Dokrorunuz kimdi? Ne kadar masrafınız oldu? Hangi bölgelere yaptırdınız?Az önce liponun bana yaşattığı süreci yazdım şimdi Biraz da rehabilitasyonculuğumdan da bahsedeceğim.. Hem de meslek gereği :).. Hızlı iyileştiğimi düşünüyorum çünkü biliyorsunuz hep acelemiz hep yetişme vakit arttırma tutkumuz var kendimiz için. Ama sağlık çok önemli.
Tansiyonum 2 puan geriledi. çok normal, 3,5 litre yağ aldılar çünkü. Bol su içiyorsunuz! Günde 2 bardak tüketemeyen ben şuan sıkı korsenin içinde 2,5 litre su içiyorum. Arkadaşlar SU çok önemli. İçin ! Ödem olacak vücudunuzda siizin de muhtemlen, ödemleri de kolay atacaksınız bununla. Ben her sabah 8 gündür maydonozlu su falan içiyorum ödemi alsın diye yani etkisi tartışılır, ama yine de iyi geliyor. Bu ameliyat bana farklı bir şey kattı gurur duyduğun için yazyorum. Sigarayı bırakmam diyordum... Ameliyata hazırlık süreci Zoraki bıraktım, ameliyat sonrası kalkma hareketi zor geldiği için sigara içmeye gidemedim. Bir de öksürmek can yakıyor onun için de içmedim.... derkeeeen , bir baktım 13 gün olmuş içmeyeli. Kızım dedim hadi yaptın gerisini de getir. :))) İçme bırak. Şuan çok mutluyum lipo neler kadirsin :)
Neyse efenim,, günden güne evde yardımlı eğik hareket ederken ilk önce yardımsız daha sonra dik hareket etmeye çalıştım e haliyle 9. güne kadar şuan normal aktivitelerim yaparken buluyorum kendiimi. 4 gün evin merdvinlerini inip çıkmıştım, 5. gün öne eğilip kalkma hareketlerini yaptım vs Mesela halla sey sıkıntı ; yavas oturuyorum, ayağa ilk kalktıımda bir kac sn eğik pozisyondayım. Uzun yollculuk yapmanız gerekirse bu süreç içinde 1 sa aralıklarla düzenli arabadan inin ve temiz hava alın azıcık dolaşın morarma olabilr. Sırt ağrılarınız ufak masaj harektleri yapın ya da refakatçinizden isteyin, iyi geliyor. Lenf drenaj ı doktorum destekledi, bu hafta ona başlıyorum ağrılarımın hafif geçmesini bekledim onun için. Memnuniyete gelirsek ; doktoruma güveniyorum muayeneyi yaparken kitap giibi yaptım çok memnunum dedi :) o yüzden onun dedği her şeyi de ekliycem. Ağrıların gececek bu haftasonu dedi, geçti. Bol hareket et dedi, ettim. fazla düşünme dedidüşünmedim :) Neyse vücut ödemli olduğum içn şuan oyuntularımın olmadığını görüyorum sadece o iyi bi durum, 66 ile girdim şuan 68 im gayet normal. dedi ki 4. ayında oturacak vücudun. ozmanaa kadar kitabına uygun hareket edicem. En önemli şey düzenli beslenmek biliyorsunuz. Sadece fikrimino lmadığı bir point bırakacagım suraya ;; lipo sonrası o bölgeye kolay kolay kilo almazsın fakat düzensiz beslenme lipo hariç başka bölgeler klio yapabilir bunu dikkat et dendi. henüz böyle şikayetim yok ama dikkate aldım, siz de alın... Ödemler herkesin dilinde ama 1. ayda %80 iniyormuş benim suan dahi inmeye başladı umudum var :) Arkadaslar yazının sonuna geldim, hayat kısa, sağlık önemli.
bilişsel, ruhsal ve bedensel sağlığınızı muhfaza etmek ve daha mutlu olmak dileğiyle :)
Benim kolumda kaza sonucu oluşan kalın izler vardı. Bende izler küçülsün diye estetik ameliyatı oldum. Doktor da sordu karnından biraz yağ alıp koluna enjekte edersek iyileşme süreci hızlanır dedi. Yani aslında kolumdaki izler için liposction oldum. Karımdan alınan yağ işleminin aslında liposuction olduğunu bilseydim asla yaptırmazdım. Göbek deliğime kadar koca koca iğneler ile uyuşturup daha sonra da karnıma yandan nohut tanesi büyüklüğünde delik açıp ince bir boru sokup yağı makinayla falan çekiyorlar.Üç dört gün boyunca oturamadım hiç karnım acıyordu. Bölgesel spor yapın daha iyi bence.merhabalar her keze
ilk defa böyle bi siteye üye oluyorum arkadaşlar bilmeden bi hata olursa uyarırsanız sevinirim şimdiden belirteyim
10 aydır liposakşın ameliyatını araştırıyorum ve para ayarlıyorum. para 1 aya kadar hazır. 5 tane doktorla görüştüm biride doçent doktordu. ama etraftan bazı olumsuz şeyler duyuyorum bu yüzden şu an tam bir kararsızlık içindeyim. en büyük korkum kilo alındığı taktirde yağların başka yerlere toplanması ve çukurların oluşması. bu ameliyatı olan varsa nooluuur nooluur bana bi akıl versin ya.:uhm:
Selam bu doktorlar liposuction yaparken karnı düz mü alıyorlar yoksa şekillendiriyorlar mı? Vaser mi laser mi lipo oldunuz?Arkadaşlar merhaba, 25 haziranda Prof Dr Asuman Sevin Hanım a çok başarılı ameliyat oldum, tüm bel sırt ve karın liposuction ve karın germe, bacak iç dış yağ alma, gıdı yağ,alma popoya yağ enjeksiyonu, goz kabagi ve dudak yag dolgu..,yaklaşık 5 litre yağ almışlar, ameliyatı eşi Prof Kutlu Sevin ile yaptı...inanılmaz samimi güler yüzlü ilgili doktorlar ve işlerini mükemmel şekilde yapıyorlar.. ilk gün biraz ağrım oldu şu an 4. Gün maşallah çok iyiyim..Kesinlikle bir görüşün fiyatlarıda çok uygun...
Merhaba . Şimdi nasılsın. Değişim bence gayet iyi. O gördüğün şişlikler daha da azalacakkızlar merhaba; ben 18 gun önce oldum meme kucultme/diklestirme. aynı anda sırt liposuction da oldum. fotograf koyucam yorum bekliyorum. lipo yuzunden cok agri cektim.hala cekiyorum. forumda hep okuyodum, kolay olur saniyodum ama ben cok zorlandim, o kadar ki memede agri degil sızı bile hic hissetmedim onca dikise ragmen. ama sanki lipo olduguma degmemis gibi , yaglar kalmıs gibi.. daha iyiye gider mi yoksa boyle mi kalacak merak icindeyim. sizlerin bolgeleriniz tam sekli ne zaman aldı ? ekstra bisey yaptiniz mi ?
Ne güzel anlatmışsın canım. Beni 2011 ağustos ayına götürdün. Şimdi nasılsın. İncelme kaç cm..Yemene ciddi dikkat edeceksin. Hep dikkat edersen yapılan işlem harika olarak gider.Az önce liponun bana yaşattığı süreci yazdım şimdi Biraz da rehabilitasyonculuğumdan da bahsedeceğim.. Hem de meslek gereği :).. Hızlı iyileştiğimi düşünüyorum çünkü biliyorsunuz hep acelemiz hep yetişme vakit arttırma tutkumuz var kendimiz için. Ama sağlık çok önemli.
Tansiyonum 2 puan geriledi. çok normal, 3,5 litre yağ aldılar çünkü. Bol su içiyorsunuz! Günde 2 bardak tüketemeyen ben şuan sıkı korsenin içinde 2,5 litre su içiyorum. Arkadaşlar SU çok önemli. İçin ! Ödem olacak vücudunuzda siizin de muhtemlen, ödemleri de kolay atacaksınız bununla. Ben her sabah 8 gündür maydonozlu su falan içiyorum ödemi alsın diye yani etkisi tartışılır, ama yine de iyi geliyor. Bu ameliyat bana farklı bir şey kattı gurur duyduğun için yazyorum. Sigarayı bırakmam diyordum... Ameliyata hazırlık süreci Zoraki bıraktım, ameliyat sonrası kalkma hareketi zor geldiği için sigara içmeye gidemedim. Bir de öksürmek can yakıyor onun için de içmedim.... derkeeeen , bir baktım 13 gün olmuş içmeyeli. Kızım dedim hadi yaptın gerisini de getir. :))) İçme bırak. Şuan çok mutluyum lipo neler kadirsin :)
Neyse efenim,, günden güne evde yardımlı eğik hareket ederken ilk önce yardımsız daha sonra dik hareket etmeye çalıştım e haliyle 9. güne kadar şuan normal aktivitelerim yaparken buluyorum kendiimi. 4 gün evin merdvinlerini inip çıkmıştım, 5. gün öne eğilip kalkma hareketlerini yaptım vs Mesela halla sey sıkıntı ; yavas oturuyorum, ayağa ilk kalktıımda bir kac sn eğik pozisyondayım. Uzun yollculuk yapmanız gerekirse bu süreç içinde 1 sa aralıklarla düzenli arabadan inin ve temiz hava alın azıcık dolaşın morarma olabilr. Sırt ağrılarınız ufak masaj harektleri yapın ya da refakatçinizden isteyin, iyi geliyor. Lenf drenaj ı doktorum destekledi, bu hafta ona başlıyorum ağrılarımın hafif geçmesini bekledim onun için. Memnuniyete gelirsek ; doktoruma güveniyorum muayeneyi yaparken kitap giibi yaptım çok memnunum dedi :) o yüzden onun dedği her şeyi de ekliycem. Ağrıların gececek bu haftasonu dedi, geçti. Bol hareket et dedi, ettim. fazla düşünme dedidüşünmedim :) Neyse vücut ödemli olduğum içn şuan oyuntularımın olmadığını görüyorum sadece o iyi bi durum, 66 ile girdim şuan 68 im gayet normal. dedi ki 4. ayında oturacak vücudun. ozmanaa kadar kitabına uygun hareket edicem. En önemli şey düzenli beslenmek biliyorsunuz. Sadece fikrimino lmadığı bir point bırakacagım suraya ;; lipo sonrası o bölgeye kolay kolay kilo almazsın fakat düzensiz beslenme lipo hariç başka bölgeler klio yapabilir bunu dikkat et dendi. henüz böyle şikayetim yok ama dikkate aldım, siz de alın... Ödemler herkesin dilinde ama 1. ayda %80 iniyormuş benim suan dahi inmeye başladı umudum var :) Arkadaslar yazının sonuna geldim, hayat kısa, sağlık önemli.
bilişsel, ruhsal ve bedensel sağlığınızı muhfaza etmek ve daha mutlu olmak dileğiyle :)
tesekkurr ederim. 1 ay 1 hafta oldu ,tabi daha iyiyim. ama yer yer sertlikler var ve uzun bi süre kalıcam o sertliklerle sanırım. masaj filan fayda etmiyor . sizde oldunuz mu lipo ? nasıl ve ne surede toparladınız ?Merhaba . Şimdi nasılsın. Değişim bence gayet iyi. O gördüğün şişlikler daha da azalacak
Ben 2011 de karın , bacak içi sırt oldum. Rahmetli Güner Uysal yapmıştı. 5.5 litre yağ alındı. 58 kiloydum. Şimdi 49 kiloyum. Ben çok zor toparlanmıştım. 15 günde ancak ayağa kalktım. Bence çok aşırı yağ aldı. Ama sonuç güzel. İncecik oldum. Muhafaza ediyorum Allaha şükür. Sadece bacak içi sonradan gevşedi. 2 yıl önce uyluğa minicik bir germe yaptırdım. Sadece deri alındı. Klinikte lokal anestezi ile yapıldı. Ama 2011 de ameliyat 5 saat sürmüştü.. Sırtımda senin gibi yağ vardı. Tek tarafta hafif lipo sonrası kalmıştı. Sonra o da dümdüz oldu. Seninde düzelecek merak etme. Bence o kısma vakit geçmeden selülit ürünüyle masaj yap. Bu ürünle normalde işe yaramıyor ama liposakşın sonrası iyi geliyor. Bol su iç. Diyet yap. Alınan yağ sonradan kilona yansıyacak. Yani kilonda azalacak. Ama hayat boyu diyetine dikkat et. Sana bir güzellik verildi. Muhafaza etmek senin elinde canım benim. Bu arada yaptırdığın işlem değmiş.Bariz fark var Kilo vermen lipo sonrası çok kolay oluyor. Kilo ver. Sonuç güzel olacak.tesekkurr ederim. 1 ay 1 hafta oldu ,tabi daha iyiyim. ama yer yer sertlikler var ve uzun bi süre kalıcam o sertliklerle sanırım. masaj filan fayda etmiyor . sizde oldunuz mu lipo ? nasıl ve ne surede toparladınız ?
Benim kolumda kaza sonucu oluşan kalın izler vardı. Bende izler küçülsün diye estetik ameliyatı oldum. Doktor da sordu karnından biraz yağ alıp koluna enjekte edersek iyileşme süreci hızlanır dedi. Yani aslında kolumdaki izler için liposction oldum. Karımdan alınan yağ işleminin aslında liposuction olduğunu bilseydim asla yaptırmazdım. Göbek deliğime kadar koca koca iğneler ile uyuşturup daha sonra da karnıma yandan nohut tanesi büyüklüğünde delik açıp ince bir boru sokup yağı makinayla falan çekiyorlar.Üç dört gün boyunca oturamadım hiç karnım acıyordu. Bölgesel spor yapın daha iyi bence.
Merhabalar,
Geçtiğimiz yıl nisan ayında annem doktor Karaca Başaran’a yağ aldırma karın germe ameliyatı oldu. Ameliyat esnasında bağırsak deliniyor fakat bize iç kanama geçirdiği söylendi ve sayısız ameliyat geçirdi. Ameliyat olduğu hastanede 5 ay kaldı, küçük özel bir hastaneydi. Israrlarımız sonucu 5 ayın sonunda annemi cerrahpaşaya aldık, ve cerrahpaşa annemin dosyalarını istediginde öğrendik bağırsağın ilk ameliyatta delindiğini. Annem cerrahpaşada 6 ay kaldı. Yani toplamda 11 ay yoğun bakımdaydı. Geçtiğimiz mart ayında annemi kaybettik.
Bence korkma. Risk hep var. Ama güzel bir sonuç alacağını unutma. İnan tüm görüntü değişiyor. Çok güzel oluyor.Birkaç aydır liposuction için arastiriyorum ama bunu okuyunca çok korktum. Olmayacak şey değil... adam bir de doçentmiş.
Ne kadar oldu sizin acaba yaptıralı ve kaç litre cekildi?Kesinlikle yaptırmayın bir yük oldu göbeğime yaptırdım kalçana enjekte ettirdim yağları karnım sarktı o kadar spor yapıyorum düzeltemiyorum derim yumuşadı ve inceldi kesinlikte tavsiye etmiyorum yaptırmayı düşünen varsa sakın yaptırmasın Çetin duyguya yaptırdım çok pişmanım
Merhaba herkesde senin gibi sonuç vermez . Ben 9 yıl önce yaptırdım çok memnunum . Deri gevşekse yapılmaz. Deri kalitesi çok önemli. Karında sarka varsa germe ile birlikte yapılır.Kesinlikle yaptırmayın bir yük oldu göbeğime yaptırdım kalçana enjekte ettirdim yağları karnım sarktı o kadar spor yapıyorum düzeltemiyorum derim yumuşadı ve inceldi kesinlikte tavsiye etmiyorum yaptırmayı düşünen varsa sakın yaptırmasın Çetin duyguya yaptırdım çok pişmanım
Kaç litre çekildiğini hatırlamıyorum ama zayıftım ben zaten çok göbekli değildim kalçaya doldurmak için yaptırdım az önce aynada baktım ve inanılmaz mutsuz oldum kızlar resimlerimi koyuyorum sakın yaptırmayın diyorum resmen kat kat deri tabakası fazlalığı var kalçalarım da eşit değilNe kadar oldu sizin acaba yaptıralı ve kaç litre cekildi?
Ne zaman yaptırdınız,ne kadar oldu?Ben de yaotirdigimda kalrnim cok şiş ve sertti,2 Ay sonra indi o şişlik ki hala var...vucudun kendine gelmedi 3 ay sürüyor minumum,benim nerdeyse 2,5 ay oldu hala şişliği var.Kaç litre çekildiğini hatırlamıyorum ama zayıftım ben zaten çok göbekli değildim kalçaya doldurmak için yaptırdım az önce aynada baktım ve inanılmaz mutsuz oldum kızlar resimlerimi koyuyorum sakın yaptırmayın diyorum resmen kat kat deri tabakası fazlalığı var kalçalarım da eşit değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?