68 im gayet normal. dedi ki 4. ayında oturacak vücudun. ozmanaa kadar kitabına uygun hareket edicem. En önemli şey düzenli beslenmek biliyorsunuz. Sadece fikrimino lmadığı bir point bırakacagım suraya ;; lipo sonrası o bölgeye kolay kolay kilo almazsın fakat düzensiz beslenme lipo hariç başka bölgeler klio yapabilir bunu dikkat et dendi. henüz böyle şikayetim yok ama dikkate aldım, siz de alın... Ödemler herkesin dilinde ama 1. ayda %80 iniyormuş benim suan dahi inmeye başladı umudum var :) Arkadaslar yazının sonuna geldim, hayat kısa, sağlık önemli.
bilişsel, ruhsal ve bedensel sağlığınızı muhfaza etmek ve daha mutlu olmak dileğiyle :)
Dokrorunuz kimdi? Ne kadar masrafınız oldu? Hangi bölgelere yaptırdınız?

Merhaba Arkadaşlar,yıllar yıllar sonra siteye tekrardan giriş yaptım sırf bu konuda yazmak için.Öncelikle 451 sayfanın hepsini ama hepsini okudum,yardımcı olmak isteyen paylaşan anlatan herkese teşekkürler😊

Benim hikayeme gelince aslında biraz farklı başladı,benim asıl amacım göğüslerimi büyütmekti,bunun için de en doğal yöntem yağ enjeksiyonu diye araştırdım.Hali hazırda 1.74 boy 60 kiloyken ve nerdeyse 3 yıldır düzenli ağır spor yaparken (ki spor yaptığım için çok küçülmüştü göğüslerim) bacak yapim genetik olarak hep kalındı,34-36 beden giyiyordum ama baldırlarım ve bacaklarımın yanındaki çıkıntılar cok olmasa da vardı.Ben de onlara güvenerek "aman ya bacaklardan alır memeye koyar"mantığıyla bi yakınımın dostu olan bir plastik cerraha muayne olmaya gittim.Bu arada memelerim 34B-80B tam destekti.Neyse doktor da tanıdık olunca içim rahat rahat gittim sanırsam Eylül ayıydı.O zaman da Ben 60-61 kilo geliyordum ve ciddi bir diyet ve spor maratonundan çıkmıştım.Ama bacaklarımın yağlı olduğundan emindim,Neyse doktor muayne etti ve Beni yağsız ve zayıf buldu ancak yağ enjeksiyonu için en az 1lt yağ cekmesi gerektiğini,benden ancak 200cc yağ cıkabilecegini soyledi🤦🏻‍♀️Tabi Ben şok,Neyse dedim napcaz?O zaman protez yapalım sadece memeye,dedi olur ama yağ da koysak daha güzel olur doğal durur,protezdeki yapaylık asla belli olmaz,etrafını yağla kaplarız,zaman içerisinde cok daha doğal ve vücudunla uyumlu bir Hal alir,ama bu halinle lipsuction yapamayız istersen biraz bekleyelim 2-3 ay ona gore karar verelim dedi.Ben de arkadasim oldugu icin ve guvendigim icin ok dedim.zaten çalıştığım icin yaptıramayacaktım hemen,iznim de araliğın başınaydı...Bi yandan kararsızdım bi yandan hayvan gibi spor yapmama rağmen diz kapak cevrem ve bacak yanlarımdaki cıkıntılardan kurtulamıyordum.2-3 Ay durdum bekledim,bu sure zarfinda spor da yapmadım diyet de yapmadım yani canım istemedi...Kasım sonu tekrar doktoruma gittim,dedim napalım Ben dedim 3kilo yaglandım,memeleri en guzel en doğal nasıl büyütebiliriz simdi?konusmamizin sonunda liposuctiona ve protez+memeye enjeksiyona karar verdik.Ve 3 aralığa tarih verdik.Memnun olmadığım yerleri ve kendisinin de yağ alabileceği yerleri tekrardan isaretledi baktı ölctü,tamam dedik.Meme ölçüsüne de aldığı ölçümlerle karar verdi,300cc protez+yağ yaparız dedi aldığı kadar,çünkü yerim vardı.doktorum tanıdık bi dost olduğu için sonuna kadar güvendim acikcasi...nerden ne kadar yağ alabilirsem alcam dedi.ve rahatsız olduğun çıkıntıları da halletcem dedi.Neyse ameliyat günü geldi cattı,yalnız gittim tetkikler,formlar falan derken ameliyathaneye girmem 11i buldu,en son iyi uykular dediklerini hatırlıyorum.Kendime geldiğimde ilk memelerime baktım,kafam kadarlardı😂😂😂Dedim off cok büyük olmuş,doktorum cok büyük olmadığını cok guzel olduğunu daha inecegini ve yagların da bir kısmının eriyeceğini ödemler gidince cok daha doğal duracağını söyledi...yaklasık 6 saat sürmüştü ameliyatım,göğüs altından diz altına kadar sımsıkı bir korse vardı,serum bagliydi ve kanamam vardı o an aşırı şişlikten ve zangır zangır titremeden başka bişey hissetmedim.Agrım yoktu,biraz dinlenip yemek getireceklerini,ve Beni yürüteceklerini söylediler,yaklasık 1lt civarı 1,5 yoktu dedi yağ çekilmiş,vaser liposuction yöntemiyle,bu yağlar,bacak yani(basen)diz kapak cevresi,alt karın arka bel yanları olarak azar azar heryerden alınmıştı.Cekilen yağdan 400cc memelere,ve muaynede kalcamın bi tarafından hafif cukurluk oldugunu söylemişti az bi miktar da o çukura enjekte etmiş sağ olsun🙏Neyse Ben o aksam surekli ara ara uyudum,kendime gelemedim,yürürken yalpayarayarak yürüdüm hastanede....Genel olarak ilgiden alakadan,doktorumdan cok cok memnun kaldım.Ertesi sabah agrilarim başladı ve ödemlerim artmaya başladı öyle cok cok fazla kanamam falan olmadı,2 kere hasta bezi degistirdiler...Oğleye doğru kardesim geldi ve hastaneden ayrıldık,esofmanimi giydim,Belimde ve karnıma agrı vardı yani desteksiz kalkamıyordum,ve bedenim de genişlemiş gibiydi...Zaten 3-5 litre cekilmediği icin cok mucizevi bi değisim beklemiyordum ama bariz bi genişleme şisilik vardı.Eve gelince de narkozun mallığı devam etti,sürekli sırt üstü yatıyor olmak arka belim ve karnımdan desttek alamamak kalkamamak,tam doğrulamamak cok keyifsizdi.Ve evdeki ilk günüm acılarım arttı,aşırı derecede ödemim de...şöyle ki 63 kiloyla ameliyata girdim,3.gün 67.9 kiloydum🤦🏻‍♀️Şaka gibiydi bu kadar beklemiyordum,davul gibi karnım şişmiş,olmayan göbeğim olmuştu,is kıyafetlerimi iyiymiş asla kapatamamaistim,bedenim 1-1,5 beden genislemisti,ama panik yapmadım,moralim bozuldu ama panik olmadım,bunların ineceğini ve geçecegini biliyordum sabır dedim.Doktoruum bunları anlatmıştı...Ama arkadaşlar gercekten kolay bir ameliyat değil,Evet acısı oluyor,özellikle göbek ve bel kısmında bacaklarımda hic olmadı nerdeyse..Kesinlikle tam olarak düzgün yürümeye baslamanız egilip kalmanız göbek ve bel yaptirdiysaniz 5 günü buluyor....Cok uzattım kusura bakmayın🙏4.gün korseyi çıkardım vücudumdaki morluklara sislikere,engebelere inanamadım,ama yine de panik yapmadım.Gercekten kötüydü ama bunların gececegini biliyordum, sabır dedim.Duş cok rahatlattı.6.gün de duş alırken banyoda fenalaştım tansiyonum düstü bayıldım.Bunun da olabileceğini soylemisti doktorum. Allahtan kardeşim vardı yanımda...6.günden sonra rahattım dışarı cikmaya,kendime desteksiz yataktan kalkmaya,oturup kalkmaya başladım ki şunu bildirmek isterim gercekten canı tatli bi insan değilimdir,normal doğum yapmış ve yillarca düzenli spor yapmış dayanikli biriyimdir.benim memeler de ameliyatli olunca destek alabilecegim,güc alanilecegim bi yer kalmamıştı acikcasi😊Neyse 2.hafta ameliyat kiloma indim hatta 62 kiloyum, bedenim de nispeten daraldı.Su an tam 32 gün oldu ameliyat olali,cok bariz bi incelme yok a cikcasi ama bacaklarımın yaninda Beni rahatsız eden çıkıntılar yok,oralar duz ve yuvartlak iniyor asagiya,diz kapak cevrem daha bicimli tamamen gitmis degil ama zaten 1-1,5 litre yaga gore gayet iyi,bedenim eskisine döndü hatta bi tık daha inceyim,vücudumdaki bacaklarimdaki şisikler bayagi azaldı,uyusukluk hissislik bayagi azaldı ama hala var,morluklar 1 haftadır yok çok şükür🙏karnım hala sis ama tabi ki o önemli haline gore cok cok iyi...yavaştan yürümeye basladım,ve saglikli beslenmeye calisiyorum,cok su iciyorum. Memelerim de biraz küçüldü🤦🏻‍♀️Simdilik iyiyim ama tam olarak seklimin oturması sanirim aylar sürecek....Sormak istediğiniz bisey olursa ya da tavsiyeleriniz olursa Ben burdayım🤗Herkese gecmis olsun diyorum.

merhabalar her keze
ilk defa böyle bi siteye üye oluyorum arkadaşlar bilmeden bi hata olursa uyarırsanız sevinirim şimdiden belirteyim

10 aydır liposakşın ameliyatını araştırıyorum ve para ayarlıyorum. para 1 aya kadar hazır. 5 tane doktorla görüştüm biride doçent doktordu. ama etraftan bazı olumsuz şeyler duyuyorum bu yüzden şu an tam bir kararsızlık içindeyim. en büyük korkum kilo alındığı taktirde yağların başka yerlere toplanması ve çukurların oluşması. bu ameliyatı olan varsa nooluuur nooluur bana bi akıl versin ya.:uhm:
Benim kolumda kaza sonucu oluşan kalın izler vardı. Bende izler küçülsün diye estetik ameliyatı oldum. Doktor da sordu karnından biraz yağ alıp koluna enjekte edersek iyileşme süreci hızlanır dedi. Yani aslında kolumdaki izler için liposction oldum. Karımdan alınan yağ işleminin aslında liposuction olduğunu bilseydim asla yaptırmazdım. Göbek deliğime kadar koca koca iğneler ile uyuşturup daha sonra da karnıma yandan nohut tanesi büyüklüğünde delik açıp ince bir boru sokup yağı makinayla falan çekiyorlar.Üç dört gün boyunca oturamadım hiç karnım acıyordu. Bölgesel spor yapın daha iyi bence.

Arkadaşlar merhaba, 25 haziranda Prof Dr Asuman Sevin Hanım a çok başarılı ameliyat oldum, tüm bel sırt ve karın liposuction ve karın germe, bacak iç dış yağ alma, gıdı yağ,alma popoya yağ enjeksiyonu, goz kabagi ve dudak yag dolgu..,yaklaşık 5 litre yağ almışlar, ameliyatı eşi Prof Kutlu Sevin ile yaptı...inanılmaz samimi güler yüzlü ilgili doktorlar ve işlerini mükemmel şekilde yapıyorlar.. ilk gün biraz ağrım oldu şu an 4. Gün maşallah çok iyiyim..Kesinlikle bir görüşün fiyatlarıda çok uygun...
Selam bu doktorlar liposuction yaparken karnı düz mü alıyorlar yoksa şekillendiriyorlar mı? Vaser mi laser mi lipo oldunuz?

kızlar merhaba; ben 18 gun önce oldum meme kucultme/diklestirme. aynı anda sırt liposuction da oldum. fotograf koyucam yorum bekliyorum. lipo yuzunden cok agri cektim.hala cekiyorum. forumda hep okuyodum, kolay olur saniyodum ama ben cok zorlandim, o kadar ki memede agri degil sızı bile hic hissetmedim onca dikise ragmen. ama sanki lipo olduguma degmemis gibi , yaglar kalmıs gibi.. daha iyiye gider mi yoksa boyle mi kalacak merak icindeyim. sizlerin bolgeleriniz tam sekli ne zaman aldı ? ekstra bisey yaptiniz mi ?
Merhaba . Şimdi nasılsın. Değişim bence gayet iyi. O gördüğün şişlikler daha da azalacak

Az önce liponun bana yaşattığı süreci yazdım şimdi Biraz da rehabilitasyonculuğumdan da bahsedeceğim.. Hem de meslek gereği :).. Hızlı iyileştiğimi düşünüyorum çünkü biliyorsunuz hep acelemiz hep yetişme vakit arttırma tutkumuz var kendimiz için. Ama sağlık çok önemli.
Tansiyonum 2 puan geriledi. çok normal, 3,5 litre yağ aldılar çünkü. Bol su içiyorsunuz! Günde 2 bardak tüketemeyen ben şuan sıkı korsenin içinde 2,5 litre su içiyorum. Arkadaşlar SU çok önemli. İçin ! Ödem olacak vücudunuzda siizin de muhtemlen, ödemleri de kolay atacaksınız bununla. Ben her sabah 8 gündür maydonozlu su falan içiyorum ödemi alsın diye yani etkisi tartışılır, ama yine de iyi geliyor. Bu ameliyat bana farklı bir şey kattı gurur duyduğun için yazyorum. Sigarayı bırakmam diyordum... Ameliyata hazırlık süreci Zoraki bıraktım, ameliyat sonrası kalkma hareketi zor geldiği için sigara içmeye gidemedim. Bir de öksürmek can yakıyor onun için de içmedim.... derkeeeen , bir baktım 13 gün olmuş içmeyeli. Kızım dedim hadi yaptın gerisini de getir. :))) İçme bırak. Şuan çok mutluyum lipo neler kadirsin :)
Neyse efenim,, günden güne evde yardımlı eğik hareket ederken ilk önce yardımsız daha sonra dik hareket etmeye çalıştım e haliyle 9. güne kadar şuan normal aktivitelerim yaparken buluyorum kendiimi. 4 gün evin merdvinlerini inip çıkmıştım, 5. gün öne eğilip kalkma hareketlerini yaptım vs Mesela halla sey sıkıntı ; yavas oturuyorum, ayağa ilk kalktıımda bir kac sn eğik pozisyondayım. Uzun yollculuk yapmanız gerekirse bu süreç içinde 1 sa aralıklarla düzenli arabadan inin ve temiz hava alın azıcık dolaşın morarma olabilr. Sırt ağrılarınız ufak masaj harektleri yapın ya da refakatçinizden isteyin, iyi geliyor. Lenf drenaj ı doktorum destekledi, bu hafta ona başlıyorum ağrılarımın hafif geçmesini bekledim onun için. Memnuniyete gelirsek ; doktoruma güveniyorum muayeneyi yaparken kitap giibi yaptım çok memnunum dedi :) o yüzden onun dedği her şeyi de ekliycem. Ağrıların gececek bu haftasonu dedi, geçti. Bol hareket et dedi, ettim. fazla düşünme dedi :D düşünmedim :) Neyse vücut ödemli olduğum içn şuan oyuntularımın olmadığını görüyorum sadece o iyi bi durum, 66 ile girdim şuan 68 im gayet normal. dedi ki 4. ayında oturacak vücudun. ozmanaa kadar kitabına uygun hareket edicem. En önemli şey düzenli beslenmek biliyorsunuz. Sadece fikrimino lmadığı bir point bırakacagım suraya ;; lipo sonrası o bölgeye kolay kolay kilo almazsın fakat düzensiz beslenme lipo hariç başka bölgeler klio yapabilir bunu dikkat et dendi. henüz böyle şikayetim yok ama dikkate aldım, siz de alın... Ödemler herkesin dilinde ama 1. ayda %80 iniyormuş benim suan dahi inmeye başladı umudum var :) Arkadaslar yazının sonuna geldim, hayat kısa, sağlık önemli.
bilişsel, ruhsal ve bedensel sağlığınızı muhfaza etmek ve daha mutlu olmak dileğiyle :)
Ne güzel anlatmışsın canım. Beni 2011 ağustos ayına götürdün. Şimdi nasılsın. İncelme kaç cm..Yemene ciddi dikkat edeceksin. Hep dikkat edersen yapılan işlem harika olarak gider.

Merhaba . Şimdi nasılsın. Değişim bence gayet iyi. O gördüğün şişlikler daha da azalacak
tesekkurr ederim. 1 ay 1 hafta oldu ,tabi daha iyiyim. ama yer yer sertlikler var ve uzun bi süre kalıcam o sertliklerle sanırım. masaj filan fayda etmiyor . sizde oldunuz mu lipo ? nasıl ve ne surede toparladınız ?

tesekkurr ederim. 1 ay 1 hafta oldu ,tabi daha iyiyim. ama yer yer sertlikler var ve uzun bi süre kalıcam o sertliklerle sanırım. masaj filan fayda etmiyor . sizde oldunuz mu lipo ? nasıl ve ne surede toparladınız ?
Ben 2011 de karın , bacak içi sırt oldum. Rahmetli Güner Uysal yapmıştı. 5.5 litre yağ alındı. 58 kiloydum. Şimdi 49 kiloyum. Ben çok zor toparlanmıştım. 15 günde ancak ayağa kalktım. Bence çok aşırı yağ aldı. Ama sonuç güzel. İncecik oldum. Muhafaza ediyorum Allaha şükür. Sadece bacak içi sonradan gevşedi. 2 yıl önce uyluğa minicik bir germe yaptırdım. Sadece deri alındı. Klinikte lokal anestezi ile yapıldı. Ama 2011 de ameliyat 5 saat sürmüştü.. Sırtımda senin gibi yağ vardı. Tek tarafta hafif lipo sonrası kalmıştı. Sonra o da dümdüz oldu. Seninde düzelecek merak etme. Bence o kısma vakit geçmeden selülit ürünüyle masaj yap. Bu ürünle normalde işe yaramıyor ama liposakşın sonrası iyi geliyor. Bol su iç. Diyet yap. Alınan yağ sonradan kilona yansıyacak. Yani kilonda azalacak. Ama hayat boyu diyetine dikkat et. Sana bir güzellik verildi. Muhafaza etmek senin elinde canım benim. Bu arada yaptırdığın işlem değmiş.Bariz fark var Kilo vermen lipo sonrası çok kolay oluyor. Kilo ver. Sonuç güzel olacak.

Benim kolumda kaza sonucu oluşan kalın izler vardı. Bende izler küçülsün diye estetik ameliyatı oldum. Doktor da sordu karnından biraz yağ alıp koluna enjekte edersek iyileşme süreci hızlanır dedi. Yani aslında kolumdaki izler için liposction oldum. Karımdan alınan yağ işleminin aslında liposuction olduğunu bilseydim asla yaptırmazdım. Göbek deliğime kadar koca koca iğneler ile uyuşturup daha sonra da karnıma yandan nohut tanesi büyüklüğünde delik açıp ince bir boru sokup yağı makinayla falan çekiyorlar.Üç dört gün boyunca oturamadım hiç karnım acıyordu. Bölgesel spor yapın daha iyi bence.

Kaza izlerini ne kadara ve hangi doktora yaptırdınız acaba, bana bir doktor 5.000 tl dedi şok oldum.

Merhaba,özelden fiyat yazar mısın
RRosetree33

Merhabalar,
Geçtiğimiz yıl nisan ayında annem doktor Karaca Başaran’a yağ aldırma karın germe ameliyatı oldu. Ameliyat esnasında bağırsak deliniyor fakat bize iç kanama geçirdiği söylendi ve sayısız ameliyat geçirdi. Ameliyat olduğu hastanede 5 ay kaldı, küçük özel bir hastaneydi. Israrlarımız sonucu 5 ayın sonunda annemi cerrahpaşaya aldık, ve cerrahpaşa annemin dosyalarını istediginde öğrendik bağırsağın ilk ameliyatta delindiğini. Annem cerrahpaşada 6 ay kaldı. Yani toplamda 11 ay yoğun bakımdaydı. Geçtiğimiz mart ayında annemi kaybettik.

Birkaç aydır liposuction için arastiriyorum ama bunu okuyunca çok korktum. Olmayacak şey değil... adam bir de doçentmiş.

Birkaç aydır liposuction için arastiriyorum ama bunu okuyunca çok korktum. Olmayacak şey değil... adam bir de doçentmiş.
Bence korkma. Risk hep var. Ama güzel bir sonuç alacağını unutma. İnan tüm görüntü değişiyor. Çok güzel oluyor.

Kesinlikle yaptırmayın bir yük oldu göbeğime yaptırdım kalçana enjekte ettirdim yağları karnım sarktı o kadar spor yapıyorum düzeltemiyorum derim yumuşadı ve inceldi kesinlikte tavsiye etmiyorum yaptırmayı düşünen varsa sakın yaptırmasın Çetin duyguya yaptırdım çok pişmanım

Kesinlikle yaptırmayın bir yük oldu göbeğime yaptırdım kalçana enjekte ettirdim yağları karnım sarktı o kadar spor yapıyorum düzeltemiyorum derim yumuşadı ve inceldi kesinlikte tavsiye etmiyorum yaptırmayı düşünen varsa sakın yaptırmasın Çetin duyguya yaptırdım çok pişmanım
Ne kadar oldu sizin acaba yaptıralı ve kaç litre cekildi?

Merhaba herkesde senin gibi sonuç vermez . Ben 9 yıl önce yaptırdım çok memnunum . Deri gevşekse yapılmaz. Deri kalitesi çok önemli. Karında sarka varsa germe ile birlikte yapılır.

Ne kadar oldu sizin acaba yaptıralı ve kaç litre cekildi?
Kaç litre çekildiğini hatırlamıyorum ama zayıftım ben zaten çok göbekli değildim kalçaya doldurmak için yaptırdım az önce aynada baktım ve inanılmaz mutsuz oldum kızlar resimlerimi koyuyorum sakın yaptırmayın diyorum resmen kat kat deri tabakası fazlalığı var kalçalarım da eşit değil

Kalçamı burda paylaşacak ama özelden isteyen olursa resim atarım sakın yaptırmayın her baktığımda pişman oluyorum

Kaç litre çekildiğini hatırlamıyorum ama zayıftım ben zaten çok göbekli değildim kalçaya doldurmak için yaptırdım az önce aynada baktım ve inanılmaz mutsuz oldum kızlar resimlerimi koyuyorum sakın yaptırmayın diyorum resmen kat kat deri tabakası fazlalığı var kalçalarım da eşit değil
Ne zaman yaptırdınız,ne kadar oldu?Ben de yaotirdigimda kalrnim cok şiş ve sertti,2 Ay sonra indi o şişlik ki hala var...vucudun kendine gelmedi 3 ay sürüyor minumum,benim nerdeyse 2,5 ay oldu hala şişliği var.

Back