- Konu Sahibi eceersoyy0
-
Hamile kalmanı bilemem ama anal yoldan ilişkide enfeksiyon riski cok fazla. E coli, gonore gibi mikroorganizmaların bulaşması için fırsat tanıyorsunuz. Sizi yargılamıyorum ama sağlığınız için uygun değil. Araştırısanız öğrenirsiniz. Eşinizin her dediğini ( anal yolla ilişki) yapmak zorunda değilsiniz.Yeni evliyim çok bilgisizim
Haklısınız teşekkürlerHamile kalmanı bilemem ama anal yoldan ilişkide enfeksiyon riski cok fazla. E coli, gonore gibi mikroorganizmaların bulaşması için fırsat tanıyorsunuz. Sizi yargılamıyorum ama sağlığınız için uygun değil. Araştırısanız öğrenirsiniz. Eşinizin her dediğini ( anal yolla ilişki) yapmak zorunda değilsiniz.
Bir daha asla yapmayacağım psikolojim bozuldu ya.yerinde olsam asla anal yapmazdım hem hijyenik değil hem de ilerde diski tutamama gibi durumlar ortaya cikabiliyormus
Öyleymiş ben de bilmiyordumGebelikten daha büyük bir sorun, penisin kondom olmadan anüse girmesidir.
Dışkının nereden çıktığını bilmiyor musunuz?Öyleymiş ben de bilmiyordum
Burda konumuz bu değil sonrasında ne yapacağımı biliyorum zaten görüş için teşekkürlerDışkının nereden çıktığını bilmiyor musunuz?
Dışkının mikrop dolu oldugunu? İlla bir yerden okumak zorunda degilsiniz. Bildikleriniz birleştirerek de yeni bilgiler oluşturabilirsiniz.
Konumuz anal seks. Ben de bunu yaziyorum. Baskalari da görür, okur, faydalanır. Ayrica hamile degilsiniz. Bir dahakine kondom takar, hamilelik de olmaz, hastalik riski de. Eşinizin ya da sevgilinizin sizden once cinsel hayati olmuş ise, anal sekste de cinsel yoldan bulasici hastaliklar bulaşabilir. Hpv aids gibi. Yalnizca vajinalden bulasir zannetmeyin. Onlarin kontrollerini de yaptırın.Burda konumuz bu değil sonrasında ne yapacağımı biliyorum zaten görüş için teşekkürler
Umarım olmamıştır teşekkür ederimStresten dolayı da adet gecikebiliyor bu şekilde çok zor bir ihtimal gebe olman bence bir şey olmamıştır
Tekrardan teşekkürler ben spermin 2.oturuşta bulaşmış olabileceğinden korktum ama yıkadım hemenKonumuz anal seks. Ben de bunu yaziyorum. Baskalari da görür, okur, faydalanır. Ayrica hamile degilsiniz. Bir dahakine kondom takar, hamilelik de olmaz, hastalik riski de. Eşinizin ya da sevgilinizin sizden once cinsel hayati olmuş ise, anal sekste de cinsel yoldan bulasici hastaliklar bulaşabilir. Hpv aids gibi. Yalnizca vajinalden bulasir zannetmeyin. Onlarin kontrollerini de yaptırın.
Spermin 2.oturuşta bulaşmış olmasından korktum ayrıca bu şartlarda kim dünyaya bir çocuk getirmek isterHamile olma ihtimaliniz sıfır. Nedense bende evli olduğunuza inanmadım.
Tek değilmişim okur okumaz bunu düşündüm az linç yemek için evliyim dedi herhalde yaş 20 çünküHamile olma ihtimaliniz sıfır. Nedense bende evli olduğunuza inanmadım.
Yaş aynen küçük de uslupta sıkıntı ya. evet çocuk istemeyebilirsin ama bu tamamen ergen tepkisi gibi olmuşTek değilmişim okur okumaz bunu düşündüm az linç yemek için evliyim dedi herhalde yaş 20 çünkü
Fazla panik geldi bana da tecrübesiz olduğu ortadaYaş aynen küçük de uslupta sıkıntı ya. evet çocuk istemeyebilirsin ama bu tamamen ergen tepkisi gibi olmuş
Herhangi bir saglik sorunu olmayan ciftler, yumurtlama gunlerini tespit edip korunmasiz iliskiye giriyorlar.Tekrardan teşekkürler ben spermin 2.oturuşta bulaşmış olabileceğinden korktum ama yıkadım hemen
Anal ilişki de hamile kalmazsınız. Neden linç edelim sizin tercihinizArkadaşlar 24 gün önce kocamla korunmasız anal ilişki yaşadık. Kucağındaydım ve tam boşalacağı zaman beni hemen kaldırdı. Kendi vücuduna boşaldı sırtüstü uzanmış şekilde. Üstten sildi sıvısını gel otur bir daha boşalacağım dedi. Oturdum sonra yine boşalacağında kaldırdı adetim 4 gündür gecikmiş durumda bugün idrarda gebelik testi yaptım negatif çıktı
. Henüz çocuk istemiyoruz sizce mümkün mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?