Lily86'nın Diyet Günlüğü

sabah aç karnınamı tartıldın kesin verirsin tatlım bu şekilde devam ettiğin sürece yağların sana dayanmasına imkan yok

kızlar şu an günlüklere baktım da son mesajları hep ben yazmışım yaaaaa
ne gevezeyim dimi?

OoOoO lilycan baya azimli gördüm seni
Bende bi azmedebilsem ya öf
Regl oldum kendimden geçtim yine. Ders mers yalan oluyor. Psikolojimi çok etlikiyor bu dönem benim
Benden bir şey olmayacak bu gidişle.
Genç yaşımda 3 çocuk anasından beterim, daha da gidiyom yani

ah sevgim benm de diğer topiğe girmeye yüzüm yok
dersler kaynadı gitti valla
tabii ilgi alanımla ilgili yazıyorum ya ondan galiba...
ama yılmak yok sevgim
bu 3 çocuklu mevzusuna gelince farkımız yok bnm şimdiden 2 oğlum ve çekip çevrilecek bir evim var evlenmeden umutsuz ev kadını modundayım gerisini sen düşün...

kızlar şimdi öğle yemeğimi yazayım size...
1 tabak dolusu pırasa yemeği (az yağlı-tuzsuz) (kaşıkla ölçmedim ama)
1 kase yoğurt (ama maalesef tam yağlı)

ay ne güldüm ilahi
Benim hele anacım evi temizlemekten eylemekten gına geldi ya.
Okul bitip de gelince hepten kötü hissettim kendimi.
Ne bilim orda ki rahat bir başkaydı
Ders mevzuuna gelince bir türkler sınavlara son günden çalışmaya alışık olduğumuzdan zor geliyor.
Dediğin gibi yılmak yok bu sefer bişiyleri başarmanın tadını bende almak istiyorum.
Düşünsene kpss sonuçları açıklanıyor "yerleştiniz" ayyy içim bi hoş oldu hadi derse

ev işi hiç bitmez
yap yap ama nankördür bitmez
yoğurdumu bitirip mutfağa geçeceğim evi şöyle bir gözden geçireyim de yine gelcem
bu arada evet ben de kendimi hep atanmış çalışan bir memure hanım olarak hayal ediyorum
yoksa ders çalışmak hiç içimden gelmez ama nedense kpss hazırlığını sevdim

Evet bende çok sevdim. Öss de ki gibi ders yığını yok en azından. Fizik, kimya ayy hiç sevmez idim
Şimdi ortak bi sayfada soru çözmek neler yaptığını anlatmak bişiyler paylaşmaktan mıdır nedir bilmem zevkli bile geliyor.
Aslında yazı yazmayı çok seviyorum. bu bile oturtabiliyor çoğu zaman beni derse.
Neyse ben çok konuştum şişirdm topikciğini kaçayım da kovma beni

tatlım hep gel sen olur mu ne demek kovmak????
ben de severim yazı yazmayı not almayı uni.de alışkanlık yaptı ne duyarsam hemen not alırım ondan heralde bu kpss aşkı

ayyy gidiyor desene kilocuklar tatlım ayrıca da menün çok güzel :)) çok daa öpüyorummmm yararlı bilgilerden dolayı süpersinnnn:)

selam herkese
şimdi leslie 1 mil programını yaptım ama midem hala şiş hissediyorum ondan olacak heralde baya zorlandım

iyi akşamlar...

liliş hakaten kıs ne gevezesin yazmışsın yine bolca...eksik olma ..

lilişim yogurttaki kalsuyum bagırsaklarda yag emilinimi baya baya azaltır kilo verdirmesi ondandır canım benim . montignacda ondan her ögün süt ürünü tüketiyoruz ...

niyeyese üsytüme alınmadım 3 bebem var ama ...

Son düzenleme:
tebrik ediyorum yemekten önce yapsan daha iyi değil mi?
öyle daha iyi olurdu tabii ama aç karnına da cnm istemedi başım dönüyor tansiyonum falan düşüyor
hem biyerde okumuştum aç karnına yapılan spor iyi değilmiş kaynagını arastırıp doğru mu değil mi sonra tekrar söylerim

Lily sen lisans çıkışlı mıydın canım?
yok cnm önlisans mezunuyum lisans diploması almama 1 ders var ama onu da kpssden sonraya erteledim...

Son düzenleme:

evet gevezeyim sağol yaaaaaa
bu yazıyı yabancı bir makaleden tercüme etmeye çalıştım biraz da kendim eklentiler yaptım acizane...
bu yağın emilimini azalttığını bilmiyordum teşekkürler...
sen o konuyu üstüne alınma zaten onu bekar olduğu halde işlere yetişemeyen bizler için söylemiştik

selam canım yaa ben genelde lersliyi sabah yapıyorum neden sakıncalı kii canım merak ettim yapmasammı kiii bak şimdi içime kurt düştü
bu arada sen nasılsın canım??????

selam canım yaa ben genelde lersliyi sabah yapıyorum neden sakıncalı kii canım merak ettim yapmasammı kiii bak şimdi içime kurt düştü
bu arada sen nasılsın canım??????

tatlım iyiyim Allaha şükür sen nasılsın? valla tüm gün netteydim kimsecikler yoktu akşam da evde yoğun oluyorum kardeşlerim de bilgisyarı istila ediyorlar ancak işte 10dan sonra giriyorum
spor işini de cok takma yaaaaa:44:
bnm genelde sabahları başım çok dönüyor tansiyon-şeker hepsi yerlerde sürünüyor ondan
ama bir bardak süt içip yapabilirmişsin eger açsan yoksa sakıncası yoktur
ben iyice araştırıp tekrar haber vereyim cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…