Hala derken? Antropoloji ve dünya tarihinde doktora yapmış birisi olarak sizinle gerçekten yüzyüze konuşmak isterdim bunu. belliki ülkesini ve milletini sevmeyen birisiniz. Turklerden bozuk insanlar çıkmaz. Çıkıyorsa ermeni rum karışımıdır soyunda bir bozukluk vardır safkan değildir. Benim gibi düşünen milyonlarca insanla birlikte yaşıyorsunuz. TÜRKLER hakkında böyle konusan birisi olarak yurtdışında ne gibi gündemlerin olduğunu ne cinayetlerin işlendiğini nasıl vahsetler yaşandığını bilmediğinizi düşünüyorum günümüzde ve tarihte.. sadece medyadan okuyup baska ulkelerin bizi barbar gösterme çabalarına alet olmuşsunuz. eminim bunu söyleyen kisi türk ve dünya tarihi hakkında hicbirsey bilmiyordur. Biz BİNLERCE YILLIK BİR MEDENİYETİZ ANADOLU MEDENİYETİYİZ. BUNUN NE DEMEK OLDUĞUNu BİLİYORMUSUNUZ? Bu milletle ilgili konuşurken laflarınıza dikkat edin zira biz sizin gibileri aramızda istemiyoruz!!
23 yaşında doktora mezunu... hmm peki
Susun Allah askina ya, bir de uzun uzun yazmışsınız.
Siz daha Türkçe yazamıyorsunuz, doktoradan bahsediyorsunuz.
Ben ikna oldum tamam doktora mezunusunuz.
Yakin zamandan bir örnek vereyim o halde. Sarı keçili yörüklerinden Müslüme'nin başına gelenler...
Müslüme'nin dedesi de safkan Türk.
Sizinle ırk tartismak gibi bir derdim yok. Saçma fikrinizi çürütmek için bu örneği verdim.
Yurtdışındaki Türklere ne gibi vahşetler yapıldığını yazmışsınız. Haberiniz yoktur eminim ki. 3 suriyeli diri diri yakılmış. Kendilerinden hicbir zaman hazzetmedim. Ama kimse de buna sevinmemeli. Diri diri yakılmasına oh olmuş diyebilenler, yurtdisindaki Türklerin yasadiklari için de aglamasin.
Cahil fikirlerinizle forumu kirletmeyin.
Türklüğü bu kadar seven, dilini iyi konuşup yazsın.
Üstün ırkız bizden bozuk çıkmaz demenin Türklüğe hiçbir faydasi yoktur.