Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba arkadaşlar bende 3 kasım 2006 da yaptırdım sonuçlarından çok memnun kalmıştım hatta inanamıyordum ne kadar zayıfladığıma e inceldiğime 6 litre yap bel karın be bacakiçlerinden alınmıştı.. ameliyattan 3 hafta sonra spora başladım düzenli 4 ay spor yaptım 2 ay dar bir ameliyat korsesi giydim sonuç mükemmeldi.. ama şimdi yani sporu bıraktım masa başı bir işe başladım rejim yapmadım ve şuan 80 kiloyum daha fazlasını geri aldım.. eğer ömrümce dikkat ederim diyorsanız tavsiye ederm ama yemeğe düşkünseniz yılda 3-4 milyar verir tekrar yaptırırım diyosanız bilmem resimlerimi ekliyorum .. doktorumu çok tavsiye ederim..

resmi kaldırıyorum..
Doktorunuz kimdi

arkadaslar ben operosyona girdim ve çok memnunum inannın eger gerçekten sporla veremediginiz birikimleriniz varsa benim basen bölgemdi suan inanın yoklar:)) naptınız basenlerinee dedim doktoruma oldukça basarılı bir operasyondu .teoman dogan yaptı çok memnun kesinlikle öneririm şuan 4.günüm amayok denecek kadar agrım oldu.sadece basenlerden alındı ve kilo alsamda basenim olmayacak bütünden kilo alıcam zaten istedigimde buydu ..umarım dediginiz gibi yıllar gectikten sonrada iyi sonuçlar alırım ama bence iyi olacak
Aşağı yukarı ne kadar ödediniz ve hangi sistemi denediniz lipomatik lazer waser

merhaba, ben 25 gun once lipomatik oldum ilk günler daha önce görünüyordum korseli koresiz şimdi korseli indeyim çıkarınca yeterince incelmemiş gibiyim siz sonucu ne kadar surede aldiniz sikilasma ne kadar zaman sonra oldu cevap verirseniz sevinirim 12bin tl para verdim umarım boşuna değildir 😭
Kime oldunuz ogrebebilirmiyim

Canım korse işi çok sıkıntı ama ben korseye ce baya alıştım. 2-3 defa dışarı çıkarken çıkardım çünkü göbek açığı giymeliydim😂 dün doktoruma gittim bir elbise giydim bana hiç olmuyordu. Doktor bey şok oldu dedi seni daha ameliyat edeli 2 hafta oldu😂 ama kızdı korse giymeye devam hatta bir küçük korseye geçmelisin dedi. Öncesi sonrası gönderiyorum canım özelden
Bende isim istiyorum bı araştırayım mümkünse resim

Gecmis olsun. Hic probiyotik hap kullandiniz mi? Doktor fevzi ozgonulun tavsiye ettigi bir marka var, kullanip memnun olan insanlar tanıyorum. Yani yillardir buyuk tyvalete cikamiyorsaniz demek ki bagirsak floranizda sıkıntı var. Alin bir takviye 3 ay kullanin, demeketen zarar gelmez.
Geçmiş olsun siz ne ameliyatı oldunuz liposuction sanırım ve kime

Merhaba arkadaşlar dün bu saatlerde operasyona girdim 5 saat sürmüş . 8 gibi kendime gelebildim ama onda da ağrıdan öleceğim sandım.neyse sonra bir şeyler taktılar ilaç kan fln . Ama benim çok tansiyonun düştüğü için 1 gece daha kalacağım.hiç kolay bir operasyon değil ama şu an şiş olmama ragmen resmen incecik olmuşum . 7 litre yağ alındı. Kesinlikle değer hala inanamıyorum doktorum bir harika ♥
Çok geçmiş olsun Nerde ve kime oldunuz

Merhaba arkadaşlar bende sırt karın kol gıdı bacak vaser lipo olacağım.burada ismi hiç geçmeyen ama ünlü bir cerraha olacağım yaklaşık 30 bin tl vereceğim umarım değer.
Ameliyat sonrasını bizimle paylaşırmısınız

Selam kızlar, mart 10 da vaser liposaction oldum, kol altı, göbek, bel, sırt, bacak arası,
Doktor 5 lt yağ aldığını söyledi, şimdilik ağrım falan pek kalmadı, ama görüntüde çok bi değişiklik farkedilmiyor şuan, bacak arası kırışmış gibi görünüyor ama, hala bacak arası morarık, doktor ilk ay yüzde 50 si kalan 6 ayda yüzde ellisi belli olacak sonuçlarda dedi, yaptıranlardan resim istesem, ve sonuçlardan memnun musunuz, herkese zayıf fit ve güzel günler diliyorum :)
Kime yaptırdınız

Herkese merhaba. Ben de kendi deneyimimi anlatabilmek için üye oldum.
Uzun süredir göğüs küçültme ve liposuction yaptırmak istiyordum ama burada yazılanları okuyunca açıkçası çok korkmuştum. Sonra 2012 yılında demetevler onkoloji hastanesindeyken burun estetiğimi yaptırdığım doktorumun nerede olduğunu araştırdım. Kendisi hacettepe üniversitesine dönmüş ve doçent olmuş. Bunu da görünce hiç tereddüt etmeden kendisinden randevu aldım çünkü burnumdan da çok memnunum. Canım hocam doçent doktor hakan uzun beni ameliyat konusunda çok rahatlattı. Bir hafta önce hocama ameliyat oldum. Göğüs küçültme ve karın liposuction birlikte yaptı. Şimdi göğüslerim tam istediğim gibi oldu. Karnım ise dümdüz, morluklar var ama doktorum geçeceğini söyledi. Ameliyattan sonra ilk 3 gün kendimi fazla yormamak için evde kalmayı tercih ettim, ama dördüncü gün dışarıya bile çıktım. Korsemi takıyorum. Hakan hocam korsemi en az dört hafta takmamı söyledi. Her şey şimdilik çok iyi gidiyor.
Sorusu olanı cevaplayabilirim.
Doktorla nasıl görüşebiliriz ve hangi liposuction oldunuz

Selam
2 hafta sonra basen,bel,göbek,sırt ve göğüs toparlamaya gireceğim çok tedirginim tecrübelerinden faydalanmak isterim,mesela ne kadar kilo kaybettirdi kaşmirden inceldin değer mi vs..
Dr kimdi yada kimi tavsiye edersiniz liposuction mı yaptırdınız

Merhaba denizlide liposaction yaptıran varmı acaba??

Bana yardımcı olacak biri varmı 😔 clasic liposuction oldum bel bolgemden 1,5 kilo yag alındı. 3 hafta oldu agrılarım ve morluklar geçti ama belım ve göbegım taş gibi.şişlikler indi ama içinde resmen öbek öbek şişlikler var. Dr hematom oldugunu şişliklerin inecegını soyledı.sizde de böylemi oldu süreç ne kadar sürüyor. Yardımcı olabılırmısınız.

Arkadaşlar tam 2 hafta oldu . Sonunda ödemlerim inmeye başladı 5 kilo ödemim gitti bile😍 size örnek olması amaçlı before after yaptım isteyenlere gönderebilirim
Nerde oldunuz acaba? Hangi yöntemle? Foto paylaşırsanız çok sevinirim

Liposakşını 8 yıl önce veya daha uzun süre önce yaptıran arkadaşlar eski üyeler nerdesiniz :) Sonuçlarınızı memnuniyetinizi paylaşır mısınız?

Evet operasyonun 6. Günü . Ancak kendimi toplarmaya başlıyorum. Acılarım çok değil ama ayakta durunca başım dönüyor .bugün korseyi çıkarıp ilk duşumu aldım çok iyi geldi. Ama şu an çok mutsuzum bir sürü sorun var. 1. Tartildim ameliyat kilomdan 4 kilo fazlayım.
2. Öyle bir ödem oldu ki vücudum ayaklarım en az 3katına çıktı 3.sü ve benim hayat boyu olan problemim zaten büyük tuvalet. Gerçekten şok oluyorum. İçtiğim sular, ev yapımı ayranlar , kayısılar hiç bir şeyi etkilemiyor. Zaten barsaklarım tembeldi bence korseyle beraber tamamen tembelleşti. Burada ki yorumları okuyorum taa en baştan o sayede biraz daha sabırla bekliyorum yoksa şu an paramla rezil olmuş durumdayım. Ameliyatın ilk 2 günü çok memnundum inmiştim de ama şu an zaten 7 litre yağ alındı. Ama. Ben 4kilo fazla çıkıyorum 😂 özel hayatımla ilgili planladığım her şey şu an tepetaklak
Merhaba yazılarını oludum ve son durumu çok merak ediyorum. Acaba bana sa özelden resimlerini gönderirmisin. Buarada bende vaser liposaktion yaptırcam ve merak ediyorum sonuç nasıl görünüyor diye. Umarım görürüsün en yakın zamanda mesajı😊

Back