Linç etmeden bakın lütfen

Merhabalar yazmadan edemeyeceğim ANAL İLİŞKİ makat için oldukca TRAVMATİZE EDİCİ bir durumdur. Makat ksları gereginden fazla bir süre açık kalmaya zorlanır. Dolayısıyla abdest tutma ve özellikle de erteleme işlevi zarar görür. Ki bu durum, genç yaşlarda olmasa bile ileri yaşlarda etkisini çok güzel gösterir. GENCLİKTE TOLERE EDİLEBİLEN SEYLERİN YAŞLILIKTA CEREMESİ CEKİLECEKTİR Malumunuz her seçim bir vazgeçiştir...

Herhangi bir saglik sorunu olmayan ciftler, yumurtlama gunlerini tespit edip korunmasiz iliskiye giriyorlar.

Kadin yataktan kalkmayip ayaklarini yukari dikiyor.

Kimisi banyo yapmiyor su bile degdirmiyor. (Çok sacma biliyorum)

Bütün bu çabalara ragmen olmuyor.

Minicik bir bulasma ile hamile kalirsaniz dogurun zaten.

Onca engeli geçip yumurtayi bulan sperm belki dünyayı da kurtarır.

Sanmam bunlardan çıkan bebeğin dünyayi kurtarsın 🤣🤣🤣

mümkün değil ya olmaz öyle zaten yıkadım diosunuz sizinki strestn gecikme oluyor.
haa olurda gebe kalırsanız bana haber verin bide dışından deneyelim bi denemediğimiz o kaldı 😂🙈😅
Sorsa çocuk ben nasıl oldun diye dışkı yoluyla yavrum diyecek 🤣. Bu yoruma kahkalar attım yeminle en son hepimiz öyle yapacaz muhtemel baktık düz hak yolundan olmuyor bizde dışkı yolundan deneyek 🤣🤣🙏

Kalitesizlik, basitlik haysiyetsizlik hat safhada... Türk milletinden böyle insanların çıkması şaşılacak durum..
Simdi size birkac tane Türk milletinden cikan rezil insanlari gostermek isterdim ama suç olur. Allah askina bunun milletle ne alakasi var? Türkleri üstün ırk olarak mi görüyorsunuz hala?

Sorsa çocuk ben nasıl oldun diye dışkı yoluyla yavrum diyecek 🤣. Bu yoruma kahkalar attım yeminle en son hepimiz öyle yapacaz muhtemel baktık düz hak yolundan olmuyor bizde dışkı yolundan deneyek 🤣🤣🙏
Ayyy ne yapalım hiç istemeden hamile kalanlardan sonra bu şekilde de tutsa biz ölelim 😂 çocuğa yapacağım tek açıklama çok uğraştık her yolu denedik yavrum sen takılma oralara derim 🤪

Simdi size birkac tane Türk milletinden cikan rezil insanlari gostermek isterdim ama suç olur. Allah askina bunun milletle ne alakasi var? Türkleri üstün ırk olarak mi görüyorsunuz hala?
Hala derken? Antropoloji ve dünya tarihinde doktora yapmış birisi olarak sizinle gerçekten yüzyüze konuşmak isterdim bunu. belliki ülkesini ve milletini sevmeyen birisiniz. Turklerden bozuk insanlar çıkmaz. Çıkıyorsa ermeni rum karışımıdır soyunda bir bozukluk vardır safkan değildir. Benim gibi düşünen milyonlarca insanla birlikte yaşıyorsunuz. TÜRKLER hakkında böyle konusan birisi olarak yurtdışında ne gibi gündemlerin olduğunu ne cinayetlerin işlendiğini nasıl vahsetler yaşandığını bilmediğinizi düşünüyorum günümüzde ve tarihte.. sadece medyadan okuyup baska ulkelerin bizi barbar gösterme çabalarına alet olmuşsunuz. eminim bunu söyleyen kisi türk ve dünya tarihi hakkında hicbirsey bilmiyordur. Biz BİNLERCE YILLIK BİR MEDENİYETİZ ANADOLU MEDENİYETİYİZ. BUNUN NE DEMEK OLDUĞUNu BİLİYORMUSUNUZ? Bu milletle ilgili konuşurken laflarınıza dikkat edin zira biz sizin gibileri aramızda istemiyoruz!!

Son düzenleme:
Hala derken? Antropoloji ve dünya tarihinde doktora yapmış birisi olarak sizinle gerçekten yüzyüze konuşmak isterdim bunu. belliki ülkesini ve milletini sevmeyen birisiniz. Turklerden bozuk insanlar çıkmaz. Çıkıyorsa ermeni rum karışımıdır soyunda bir bozukluk vardır safkan değildir. Benim gibi düşünen milyonlarca insanla birlikte yaşıyorsunuz. TÜRKLER hakkında böyle konusan birisi olarak yurtdışında ne gibi gündemlerin olduğunu ne cinayetlerin işlendiğini nasıl vahsetler yaşandığını bilmediğinizi düşünüyorum günümüzde ve tarihte.. sadece medyadan okuyup baska ulkelerin bizi barbar gösterme çabalarına alet olmuşsunuz. eminim bunu söyleyen kisi türk ve dünya tarihi hakkında hicbirsey bilmiyordur. Biz BİNLERCE YILLIK BİR MEDENİYETİZ ANADOLU MEDENİYETİYİZ. BUNUN NE DEMEK OLDUĞUNu BİLİYORMUSUNUZ? Bu milletle ilgili konuşurken laflarınıza dikkat edin zira biz sizin gibileri aramızda istemiyoruz!!
23 yaşında doktora mezunu... hmm peki :KK70: :KK70:
Susun Allah askina ya, bir de uzun uzun yazmışsınız.
Siz daha Türkçe yazamıyorsunuz, doktoradan bahsediyorsunuz.🤣🤣🤣🤣🤣
Ben ikna oldum tamam doktora mezunusunuz. :KK70:

Yakin zamandan bir örnek vereyim o halde. Sarı keçili yörüklerinden Müslüme'nin başına gelenler...
Müslüme'nin dedesi de safkan Türk.

Sizinle ırk tartismak gibi bir derdim yok. Saçma fikrinizi çürütmek için bu örneği verdim.

Yurtdışındaki Türklere ne gibi vahşetler yapıldığını yazmışsınız. Haberiniz yoktur eminim ki. 3 suriyeli diri diri yakılmış. Kendilerinden hicbir zaman hazzetmedim. Ama kimse de buna sevinmemeli. Diri diri yakılmasına oh olmuş diyebilenler, yurtdisindaki Türklerin yasadiklari için de aglamasin.

Cahil fikirlerinizle forumu kirletmeyin.

Türklüğü bu kadar seven, dilini iyi konuşup yazsın.

Üstün ırkız bizden bozuk çıkmaz demenin Türklüğe hiçbir faydasi yoktur.

Burda doğum tarihini kayıt olurken uğraşıp doğru yazan varmı bilmiyorum. Türklüğe neyin faydası olup olmayacağını sizin gibi kendi milletini sevmeyen cahillerden ogrenicek değilim. Yurtdışında ki Türklere yapılan vahsetten sozetmedim kastettiğim medeni zannedilen ülkelerde genel olarak oluo bitenlerdi, biliyor olsaydiniz Türkiye hakkında böyle konusmazdiniz bizlerin ne kadar alçakgönüllü,merhametli, yardisever bir millet olduğumuzu tüm dünya biliyor. Gerçek hayatta bu konuyu konuşuyor olsaydık ki anlayacaginizdan emin değilim, uzun uzun bahsederdim ama sizin gibi burda yazım kurallarına dikkat ederek dakikalarca yazicak vaktim yok malumunuz benim gibi kendini gelistirmekle mesgul olan insanların kaybedicek vakti yok. ben buraya sadece insanlara faydalı olmak için kayıt oldum bos muhabbet yapmak için değil Sizin böyle konulara ayiricak vaktiniz çok sanıyorum kolay gelsin.

TCK M. 216: Halkın bir kesimini, sosyal sınıf, ırk, din, mezhep, cinsiyet veya bölge farklılığına dayanarak alenen aşağılayan kişi, altı aydan bir yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

Türkiye Cumhuriyeti Devletinde her ırk ve etnik kökenden insanların yaşadığını, Kadınlar Kulübü üyelerinin de farklı kökenlerden olduğunu unutmayınız ve lütfen üsluplarınıza dikkat ediniz.

safkan değilmiş, soyunda bozukluk varmış diye bir şey olabilir mi ya? Her ırk, her milletten iyi insan da vardır, kötü insanda vardır. Neo-nazi düşünce anlayışı bu bi de övünülecek bir şeymiş gibi burada savunulmuş., kör cehalet resmen. Her insan eşittir, hiç bir ırk diğerinden üstün değildir. nokta.

X