Teşekkür ederim canımOooo Deynepnaaaz uzun aranında hakkını vermişsin hani süper olmuş ellerine sağlık, canım çekti ama neyse kiii iki gün önce de ben yapmıştımtabi ben senin kadar uğraşıp sıkacakta yapmadım ele dümdük yaptım başarılar canım
Teşekkür ederim canım benim.ooo deyno oooobir geldin pir geldin
Ben de bayağıdır denemek istiyordum.Hatta geçen sefer ki kurabiye yarışmasında yapmakistemiştim ama atom kurabiye alınmıştı.O zamandan bugüne yeni yaptım ama sen benim kadar beklemeBenim limon sıkacağı böyle çentikli değil yoksa bende bayadır denemek istiyordum bunu..
Bu ne yahu.
Görmek bile bir enerji verdi
Çok teşekkür ederimCok güzel görünüyor yiyenlere afiyet olsun
Bendw bugün kendi tarifimi yapıcam inşBen de bayağıdır denemek istiyordum.Hatta geçen sefer ki kurabiye yarışmasında yapmakistemiştim ama atom kurabiye alınmıştı.O zamandan bugüne yeni yaptım ama sen benim kadar bekleme
Kolay gelsin.Bendw bugün kendi tarifimi yapıcam inş
Valla sunumlar efsane ne yapsam bilemedim o yüzden..Kolay gelsin.
Yapım değil çekim zorluyor beni
nası içinde kaldı nası hırs yaptıysan gariBen de bayağıdır denemek istiyordum.Hatta geçen sefer ki kurabiye yarışmasında yapmakistemiştim ama atom kurabiye alınmıştı.O zamandan bugüne yeni yaptım ama sen benim kadar bekleme
Hırslanmadım alimiyonnası içinde kaldı nası hırs yaptıysan gari
Senin de aşağı kalır yok sunumdaValla sunumlar efsane ne yapsam bilemedim o yüzden..
Daha çok var Fasille olmamaFasille olda kurtar bizi deyno
Yok gariiiii hesaba bakDaha çok var Fasille olmama
İlk birincilik 8.yarışmamda
İkincilik 16.yarışmamda oldu.
Buna göre üçüncülük 24.yarışmamda olması gerekiyor. Bu 17.yarışmam
Gidince gittim diye kızıyorsunuz gelsem geldin diyeYok gariiiii hesaba bakbı git uzaklaş allaseeeen olma bişey direk giiiit ⛏
Ya tam git ya tam gel her yarışmada kalbimiz güp güpGidince gittim diye kızıyorsunuz gelsem geldin diye
Ya tam git ya tam gel her yarışmada kalbimiz güp güpellerine sağlık deynom neyse bidaha olmasın başarılar
niye kızıyorsun banaHırslanmadım alimiyon
Geçen sefer geri bırakmıştı tarifi alan, ama yapamadım. Nette gezinirken değişik sunum görünce hoşuma gidiyor tam yarışma sunumuna göre diyorum,heves ediyorum. Fazla kurabiye yapmıyorum yapsam belki yapardım bu şek
Kızmadım canım hırs deyince üzüldüm biraz sadeceniye kızıyorsun bana