- 12 Eylül 2023
- 1
- 0
- 22
- Konu Sahibi kararsizimcok
22 yaşındayım. Memişlerim yıllardır büyük ama kilo al ver derken (20 kilo verdim tekrar aldım ve verdim) eskisi gibi dik değiller. Sadece dikleştirmr yapsam küçülecek onu da istemiyorum. Karın bölgemde yağ daha fazla. Ameliyat olmak istiyorum bütçemde gerçekten sınır yok ama bütün forumu tek tek okumama rağmen hala doktor seçemedim. Realseften de baktım. Herkes o kadar çok doktor önermiş, birinin beğendiğini diğeri beğenmemiş, çıldırmak üzereyim. Aslında vücudumun şu anki halini de seviyorum ve daha iyi olacaksa yaptırmak istiyorum. Eğer sonuçtan memnun kalmayacaksa insan estetiğin anlamı ne? Bu yüzden sizden ricam iyi olduğunu duyduğunuz, veya deneyimlediğiniz doktorların adını yazabilir misiniz? Tercihen İstanbul veya Antalya. Yazılan doktorları araştırıp fiyat bilgisi de alıp foruma ekleyeceğim. Gerçekten yardıma ihtiyacım var. Yok zekeriya kul, yok onur egemen, ihsan türkmen, doctor b (bülent cihantimur), sarp mete derken delirdim. Zaten panik atak yapan biriyim her şeye günlerdir yatıp kalkıp doktor araştırıyorum. 5 6 isimi netlesem kafamds gidip hepsine muayene olacağım