• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Linea Nigre denilen karındaki boyuna çizgi ne zaman kaybolur??

maxih

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2009
32
0
86
- Yurtdışı
Merhaba,

mayıs 9 da doğum yaptım.hamileyken karnımda karnımdan aşağıya doğru o meşhur koyu çizgi belirdi..herkes hamilelikten sonra geçer diyor ama benim gibi olanlar bu çizgi ne zaman geçti sizde yazarsanız sevinirim..5 hfta oluyor doğum yapalı benimki hala koyu birşekilde duruyor :(

canım benım doğum yapalı 4 ay oldu. göbeğimin alt tarafı geçti de, üstündeki çizgi halen duruyor
Merhaba,

mayıs 9 da doğum yaptım.hamileyken karnımda karnımdan aşağıya doğru o meşhur koyu çizgi belirdi..herkes hamilelikten sonra geçer diyor ama benim gibi olanlar bu çizgi ne zaman geçti sizde yazarsanız sevinirim..5 hfta oluyor doğum yapalı benimki hala koyu birşekilde duruyor :(

5 ay oldu hala duruyor 1 sene içinde geçermiş ablamında öyle olmuş merak etme bende sinir oluyodum alışım rengi açıldı sanırım:)

ilk zamanlar cok goze batiyor ama sonra farketmemeye basliyorsun
benim sanirim 6. ayda tamamen yok olmustu ..
simdi 10 aylik oglusum bi iz dahi yok karnimda sadece 12 kilo fazlam kaldi oda yavas yavas gidiyor
size tavsiyem takmayin boyle seyleri bebisinizin tadini cikartin nasil olsa bir gun gidecek :34:

Back