- 1 Aralık 2021
- 11.998
- 40.166
- 34
- Konu Sahibi Nane Limon Kabugu
Teşekkür ederim ablaEllerine sağlık canım Muhteşem bir kek. Yarışmada başarılar dilerim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim ablaEllerine sağlık canım Muhteşem bir kek. Yarışmada başarılar dilerim.
Benim kekime neden yorum yapmadınız?Ellerine sağlık canım Muhteşem bir kek. Yarışmada başarılar dilerim.
Senin kekin yorum rekoru kırdı kıız helâl olsunBenim kekime neden yorum yapmadınız?
Herkes bana kinli olduğu içinSenin kekin yorum rekoru kırdı kıız helâl olsun
Yok seviliyorsun ondanHerkes bana kinli olduğu için
Sende beybi galpYok seviliyorsun ondan
Sağ ol canımSende beybi galp
Benim kekime neden yorum yapmadınız?
Hiç tanismadik tolincim. Kinli değilim ben mesela Merhaba ben MeryemHerkes bana kinli olduğu için
Çok teşekkür ederimÇok güzel olmuş elleirne sağlık olsun,yarışmada başarılar diliyorum
Rica ederim ellerine sağlık olsun.Çok teşekkür ederim
Teşekkür ederimEline sağlık bol şans
Çok teşekkür ederimEllerinize sağlık yarışmada bol şanslarr diliyorum
Teşekkür ederim canımNane Limon Kabugu tebrik ederim canım ellerine emeğine sağlık
birinciliğin ve pro üyeliğin hayırlı olsun
Elinize sağlık deneyip beğenmenize sevindimTekrar tebrik ederim, yarışmada da yazmıştım bizim evde kek olmazsa olmazlardandır, üzümlüsünden cevizli tarçınlısına kadar pek çok kek yapıyorum, dün yine kek yapma günümdü eşimin favorisi üzümlü keki yaparken sizin tarifinizi de denemek istedim, gerçekten çok güzel oldu kek yarışmasının birincisi diyerek yedirdim bizimkilere
Eki Görüntüle 3348016