Liposuction ve karın germe sonrası buruşuk deri

@ yildizz89 Arkadaşımla aynı doktora opere olduk , o 3. Hafta cok iyi görünüyordu müthişti ama ben ikinci aya yaklaşıyorum halen onun gibi görünmüyorum , doktor önemli ama herkesin anotomik yapısı da sonucu etkiliyor

Ben sana demiştim canım. O görüntü geçici diye. Çok sevindim.

Dmek ki aynı şeyleri yaşıyoruz.bende önden çok iyi yandan bombeli.bu perşembe doktorumla görüşeceğim bakalım ne diyecek. Ramazan geliyor orda da biraz kilo veririm sonrası spora başlarım diye düşünüyorum ama zaten ben tekrar bunları yaşamamak için ameliyat olmuştum

Evet bencede öyle olmalı çoğunlukla iyi olanları görüyoruz doktorların paylaştıkları değil de onlar zaten iyi olanları paylaşıyor süreci paylaşanlarda da görüyorum müthiş oluyorlar. doktor önemli evet ama sonraki bakım süreci de çok çok daha önemli tabi dediğin gibi yapı olarak da farklılıklar oluyor

Çok sevindim devam et bakımlara sertlik neden oluyor acaba ya acaba fazla yağ alınca mı yoksa hala ödemli diye mi doktoruna sordun mu hiç

Merhabalar bende bir buçuk ay önce tam karın germe ve liposuction oldum benimde yan kısımlarımda lipodan dolayı görüntü bozukluğu çok vardı şimdi neredeyse geçti. Merak etmeyin zamanla geçiyor. Yalnız göbek deliğimin altından genital bölgeye kadar bombe bir şişlik var bu geçici bir şey mi acaba Siz ne durumdasınız. Karnımdan çok memnunum ama bu bombe inşallah kalıcı değildir.

Bana özelden fiyat yazar mısınız ortalama. Gerçekten çok merak ediyorum. Kol germe karın uyluk meme. Kısaca kombine ameliyatlığım ve çok üzgünüm. Aşırı pahalı değil mi?

3. aydan sonra bayagi iniyor o bombe benim 3 ayi gecti evet hala bombeliyim ama az giderek azalicak insallah 6. ayi bekliyorum

Bana özelden fiyat yazar mısınız ortalama. Gerçekten çok merak ediyorum. Kol germe karın uyluk meme. Kısaca kombine ameliyatlığım ve çok üzgünüm. Aşırı pahalı değil mi?
Ben sadece karın germen aralık ayında 35.000e yaptırmıştım diğerleri me kadar paket alırsan uygun olur mu bilemiyorum

Merhba doktor bulabldnzmi bende arıyorum

Benimde bombe vardı 5 yıl önce ameliyat olmuştum ,pubis üstü çok gergin balon gibi şişti sabahları bile öyle oluyordu akşama iyice şişiyordu.Dün başka bir doktora tekrar germe oldum benim ki geçmedi maalesef,inşallah bu kez sorun olmaz .Ama eski üyeyim burada şişlik olanların bazıları düzelmişti ,ben deki yanlış neydi bilmiyorum

Merhaba karnınızdaki şişlik bombe indi mi acaba. Aynısı bende de var

Ben bu bombe yüzünden 2. Kez ameliyat oldum,4 Kasım da oldum.inşallah geçer .şimdi ki dr um kasların arası açıktı diyor

O buruşukluğunuz düzeldi mi

Merhaba ben de bel bölgesi lipo oldum germe vs yok. Şu an nasılsınız girinti çıkıntı mı oluyor bugün 14.günüm

İyi akşam lar ameliyat oldunuzmu acaba olduysaniz kimede karar kildiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…