- 15 Şubat 2013
- 24.303
- 91.216
- Konu Sahibi baharesintisii
Dur zaten ortalık karışık nxnxnxnCocugun gozu kahve olmustur bence ya hic ela olacak gibi degildi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dur zaten ortalık karışık nxnxnxnCocugun gozu kahve olmustur bence ya hic ela olacak gibi degildi.
Şeytanlık ve zorbalık yapmayınızCocugun gozu kahve olmustur bence ya hic ela olacak gibi degildi.
Cidden merak ettim nasil ela olmus diye. Cok kahveye dönecek duruyordu. Bence kahvedir o, zorbalik deegggill merak.Dur zaten ortalık karışık nxnxnxn
Şeytanlık ve zorbalık yapmayınız
Daha ne yapsın ulan evlerimize ateşler mi salsın?Hemen de gitti biraz daha kavga çıkar diyodum olmadı
Hemen de gitti biraz daha kavga çıkar diyodum olmadı
Olur sana sorarız ;Cocugun gozu kahve olmustur bence ya hic ela olacak gibi degildi.
Hahahahah kahkaha attım bunaDaha ne yapsın ulan evlerimize ateşler mi salsın?
Boşver cnm sen hiç girme ortalık karışık mevzu eskiNoluyor yaaaa? iç savaş çıkmış Hanımlar burda nedir alıp veremediğiniz konu ne hiç bir fikrim yok ama bayanız yaa yakışıyormu kadın kadına bunlar. Kimin haklı ve konuyla ilgili hiç bir fikrim yok aydınlatır mısınız
E bu bildigimiz mavi. Renkli goz dusmanlarina en buyuk cevap olsun. HahaytttOlur sana sorarız ;
Burdayım attım resim alda merakını giderCidden merak ettim nasil ela olmus diye. Cok kahveye dönecek duruyordu. Bence kahvedir o, zorbalik deegggill merak.
Epela olmuş resmenOlur sana sorarız ;
Hahahha yok ela değişik bir renk işte ay sormaz olaydımE bu bildigimiz mavi. Renkli goz dusmanlarina en buyuk cevap olsun. Hahayttt
Beli beli sakinliğinizi koruyun her ne olursa olsun stres sizede bebeğinizede iyi gelmezBoşver cnm sen hiç girme ortalık karışık mevzu eski
Beli beli sakinliğinizi koruyun her ne olursa olsun stres sizede bebeğinizede iyi gelmez
Olur sana sorarız ;
Kimin gözü kızDaha gözüm ne renk diye soracaktim. Hazirlanmistim ama gitti. Gec kaldim
Kimin gözü kız
BEnim gözüm ne renge döner sence?
(Rimel kalintilarini sey etmeyin saat 2
Maşallah çok güzel Allah kalbinede Gözüne verdiği güzelliği nasip etsinBEnim gözüm ne renge döner sence?
(Rimel kalintilarini sey etmeyin saat 2 )