Linç etmeden bakın lütfen

Yeni evliyim çok bilgisizim
Hamile kalmanı bilemem ama anal yoldan ilişkide enfeksiyon riski cok fazla. E coli, gonore gibi mikroorganizmaların bulaşması için fırsat tanıyorsunuz. Sizi yargılamıyorum ama sağlığınız için uygun değil. Araştırısanız öğrenirsiniz. Eşinizin her dediğini ( anal yolla ilişki) yapmak zorunda değilsiniz.

Haklısınız teşekkürler

Dışkının nereden çıktığını bilmiyor musunuz?
Dışkının mikrop dolu oldugunu? İlla bir yerden okumak zorunda degilsiniz. Bildikleriniz birleştirerek de yeni bilgiler oluşturabilirsiniz.
Burda konumuz bu değil sonrasında ne yapacağımı biliyorum zaten görüş için teşekkürler

Stresten dolayı da adet gecikebiliyor bu şekilde çok zor bir ihtimal gebe olman bence bir şey olmamıştır

Burda konumuz bu değil sonrasında ne yapacağımı biliyorum zaten görüş için teşekkürler
Konumuz anal seks. Ben de bunu yaziyorum. Baskalari da görür, okur, faydalanır. Ayrica hamile degilsiniz. Bir dahakine kondom takar, hamilelik de olmaz, hastalik riski de. Eşinizin ya da sevgilinizin sizden once cinsel hayati olmuş ise, anal sekste de cinsel yoldan bulasici hastaliklar bulaşabilir. Hpv aids gibi. Yalnizca vajinalden bulasir zannetmeyin. Onlarin kontrollerini de yaptırın.

Tekrardan teşekkürler ben spermin 2.oturuşta bulaşmış olabileceğinden korktum ama yıkadım hemen

Anal seks hamile kalma olasiliginizi artırır. Bilimsel olarak kanıtlanmıştır. Bu konuda yayınlanan makaleleri okuyabilirsiniz.

Tekrardan teşekkürler ben spermin 2.oturuşta bulaşmış olabileceğinden korktum ama yıkadım hemen
Herhangi bir saglik sorunu olmayan ciftler, yumurtlama gunlerini tespit edip korunmasiz iliskiye giriyorlar.

Kadin yataktan kalkmayip ayaklarini yukari dikiyor.

Kimisi banyo yapmiyor su bile degdirmiyor. (Çok sacma biliyorum)

Bütün bu çabalara ragmen olmuyor.

Minicik bir bulasma ile hamile kalirsaniz dogurun zaten.

Onca engeli geçip yumurtayi bulan sperm belki dünyayı da kurtarır.

Anal ilişki de hamile kalmazsınız. Neden linç edelim sizin tercihiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…