- 10 Aralık 2007
- 25.344
- 26
- 41
-
- Konu Sahibi incitanemtuana
Sen yaparsinda, kötü olurmu hic ?
Himmmmmmmm mmmmmmhhh, miss gibi duruyor miss..
Ama en alltaki pembisli hatunu yesem, bu limonlu kekin yerine olurmu ki aceb :kedi:
haftasonu buraya geldiginde getirmissin sagol bidenemŞeniz
inan tadi damagimizda kaldi mayhos deyisik bir tadi var hepimizde bayildikcokacimcoook
ellerine emciklerine saglik bizden tam pugan aldin biliyosunopuyorumnanaktan
bende yapacagim mutlakakaydirigubbakcemile5
arkadaslar tavsiye ederim gercekten cok leziz bir tat mutlaka deneyin derimyerimseniben
en muhteşemide bu olmuş fundyciim ellerine sağlık balım..bak ben sana bişii diimmi bu senin tuanacık varya allahın izniyle mutfak dehası olacak,annesi bir bilgi bankası zaten bir de üstüne kendi hevesi eklenince dillere destan olur maşallah..rabbim korusun sizi..paylaşım için teşekkürler..bir sonraki misafirlerime allah izin verirse yaparım bunu..geçen defa senin muffinlerden yaptık mavisu ile ama foto çekemedim..harikaydı o da..inşallah bunun resmini de çeker eklerim tatlım..allaha emanet..
nefis görünüyor eline sağlık incim
:kedi::kedi::kedi:
pinarim bukadar iltifat bukadar güzel söz biarada
ay hepsinide haketmis olmak hemde senin gibi hamarat birinden ne mutluluk verici inanki
canim o güzel gönlüne saglikopuyorumnanaktan
tuana suan cok heves ve istekli görünüyo
bende hicbir zaman hevesini kirmiyorum
ve ucundan kösesinden yaptiriyorum mutfakta oldugumuz zaman eli illaki degiyo
ama ilerisini bilmemkaydirigubbakcemile3
kiz bide cocuk benden anca pratik tatlari ögrenir
kk ileridede insallah olursa artik digerlerinide sizlerden ögrenir insallah
sende insallah denersin canim
kiz merak ettim hangi muffinleri denedin bak simdi haberim oldu
ama begendiyseniz ne mutlu bana inankiopuyorumnanaktan
prenses tunayla yaptığınız lillifie muffin lerden bahsediyorum cnm..bizde kızçemle yaptık..pembe glazürlü olan..:icecream:
sizin tariflerinizi seve seve okuyorum,sizin adınızı gördüğümde daha çok istekli okuyorum çünkü yaptıklarınız kolay ve istediğim gibi...hatta yapmaya bile çalışıyorum kolay olanları.limonlu kekide çok severim,yaptığımda her kekin içine muhakkak limon kabuğu rendelerim vede suyunu koyarım...çok teşekkürler canım...eline sağlık...
fundyciğm o zaman yaptım bu keki ama eklemek yeni nasip oldu..harikaydı tatlım ellerine sağlık..bayıldık..ben pudra şekerini sulandırmadan koydum sadece ama harikaydı..paylaşımın için teşekkürler cnm..opuyorumnanaktan