- 27 Mayıs 2020
- 9
- 3
- 1
- 31
- Konu Sahibi tafi
- #4.541
Merhaba bende bel ve göbek bölgemden yağ aldırmak istiyorum ve alınan yağları kalça ya eklettirmek istiyorum. Boyum 1.66 kilom 66 çok fazla yağ çıkıcağını düşünmüyorum çok kilolu değilim. Acaba tahminen ne kadar ücret veririm. Bunun için para biriktirdim öğrenciyim internette ve yazılanlarda kesin fiyat bilgisine rastlayamadım. Ve 2. Olarak Bülent Cihantimura ameliyat olan var mı? Olduysanız memnunmusunuz? Yardımcı olursanız beni çok mutlu edersiniz ❤![]()
Ben de çok araştırmıştım Bülent Bey’i fakat okuduğum yorumlardan dolayı tercih etmek istemedim. İşin birazda maddi tarafında olduğunu düşünüyorum. Özellikle sadece ameliyat öncesi ve sonrası hastayı görmek dışında fazladan yorum bile yapmadığını çok fazla yerde duydum. Bülent bey işi tamamen asistanına devretmiş asistana size gerekli bilgileri veriyor. Televizyonda yaptığı işler gerçekten güzel ama ilgi olarak memnun kalacağımı sanmadığım için tercih etmedim. Çünkü karşımda iletişim kurabileceğim doktor istiyorum.
fiyat olarak çok uçuk fiyatları var onu söyleyebilirim benim sordugum bölge için 45.000 TL fiyat almıştım.