- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.357
-
- Konu Sahibi baharesintisii
E tamam git bak ben mi senin mesajlarını alıntılamışım? Öyleyse özür dileyeceğim ama az önce baktım ben alıntılamamışım. Ne bu saldırganlık anlamadım.Sensin rezil bana sakın iyiyi oynama iade et ve çık konumdan
Valla sizin gozler kör herhalde yada müneccimlige devam kör gozlerle yallahayrica evet renkli göz cekememezligi genelde herkeste var
Üyelerle ilgili konu açmak yasak. Korkarım ban yiyeceksiniz, bu tarz durumlarla karşılaştığınızda meramınızı yöneticilere iletin, onlar ilgileniyorlar; üyelerle tartışmayın.Zorbalık büyütülmeli hanımefendi bana ve o kadına yapılan sosyal medya zorbalığı
Sensin rezil bana sakın iyiyi oynama iade et ve çık konumdan
Hastasınız siz
Hastasınız siz
Ayyyy kıyamam ne kadar iyiiiiiiisinnnnnnnnn gözlerim yaşardı ya boş yapma be sen yazmışsın bi üyenin yorumuna umarım tedavi olır diye iki yüzlüE tamam git bak ben mi senin mesajlarını alıntılamışım? Öyleyse özür dileyeceğim ama az önce baktım ben alıntılamamışım. Ne bu saldırganlık anlamadım.
Onu hep söylüyorum zaten az önce de söyledim.Ayyyy kıyamam ne kadar iyiiiiiiisinnnnnnnnn gözlerim yaşardı ya boş yapma be sen yazmışsın bi üyenin yorumuna umarım tedavi olır diye iki yüzlü
Biraz daha kabalaşırsanız hepimiz terbiye olucaz. Az kaldı.Ayyyy kıyamam ne kadar iyiiiiiiisinnnnnnnnn gözlerim yaşardı ya boş yapma be sen yazmışsın bi üyenin yorumuna umarım tedavi olır diye iki yüzlü
Burda konular benzeyebilir dolayısıyla başka üyelerin yeni hesapları sanabiliriz. Az önce mesajımı alıntılamışsın diyerek saldırdın kıvırma şimdi. Ben mi alıntılamışımAyyyy kıyamam ne kadar iyiiiiiiisinnnnnnnnn gözlerim yaşardı ya boş yapma be sen yazmışsın bi üyenin yorumuna umarım tedavi olır diye iki yüzlü
Tam şeytansın sen ama sadece kötülükten beslenen bir boş şeytansın devam et iki yüzlü bide bişey yazmadım demiş Allah bildiği gibi yapsın seniOnu hep söylüyorum zaten az önce de söyledim.
Bedduanın dönüp dolaşacağı yer lağım ağzın. İğrençsin ya mahalle kenarı insanı.Tam şeytansın sen ama sadece kötülükten beslenen bir boş şeytansın devam et iki yüzlü bide bilet yazmadım demiş Allah beter etsin seni
Merak etme Allah kime ne vereceğini bilir sanada inşallah şeytaaaaan sensin lağım ağızlıBedduanın dönüp dolaşacağı yer lağım ağzın. İğrençsin ya mahalle kenarı insanı.
Ben kimseye beddua etmem çünkü beddua en sonunda sahibine ulaşır. Ya da çocuklarına falan. Size de önerim öyle her yerde beddua etmeyin. Hem de haksız yere hiç etmeyin.Merak etme Allah kime ne vereceğini bilir sanada inşallah şeytaaaaan sensin lağım ağızlı
Ne kadar iyi bir insanım snn gibi birine bile beddua etmek istemedim düşün değiştirdim yazımı Allah'a havale ediormBedduanın dönüp dolaşacağı yer lağım ağzın. İğrençsin ya mahalle kenarı insanı.
Ben de sizi Allah'a havale ediyorum. Sebepsiz çıkışınızdan dolayı. İnsan gibi yazmak diye bişi var.Ne kadar iyi bir insanım snn gibi birine bile beddua etmek istemedim düşün değiştirdim yazımı Allah'a havale ediorm
Tam şeytansın sen ama sadece kötülükten beslenen bir boş şeytansın devam et iki yüzlü bide bişey yazmadım demiş Allah bildiği gibi yapsın seni
Sakin ol bu sinirle 50 yaşına gelmeden hık diye gidiveririsinSen Hastamısın ya ne demek niye dert oldu senin gibi zorbalara ben papuç bırakmam haddini bil benim hakkımda ileri geri konuşamazsınıZ ayrıca alıntı yapıp eski mesajlarımdan
Ceddin deden neslin babanIleri geri konuşmak nedir bi tanım yapabilir misiniz?