LİNÇ TAYFA??!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim Mesajlarım dan bana bi dünya laf edilmiş hanımefendi? Pardon?!
Açılan konular ve yazılan mesajlardan herkese yorum yapma hakkı doğuyor. Buna engel olamayız. En fazla şikayet edersiniz kural ihlâliyse banlanır. Herkesin her dediğini kafaya takıp konu açacaksak çok işimiz var demektir. Sanal bir mecrayı bu kadar büyütmeye gerek yok.

Tacizin kralı sende ama ben sana papuç bırakmam kötü kalpli şeytan
Aaa sıkıntılısın yeminle. Siz olmayabilirsiniz oladabilirsiniz, biz bu ihtimali konuşurken böyle rezil bir üslup ile söylemedik. Sadece olma ihtimalinizi konuştuk. Mesajlarınızı da ben alıntılamadım. Girip teyit edebilirsiniz. Rezil sözlerinizi size iade ediyorum

Açılan konular ve yazılan mesajlardan herkese yorum yapma hakkı doğuyor. Buna engel olamayız. En fazla şikayet edersiniz kural ihlâliyse banlanır. Herkesin her dediğini kafaya takıp konu açacaksak çok işimiz var demektir. Sanal bir mecrayı bu kadar büyütmeye gerek yok.
Zorbalık büyütülmeli hanımefendi bana ve o kadına yapılan sosyal medya zorbalığı

Linç severler her gördüğünüz sakallıyı babanızmı sandınızz? Zavallı kadını ben sanıp linçlemişsiniz Allah'tan korkun ya hesabını kapatmış sizin yüzünüzden Allah size yardım etsin ayda yılda bir gireyim dedim bildirimlerden alıntı yapmışsınıZ şimdi fark ediyorum milletin günahını almayın bilip bilmeden edebiyatcıbayan adlı kullanıcı ben sanılmış bide büyük büyük konuşmuşlar aynı bebek tanıdım bilmem ne yok ip adresi yok cart yok Curt alemsiniz ya pes bi kaç tane haddini bilmezde tedavi ol demiş asıl siz olun tedavi kötü insanlar
IMG_20231202_010622.jpg

Aaa sıkıntılısın yeminle. Siz olmayabilirsiniz oladabilirsiniz, biz bu ihtimali konuşurken böyle rezil bir üslup ile söylemedik. Sadece olma ihtimalinizi konuştuk. Mesajlarınızı da ben alıntılamadım. Girip teyit edebilirsiniz. Rezil sözlerinizi size iade ediyorum
Sensin rezil bana sakın iyiyi oynama iade et ve çık konumdan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X