- 10 Ekim 2014
- 31.457
- 140.693
- Konu Sahibi baharesintisii
Maşallah çok güzel Allah kalbinede Gözüne verdiği güzelliği nasip etsin
Malesef onu yapamiyoruz. Farkli bi renk soyleyene kizacagim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah çok güzel Allah kalbinede Gözüne verdiği güzelliği nasip etsin
Kahverengi diyenler utanır mı masmaviMalesef onu yapamiyoruz. Farkli bi renk soyleyene kizacagim.
Olur sana sorarız ;
Kahverengi diyenler utanır mı masmavi
Elanın çeşitleri var ne renk kömür karası mı köyü kahvemi Allah akıl versin size kendinizi haklı çıkartmak için her halta başvururursnz. Git duyar kasma ya hayvanlara insanlara eziyet edilio git orda duyar kasBu renk ela mı sizce ? Allah sağlıkla görmeyi nasip etsin; renk değil, göz sağlığı önemli. Kahverengi de bir renk.
Hepsi şeytan bunlarınElanın çeşitleri var ne renk kömür karası mı köyü kahvemi Allah akıl versin size kendinizi haklı çıkartmak için her halta başvururursnz. Git duyar kasma ya hayvanlara insanlara eziyet edilio git orda duyar kas
Aferin doğru yoldasınHepsi şeytan bunların
Ya yok ne kadar kızsamda asla beddua etmem tövbeler tövbesi tabiki geri. Aldım kimsenin ayağına taş değmesinKıaz inşallah bedduanı geri almışsındır yoksa çocuğunun gözü kömür kara olur benden söylemesi
Saçmalama şeytan taşlanan bi şiyYa yok ne kadar kızsamda asla beddua etmem tövbeler tövbesi tabiki geri. Aldım kimsenin ayağına taş değmesin
Siz de bebeğinize duygusal şiddet uyguluyorsunuz. Çocuğunuzun göz rengi mi mühim; gözünün sağlıklı bir şekilde görmesi mi ? Eşiniz, aileniz kimse görmüyor mu bu hallerinizi ?Elanın çeşitleri var ne renk kömür karası mı köyü kahvemi Allah akıl versin size kendinizi haklı çıkartmak için her halta başvururursnz. Git duyar kasma ya hayvanlara insanlara eziyet edilio git orda duyar kas
Bittin sen şermin şeytansın cinsin ve uzaylısınSiz de bebeğinize duygusal şiddet uyguluyorsunuz. Çocuğunuzun göz rengi mi mühim; gözünün sağlıklı bir şekilde görmesi mi ? Eşiniz, aileniz kimse görmüyor mu bu hallerinizi ?
Ya yok ne kadar kızsamda asla beddua etmem tövbeler tövbesi tabiki geri. Aldım kimsenin ayağına taş değmesin
AynenBittin sen şermin şeytansın cinsin ve uzaylısın
Bittin sen şermin şeytansın cinsin ve uzaylısın
Ne saçmalıosn ya heee duygusal şiddet uygulayan bebeğime gözün şu renk olsn dedm hshshsh sjsj burda cidden duyar kasma bana yok sağlıklk görmesini önemli cart curt ay baydı bu laflarrrrrr öfffffSiz de bebeğinize duygusal şiddet uyguluyorsunuz. Çocuğunuzun göz rengi mi mühim; gözünün sağlıklı bir şekilde görmesi mi ? Eşiniz, aileniz kimse görmüyor mu bu hallerinizi ?
Yaa zaten iltifat almak için hemen kendi gözünü de katmış olaylara bu kadın kocasını ve kendisini övmeyi çok seviyor bence ona kimse iltifat etmesin.Maşallah çok güzel Allah kalbinede Gözüne verdiği güzelliği nasip etsin