Lip-Lift Dudak Kaldırma ;

Ben bu forumda yaptiran bi hasta buldum.Memnundu.Hatta mesaj da attim.Geri donus yapmadi. Yaparsa buraya da yazmasini rica edecegim.

meraba canim, duydugum kadariyla iyilesme sureci burun ameliyatindan daha zor ve uzunmus.iyi arastir bence.bu arada clinikmed e bi arkadasim yaptiriyo lazer.2 seans oldu.gozle gorulur bi fark yok diyo.3.seansi bekliyo bakalim.sanirim lazerle cok buyuk beklentiye girmemek lazim sanirim.ama ameliyatta riskli diye duydum.bu arada o yazdigin ideal olculer cm olarakmi.bende olcucem de benimde burun ameliyati sonrasi acildi sanki.
Lazer yaptıran arkadaşının gelişmelerini paylaşırmısın?
Beni liplift çok korkutuyor çünkü,dolguyu da yapay buluyorum geriye bir tek lazer kalıyor:/

seçtiğiniz doktor referanslarına ve kliniğin kalitesine dikkat etmenizi tavsiye ederim

Lazer yaptıran arkadaşının gelişmelerini paylaşırmısın?
Beni liplift çok korkutuyor çünkü,dolguyu da yapay buluyorum geriye bir tek lazer kalıyor:/

tabi paylasirim.3.seansi da olsun.ama sanmiyorum cok bi degisiklik yok simdilik cunku.yani ben 2d lazeri simdilik rafa kaldirdim gibi.yinede arkadasimin sonuclarina bagli.beklicem bakalim

tabi paylasirim.3.seansi da olsun.ama sanmiyorum cok bi degisiklik yok simdilik cunku.yani ben 2d lazeri simdilik rafa kaldirdim gibi.yinede arkadasimin sonuclarina bagli.beklicem bakalim
belki gözlem süresini uzun tutmak lazım , çünkü lazerdeki olay anlattıkları kadarıyla o bölgeye lazerle hasar veriliyor ve cilt kendini onarırken hasarlı bölgeyi kapama eğilimi gösterdiği için iyileşme sürecinde ilgili bölgeye kayma oluyor yani yükselme.. nasıl ki yaralı bir yer iyileşme sürecinde gerilir ve etrafını deri kaplarsa onun gibi..Allahım çok bilimsel konuştum anlıyor gibi:P
Gelişmeleri merakla bekliyorum,teşekkürler.

belki gözlem süresini uzun tutmak lazım , çünkü lazerdeki olay anlattıkları kadarıyla o bölgeye lazerle hasar veriliyor ve cilt kendini onarırken hasarlı bölgeyi kapama eğilimi gösterdiği için iyileşme sürecinde ilgili bölgeye kayma oluyor yani yükselme.. nasıl ki yaralı bir yer iyileşme sürecinde gerilir ve etrafını deri kaplarsa onun gibi..Allahım çok bilimsel konuştum anlıyor gibi:p
Gelişmeleri merakla bekliyorum,teşekkürler.

ahahahahah baya baya cerrah agziyla konustun :)) ayy insallah villien zamanla kalinlasir arkadadimin dudagi cunku 5 bin tl para verdi.kredi cekti kiz.

anladım çok üzüldüm onun adına,bende o zaman kafamdan çıkarıyorum bu yöntemi

Kesinlikle clinimed tam bir fiyasko cikti arkadaslar. Ellerinde gosterebilecekleri ornek bile yok. ornek diye koyduklari fotograflarda burun dudak mesafesi zaten cok kisa. Insanlarin zekalarini kucumseyip yapamatacaklari sozler veriyolar. Yazik gunah ne demek 5bin tl. Ustelik cope giden bir 5bin!

Merhaba, bu mesajlarin uzerinden uzun zaman gecmis ancak belki ilgilenen cikar. Ben Nisan 2013'de liplift yaptirdim. Cok da memnunum. Dun doktorum, yuzume ultrasound lift yaptirmak icin gitmistim (yeni bir makina, mutlaka tavsiye ederim), iyi ki israr etmissin de yapmisiz dedi. Yabanci sitelerdeki fotolari ben de gorup icim gidiyordu. Doktorlar niye yapmak istemiyor, cunku memnuniyetsizlik riski var, bazi doktorlar dogalliktan uzak bakis acisinda, yuzde cok gorunen bir yer, bazi operasyonlarda iz kaliyor vs. Burnumun altindan kesit yaparak, ust dudagi 4mm kaldirdi doktorum. Fazlasi tamamen ifadenizi degistirebilir dedi. Dis estetigi icin nisantasinda gittigim dis doktoru, bana gelen, dislerini buyutup ust dudak mesafesi sorununu asmaya calisan hastalarima liplift oneriyorum, simdiye kadar bu kadar dogaligini gormedim dedi. Emin ellerde yapilacak birsey. Sorunuz olursa yardimci olabilirim.
Merhaba, bu mesajlarin uzerinden uzun zaman gecmis ancak belki ilgilenen cikar. Ben Nisan 2013'de liplift yaptirdim. Cok da memnunum. Dun doktorum, yuzume ultrasound lift yaptirmak icin gitmistim (yeni bir makina, mutlaka tavsiye ederim), iyi ki israr etmissin de yapmisiz dedi. Yabanci sitelerdeki fotolari ben de gorup icim gidiyordu. Doktorlar niye yapmak istemiyor, cunku memnuniyetsizlik riski var, bazi doktorlar dogalliktan uzak bakis acisinda, yuzde cok gorunen bir yer, bazi operasyonlarda iz kaliyor vs. Burnumun altindan kesit yaparak, ust dudagi 4mm kaldirdi doktorum. Fazlasi tamamen ifadenizi degistirebilir dedi. Dis estetigi icin nisantasinda gittigim dis doktoru, bana gelen, dislerini buyutup ust dudak mesafesi sorununu asmaya calisan hastalarima liplift oneriyorum, simdiye kadar bu kadar dogaligini gormedim dedi. Emin ellerde yapilacak birsey. Sorunuz olursa yardimci olabilirim.
Merhabalar doktorunuzun ismini bende öğrenebilir miyim acaba ?

arkadaslar sheby nin lip lift yaptirdigi doktorun ismi prof.dr. gürsel turgut kendisini baska forumlarda doktorun ismini vermis

merhaba Gürsel Turgutun hastaları memnun musunuz dr dan focuslu ultrason yaptırmayı düşünüyorum
Merhaba, Dr. Gursel beye yaptirdim liplift ameliyatimi. cok memnunum. Isterseniz oncesi ve sonrasi fotolarimi gonderebilirim. Baska islemler icin de tavsiye ederim. Hic egosu olmayan, her turlu sorunuza zaman ayiran, guven veren bir doktor.

Kesinlikle clinimed tam bir fiyasko cikti arkadaslar. Ellerinde gosterebilecekleri ornek bile yok. ornek diye koyduklari fotograflarda burun dudak mesafesi zaten cok kisa. Insanlarin zekalarini kucumseyip yapamatacaklari sozler veriyolar. Yazik gunah ne demek 5bin tl. Ustelik cope giden bir 5bin!
Clinimed'e bahsettiginiz islemi 1 sefer yaptirmistim. Hic bir fark goremedigimi soyledigimde, cevaplari 2. Ve 3. Seansi daha etkili yapariz oldu. E buna da para oduyorum, niye yapmadiniz diye kizdim. Cevap yok. Ben de hic tavsiye etmiyorum.

Clinimed'e bahsettiginiz islemi 1 sefer yaptirmistim. Hic bir fark goremedigimi soyledigimde, cevaplari 2. Ve 3. Seansi daha etkili yapariz oldu. E buna da para oduyorum, niye yapmadiniz diye kizdim. Cevap yok. Ben de hic tavsiye etmiyorum.

Selam , bende V shape istediğim için Clinemed e gittim ama bana bi liste çıkardılar.. sandım ki Ajda pekkan ım.. 79 luyum.. kırışığımda yok çok şükür. yüzümde estetik te yok. sadece yağlı cildim olduğu için sarkma yaptı ve hafif gerginlik olsun toparlansın istedim. Gerçekten tavsiye etmiyor musunuz.. Thermage ı duydum , IPEG estetikte Akın Demiralay yapıyor. çok iyimiş ama oldukça pahalı geldi bana

Back