mrb sen hangi dr a yaptırdın ve de şuan sonuç nasıl bi de kalıcı mı yoksa sadece iple asma mıBen 15 ekimde konyada lip lift yaptırdım. şimdilik memnunum
Herkes drunun ismini soyluyo heryerde neden sorun olsun ki. ayrica benin facebookm yok. ozelden yazabilirsinArkadaşlar ben lip liftten çok memnunum doktor ismi vermeyiniz diye uyarı aldım ama facebook ta yardımcı olabilirim mine öz ekleyebilirsiniz. Bu arada dolgu yok şişlikten dolayı var gibi görünüyor . izler neredeyse kapandı yeni fotoğraflar da yollarım. Ama tek problem dudaklarımın üstündeki kavis m harfi şeklinde çok belirgin onu keserken martı kanadı şeklinde kestirmeliydim. böylece kavis azalırdı neyse böyle de güzel
Ben 15 ekimde konyada lip lift yaptırdım. şimdilik memnunum
Arkadaşlar ben lip liftten çok memnunum doktor ismi vermeyiniz diye uyarı aldım ama facebook ta yardımcı olabilirim mine öz ekleyebilirsiniz. Bu arada dolgu yok şişlikten dolayı var gibi görünüyor . izler neredeyse kapandı yeni fotoğraflar da yollarım. Ama tek problem dudaklarımın üstündeki kavis m harfi şeklinde çok belirgin onu keserken martı kanadı şeklinde kestirmeliydim. böylece kavis azalırdı neyse böyle de güzel
Ben ozelden yazmistim zaten yine soylemedin drnun adini. ayrica liplift yaptirmicam baska islemler icin de sormustum. hemen gidince pat diye biseyler yaptiracak halimiz yokarkadaşlar ben buradan doktor ismi veremem çünkü bu yöntem her hastaya uygun olmayabilir. kendimi övüp sorumluluk almak istemiyorum. baya ince düşünülmesi gereken bir yöntem. Açıkcası doktorum biraz başına buyruk kendi bildiğini okuyor ama çok iyi anlatırsanız iyi sonuç alırsınız.ben yabancı sitelerden çok araştırdığım için doktordan daha tecrübeliydim bu konuda o da bana uydu. istediğim sonucu aldım . Lakin çok araştırdım çok uğraştım. Çizimler yaptım 1 mm nin bile çok büyük önemi var. Bana özelden yazın gerekirse whatssptan konuşuruz. Dudağınızın resmini de atabilirsiniz. Gizli dikiş diye bir şey var onu yaptırmanız gerekiyor.
Merhaba herkese. Ameliyatimin uzerinde yaklasik 6 ay gecti doktor ismini paylasabilirim hakan cepni. Gercekten cok memnun kaldim. Lokal anestezi ile yapiliyor. Aci hissedilmiyor. Anestezinin etkisi gectiginde yaklasik bir hafta uyusuk oluyor. Sonra geciyor. Hakan cepninin sitesinden numarasina ulasirsiniz. Müge ye yapmissiniz dudak alti kaldirma derseniz doktor yardimci olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?