Lip-Lift Dudak Kaldırma ;

ne için yapılıyor bu işlen dudak burun arası mesafeyi kısaltmak için mi

Yara izinden korkmayın. O geçecek zamanla. Şu an bile rahatsız edici değil. Benimki evet çok doğal ! Sağ aşağıda dudak kenarlarim iyice düşmüş gibi Sadece ortayı kaldırmış resmen. sinirlerim çok bozuk iki aydır.

Son düzenleyen: Moderatör:
ben hem burun hem lip lift istiyorum....tavsiye edilebilcek başka doktorlar var mı..özellikle izmirde

ben doktorla görüştüm..başlangıçta güzel olabilir ama sonrası nasıl olur bilemem dedi...kararsız kaldım......

Arkadaşlar ben lip liftten çok memnunum doktor ismi vermeyiniz diye uyarı aldım ama facebook ta yardımcı olabilirim mine öz ekleyebilirsiniz. Bu arada dolgu yok şişlikten dolayı var gibi görünüyor . izler neredeyse kapandı yeni fotoğraflar da yollarım. Ama tek problem dudaklarımın üstündeki kavis m harfi şeklinde çok belirgin onu keserken martı kanadı şeklinde kestirmeliydim. böylece kavis azalırdı neyse böyle de güzel

Herkes drunun ismini soyluyo heryerde neden sorun olsun ki. ayrica benin facebookm yok. ozelden yazabilirsin

Ben 15 ekimde konyada lip lift yaptırdım. şimdilik memnunum

arkadaşımın yeni fotoğraflarını bekliyoruz. gerçekten çok güzel olmuş ama hepimiz izin kalıcılığından korkuyoruz. sürecide bizimle paylaşırsan çok mutlu oluruz.

arkadaşlar ben buradan doktor ismi veremem çünkü bu yöntem her hastaya uygun olmayabilir. kendimi övüp sorumluluk almak istemiyorum. baya ince düşünülmesi gereken bir yöntem. Açıkcası doktorum biraz başına buyruk kendi bildiğini okuyor ama çok iyi anlatırsanız iyi sonuç alırsınız.ben yabancı sitelerden çok araştırdığım için doktordan daha tecrübeliydim bu konuda o da bana uydu. istediğim sonucu aldım . Lakin çok araştırdım çok uğraştım. Çizimler yaptım 1 mm nin bile çok büyük önemi var. Bana özelden yazın gerekirse whatssptan konuşuruz. Dudağınızın resmini de atabilirsiniz. Gizli dikiş diye bir şey var onu yaptırmanız gerekiyor.

Ben ozelden yazmistim zaten yine soylemedin drnun adini. ayrica liplift yaptirmicam baska islemler icin de sormustum. hemen gidince pat diye biseyler yaptiracak halimiz yok

Merhaba lar kac saat suruyor. Uyutularakmi yapiliyor. Maliyeti ne kadar ? Bilgi verirseniz sevinirim

Merhaba herkese. Ameliyatimin uzerinde yaklasik 6 ay gecti doktor ismini paylasabilirim hakan cepni. Gercekten cok memnun kaldim. Lokal anestezi ile yapiliyor. Aci hissedilmiyor. Anestezinin etkisi gectiginde yaklasik bir hafta uyusuk oluyor. Sonra geciyor. Hakan cepninin sitesinden numarasina ulasirsiniz. Müge ye yapmissiniz dudak alti kaldirma derseniz doktor yardimci olur.

Adınız Mine değil miydi ? Şimdi de müge demişsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…