LİNÇ TAYFA??!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zorbalık büyütülmeli hanımefendi bana ve o kadına yapılan sosyal medya zorbalığı
Üyelerle ilgili konu açmak yasak. Korkarım ban yiyeceksiniz, bu tarz durumlarla karşılaştığınızda meramınızı yöneticilere iletin, onlar ilgileniyorlar; üyelerle tartışmayın.

Sensin rezil bana sakın iyiyi oynama iade et ve çık konumdan

images.jpeg

E tamam git bak ben mi senin mesajlarını alıntılamışım? Öyleyse özür dileyeceğim ama az önce baktım ben alıntılamamışım. Ne bu saldırganlık anlamadım.
Ayyyy kıyamam ne kadar iyiiiiiiisinnnnnnnnn gözlerim yaşardı ya boş yapma be sen yazmışsın bi üyenin yorumuna umarım tedavi olır diye iki yüzlü

Ayyyy kıyamam ne kadar iyiiiiiiisinnnnnnnnn gözlerim yaşardı ya boş yapma be sen yazmışsın bi üyenin yorumuna umarım tedavi olır diye iki yüzlü
Burda konular benzeyebilir dolayısıyla başka üyelerin yeni hesapları sanabiliriz. Az önce mesajımı alıntılamışsın diyerek saldırdın kıvırma şimdi. Ben mi alıntılamışım

Tam şeytansın sen ama sadece kötülükten beslenen bir boş şeytansın devam et iki yüzlü bide bilet yazmadım demiş Allah beter etsin seni
Bedduanın dönüp dolaşacağı yer lağım ağzın. İğrençsin ya mahalle kenarı insanı.

Merak etme Allah kime ne vereceğini bilir sanada inşallah şeytaaaaan sensin lağım ağızlı
Ben kimseye beddua etmem çünkü beddua en sonunda sahibine ulaşır. Ya da çocuklarına falan. Size de önerim öyle her yerde beddua etmeyin. Hem de haksız yere hiç etmeyin.

Ne kadar iyi bir insanım snn gibi birine bile beddua etmek istemedim düşün değiştirdim yazımı Allah'a havale ediorm
Ben de sizi Allah'a havale ediyorum. Sebepsiz çıkışınızdan dolayı. İnsan gibi yazmak diye bişi var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X