- Konu Sahibi tafi
- #4.521
merhaba, ben lipoyla birlikte kazayağı estetigi de oldum toplam 13 bin verdimAynı bölgelerden bende amelyat olmak istiyorum fakat bi fiyat öğrenmek istiyorum tam olarak nekadar ödediniz öğrene bilirmiyim lütfen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba, ben lipoyla birlikte kazayağı estetigi de oldum toplam 13 bin verdimAynı bölgelerden bende amelyat olmak istiyorum fakat bi fiyat öğrenmek istiyorum tam olarak nekadar ödediniz öğrene bilirmiyim lütfen
Herkese merhabalar yaklaşık 455 sayfanın çoğunu okudum. Benim sormak istediğim daha önce yaptıran arkadaşlaryaklaşık 23 gün karın ve bel liposuction oldum lazer tekniği ile. Ameliyatım iyi geçti ağrım sızım sonrasında az oldu. 3 gün sonra korse çIktığında göbeğim çok güzeldi. Sıkı ve eskisine göre düz. Fakat belimde hiç incelme olmadı. Hala da yok. Karnım ise yağ alındığı belli. Doktoruma sorduğumda 3 ay da belli olacağını söyledi. Ama benim kafamı karıştıran şu. Karın belli oluyor bel de 2 cm bile incelme yok
bu arada 172 boyum 75 kg ile girdim ameliyata 2,5 litre yağ alınmış. Ön mide ve belim hala kalın
süreci benim gibi yaşayan var mı
![]()
Merhaba bende şubat ayında oldum ama hala şiş ve sanki hiç olmamışım gibi sizce bu durum normal mi?Merhaba Arkadaşlar
Bu ameliyatı olalı yaklaşık 7 ay oldu. Hayatımda verdiğim en doğru kararlardan biri olduğunu söyleyebilirim. Yıllardır başıma bela olan bu derdi neden bu kadar çok çekmişim şimdi kendime kızıyorum. Daha önceleri araştırmam vardı fakat hem olumsuz yorumlardan hem de maddi sıkıntılardan dolayı hep çekingen kalmıştım.
Zayıf olmama rağmen belimin arka yan kısımlarında gereksiz yağ kütlesi vardı.Ne giyersem giyeyim çıkıntı yapıp rahatsız ediyordu. Ameliyattan sonra küçük bir sağ sol eşitsizliği olsa da yine de memnunum.
Eğer bu ameliyatı düşünüyorsanız; kendini ispatlamış bir doktora giderek bu sorunu çözün.
Merhaba ödemeleriniz ne kadar sürede e indi?Arkadaşlar cuma günü yan simit bölgesi ve bel bölgesinden klasik liposuction yöntemiyle ameliyat oldum. Özel doktor için maddi imkanım olmadığı ve de bu simit bölgesi yağlanması ergenlikten beri canımı çok sıktığı için gözümü kararttım araştırma hastanesinde ameliyat oldum. Toplamda 1.5 LT yağ alındı, hocamız ameliyat öncesi çizim yaparken sadece deri kalacak kadar çok yağ alınmamasını, ileri dönük çökme ve dalgalanma riski için gerekirse bir miktar yağ bırakmalarını rica ettim. Benim amacımın tamamen yağsız değil sağlıklı ve konturu düzgün şekilde yapılmasını istedim hocada sağolsun hayhay dedi. Narkoz yüzünden ameliyat günü kendimi zor topladım, aynı gün akşam destekli ayağa kalktım cumartesi gününden itibaren işlerimi kendi başıma halledebiliyorum artık. Ağrı sızı elbet var, ağrılar çok rahatsız etmiyor. Reçete edilen ağrı kesici ilacını sırf kan ilceltici özelliği sebebiyle kullanıyorum emboli riskine karşı. Bol bolda yürüyüş yapıyorum. Dün akşam korseyi çıkarıp dikiş yerlerini pansuman yaparken belime baktım harika gözüküyordu ben bu kadarını beklemiyordum. Bugün bölgeler bayağı su toplamaya başladı fakat dert etmiyorum. Gelişmeler hakkında bilgi vermeye devam edeceğim...
kime olduğum önemli değil şu anda bir soru sordum fiyatlar kişiye göre değişir. Bence doktorlara sorunuz. ya da yeni bir konu açınız bu şekilde sorunun altına soru yazılına hoş olmuyor bencekime ameliyat oldunuz ve ne kadar ödediniz acaba
Merhaba sanırım bazılarında ödem fazla oluyor. Ben 2011 de korseyi çıkarıp banyo da aynaya baktığımda şok olmuştum. Sanki başka bir vücuttu . Çok güzeldi. Ama şunu demeliyim ki ben yıllar önce karın germe olmuştum. Sanırım o nedenle bu kadar başarılı oldu. Bira sabret ödem insin. Ödem çözücü ilaç alabilirsinbende aynıyım 1 ay 10 gün oldu belim ve mide önü berbat bel öylece duruyor
Resim rica ederim... Araştırdığım bşr doktordu kemdisiKalçamı burda paylaşacak ama özelden isteyen olursa resim atarım sakın yaptırmayın her baktığımda pişman oluyorum
Bacak kilo yaptıranlar çok pişman sakın yaptırma bacaklarının içinin boşaldığından deri sarkması olduğundan şikayet edenleri çok okudum bende yaptırdım kilo popo enjeksiyon çok kötü sonuç ilk başta çok güzel şimdi göbeğimde gevşeklik var ve kalçamın biri küçük biri büyük kaldı bir tarafı bir parça fazla eridi ve çizgili iz kaldı tavsiye etmiyorum kilon iyi riske girme spor yapSelamlar, vücudumdaki bölgesel yağlar için liposuction düşünüyorum ama dalgalanma ve çöküntü konusu beni düşündürüyor. 55 kilo civarıyım, simit ve iç-dış bacak yağlanmasından şikayetçiyim. Gitar gibi çift çıkıntılı bir alt tarafım var. Çok zayıflayınca azalıyor ama bu sefer de üst bedenim iskelet gibi oluyor. Bu tarz sorun için yaptıran var mı?
Bana özelden yaz atayımResim rica ederim... Araştırdığım bşr doktordu kemdisi
Kendiniz soru soruyorsunuz başkası soru sorunca hoş olmuyor diyorsunuz. Zaten doktor ameliyat vs tavsiyesi için buradayız, doktor ve fiyat sormasından daha doğal ne olabilir? Yeni konu niye açsın burası liposuction sayfası, belki olumsuz deneyimizden dolayı o doktoru tercih etmeyecek veya ameliyatın ortalama fiyatını öğrenecek. Bu yaklaşımınız çok yanlış.kime olduğum önemli değil şu anda bir soru sordum fiyatlar kişiye göre değişir. Bence doktorlara sorunuz. ya da yeni bir konu açınız bu şekilde sorunun altına soru yazılına hoş olmuyor bence
Bence ideal bir hastasın kesinlikle tavsiye ediyorum. Yaptır. Dalgalanma filan olmuyorSelamlar, vücudumdaki bölgesel yağlar için liposuction düşünüyorum ama dalgalanma ve çöküntü konusu beni düşündürüyor. 55 kilo civarıyım, simit ve iç-dış bacak yağlanmasından şikayetçiyim. Gitar gibi çift çıkıntılı bir alt tarafım var. Çok zayıflayınca azalıyor ama bu sefer de üst bedenim iskelet gibi oluyor. Bu tarz sorun için yaptıran var mı?
Merhaba. Bu operasyonu 2011 de oldum.Muhakkak inceleceksin. Bu konuda 80. İnci sayfadan başlayarak okursan çok bilgi var. Orada yüzlerce mesajım var. Gün be gün yazmışım . Sana yararlı olacağını düşünüyorum. Moralin düzelir . SevgilerHerkese merhabalar yaklaşık 455 sayfanın çoğunu okudum. Benim sormak istediğim daha önce yaptıran arkadaşlaryaklaşık 23 gün karın ve bel liposuction oldum lazer tekniği ile. Ameliyatım iyi geçti ağrım sızım sonrasında az oldu. 3 gün sonra korse çIktığında göbeğim çok güzeldi. Sıkı ve eskisine göre düz. Fakat belimde hiç incelme olmadı. Hala da yok. Karnım ise yağ alındığı belli. Doktoruma sorduğumda 3 ay da belli olacağını söyledi. Ama benim kafamı karıştıran şu. Karın belli oluyor bel de 2 cm bile incelme yok
bu arada 172 boyum 75 kg ile girdim ameliyata 2,5 litre yağ alınmış. Ön mide ve belim hala kalın
süreci benim gibi yaşayan var mı
![]()