- 15 Ocak 2014
- 5.926
- 5.124
- Konu Sahibi eceersoyy0
Gel tekrar otur demiş birde Ayy midem bulandı yanlış anlamayında hiç mi canınız yanmadi allah hidayet versin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herhangi bir saglik sorunu olmayan ciftler, yumurtlama gunlerini tespit edip korunmasiz iliskiye giriyorlar.
Kadin yataktan kalkmayip ayaklarini yukari dikiyor.
Kimisi banyo yapmiyor su bile degdirmiyor. (Çok sacma biliyorum)
Bütün bu çabalara ragmen olmuyor.
Minicik bir bulasma ile hamile kalirsaniz dogurun zaten.
Onca engeli geçip yumurtayi bulan sperm belki dünyayı da kurtarır.
Onca engeli aşıp yumurtayi bulup dolleyip bebek oluşturuyorsa bu savaşçı ruh bulunmaz djskslslqlndbsSanmam bunlardan çıkan bebeğin dünyayi kurtarsın
Kalitesizlik, basitlik haysiyetsizlik hat safhada... Türk milletinden böyle insanların çıkması şaşılacak durum..Sanmam bunlardan çıkan bebeğin dünyayi kurtarsın
Sorsa çocuk ben nasıl oldun diye dışkı yoluyla yavrum diyecek . Bu yoruma kahkalar attım yeminle en son hepimiz öyle yapacaz muhtemel baktık düz hak yolundan olmuyor bizde dışkı yolundan deneyekmümkün değil ya olmaz öyle zaten yıkadım diosunuz sizinki strestn gecikme oluyor.
haa olurda gebe kalırsanız bana haber verin bide dışından deneyelim bi denemediğimiz o kaldı
Simdi size birkac tane Türk milletinden cikan rezil insanlari gostermek isterdim ama suç olur. Allah askina bunun milletle ne alakasi var? Türkleri üstün ırk olarak mi görüyorsunuz hala?Kalitesizlik, basitlik haysiyetsizlik hat safhada... Türk milletinden böyle insanların çıkması şaşılacak durum..
Ayyy ne yapalım hiç istemeden hamile kalanlardan sonra bu şekilde de tutsa biz ölelim çocuğa yapacağım tek açıklama çok uğraştık her yolu denedik yavrum sen takılma oralara derimSorsa çocuk ben nasıl oldun diye dışkı yoluyla yavrum diyecek . Bu yoruma kahkalar attım yeminle en son hepimiz öyle yapacaz muhtemel baktık düz hak yolundan olmuyor bizde dışkı yolundan deneyek
Hala derken? Antropoloji ve dünya tarihinde doktora yapmış birisi olarak sizinle gerçekten yüzyüze konuşmak isterdim bunu. belliki ülkesini ve milletini sevmeyen birisiniz. Turklerden bozuk insanlar çıkmaz. Çıkıyorsa ermeni rum karışımıdır soyunda bir bozukluk vardır safkan değildir. Benim gibi düşünen milyonlarca insanla birlikte yaşıyorsunuz. TÜRKLER hakkında böyle konusan birisi olarak yurtdışında ne gibi gündemlerin olduğunu ne cinayetlerin işlendiğini nasıl vahsetler yaşandığını bilmediğinizi düşünüyorum günümüzde ve tarihte.. sadece medyadan okuyup baska ulkelerin bizi barbar gösterme çabalarına alet olmuşsunuz. eminim bunu söyleyen kisi türk ve dünya tarihi hakkında hicbirsey bilmiyordur. Biz BİNLERCE YILLIK BİR MEDENİYETİZ ANADOLU MEDENİYETİYİZ. BUNUN NE DEMEK OLDUĞUNu BİLİYORMUSUNUZ? Bu milletle ilgili konuşurken laflarınıza dikkat edin zira biz sizin gibileri aramızda istemiyoruz!!Simdi size birkac tane Türk milletinden cikan rezil insanlari gostermek isterdim ama suç olur. Allah askina bunun milletle ne alakasi var? Türkleri üstün ırk olarak mi görüyorsunuz hala?
23 yaşında doktora mezunu... hmm pekiHala derken? Antropoloji ve dünya tarihinde doktora yapmış birisi olarak sizinle gerçekten yüzyüze konuşmak isterdim bunu. belliki ülkesini ve milletini sevmeyen birisiniz. Turklerden bozuk insanlar çıkmaz. Çıkıyorsa ermeni rum karışımıdır soyunda bir bozukluk vardır safkan değildir. Benim gibi düşünen milyonlarca insanla birlikte yaşıyorsunuz. TÜRKLER hakkında böyle konusan birisi olarak yurtdışında ne gibi gündemlerin olduğunu ne cinayetlerin işlendiğini nasıl vahsetler yaşandığını bilmediğinizi düşünüyorum günümüzde ve tarihte.. sadece medyadan okuyup baska ulkelerin bizi barbar gösterme çabalarına alet olmuşsunuz. eminim bunu söyleyen kisi türk ve dünya tarihi hakkında hicbirsey bilmiyordur. Biz BİNLERCE YILLIK BİR MEDENİYETİZ ANADOLU MEDENİYETİYİZ. BUNUN NE DEMEK OLDUĞUNu BİLİYORMUSUNUZ? Bu milletle ilgili konuşurken laflarınıza dikkat edin zira biz sizin gibileri aramızda istemiyoruz!!