evet cnm aç karnına kahvaltıdan 2 dk önce:)))))sabah aç karnınamı tartıldın kesin verirsin tatlım bu şekilde devam ettiğin sürece yağların sana dayanmasına imkan yok
ah sevgim benm de diğer topiğe girmeye yüzüm yokOoOoO lilycan baya azimli gördüm seni
Bende bi azmedebilsem ya öf
Regl oldum kendimden geçtim yine. Ders mers yalan oluyor. Psikolojimi çok etlikiyor bu dönem benim
Benden bir şey olmayacak bu gidişle.
Genç yaşımda 3 çocuk anasından beterim, daha da gidiyom yani
ah sevgim benm de diğer topiğe girmeye yüzüm yok
dersler kaynadı gitti valla
tabii ilgi alanımla ilgili yazıyorum ya ondan galiba...
ama yılmak yok sevgim
bu 3 çocuklu mevzusuna gelince farkımız yok bnm şimdiden 2 oğlum ve çekip çevrilecek bir evim var evlenmeden umutsuz ev kadını modundayım gerisini sen düşün...
ev işi hiç bitmezay ne güldüm ilahi
Benim hele anacım evi temizlemekten eylemekten gına geldi ya.
Okul bitip de gelince hepten kötü hissettim kendimi.
Ne bilim orda ki rahat bir başkaydı
Ders mevzuuna gelince bir türkler sınavlara son günden çalışmaya alışık olduğumuzdan zor geliyor.
Dediğin gibi yılmak yok bu sefer bişiyleri başarmanın tadını bende almak istiyorum.
Düşünsene kpss sonuçları açıklanıyor "yerleştiniz" ayyy içim bi hoş oldu hadi derse
ev işi hiç bitmez
yap yap ama nankördür bitmez
yoğurdumu bitirip mutfağa geçeceğim evi şöyle bir gözden geçireyim de yine gelcem
bu arada evet ben de kendimi hep atanmış çalışan bir memure hanım olarak hayal ediyorum
yoksa ders çalışmak hiç içimden gelmez ama nedense kpss hazırlığını sevdim
Evet bende çok sevdim. Öss de ki gibi ders yığını yok en azından. Fizik, kimya ayy hiç sevmez idim
Şimdi ortak bi sayfada soru çözmek neler yaptığını anlatmak bişiyler paylaşmaktan mıdır nedir bilmem zevkli bile geliyor.
Aslında yazı yazmayı çok seviyorum. bu bile oturtabiliyor çoğu zaman beni derse.
Neyse ben çok konuştum şişirdm topikciğini kaçayım da kovma beni
selam kızlar
bugün çok geç kalktım yaaa gece cok uyuyamayan biri oldum şu sıralar (zaten az uyurum iyice azaldı)
sabah da 9:45ti kalktığımda işte kahvaltıyı annecim hazırlamış sağ olsun
saat 10:00 gibi oturdum sofraya
- 1 kk yarım yağlı beyaz peynir (ayyy özlemişim az yağlı peyniri bi lezzetli geldi ki...)
- 1 dl tam tahıllı ekmek (2 etimek büyüklüğünde bi dilimdi)
- 3 yeşil zeytin
- 1 tabak dolusu domates-salatalık
- 3-4 bardak çay
işte 200-250 kalori falan tahminimce...
bu arada kızlar peyniri tam bir kibrit kutusu şeklinde kestim ne kadar çokmuş yaaaaa ben normalde daha az yiyormuşum onu fark ettim ama hep 1 kk olarak düşünürdüm
bir de kızlar kahvaltıdan önce tartıya çıktım ve 78-79 civarında gözüküyorum inşallah hemencecik gidiverir şu kilocuklar
ayyy gidiyor desene kilocuklar tatlım ayrıca da menün çok güzel :)) çok daa öpüyorummmm yararlı bilgilerden dolayı süpersinnnn:)
selam herkese
şimdi leslie 1 mil programını yaptım ama midem hala şiş hissediyorum ondan olacak heralde baya zorlandım
tatlım hep gel sen olur mu ne demek kovmak????
ben de severim yazı yazmayı not almayı uni.de alışkanlık yaptı ne duyarsam hemen not alırım ondan heralde bu kpss aşkı
lilişim yogurttaki kalsuyum bagırsaklarda yag emilinimi baya baya azaltır kilo verdirmesi ondandır canım benim . montignacda ondan her ögün süt ürünü tüketiyoruz ...arkadaşlar şimdi bir yazı okudum yabancı bir sitede
yoğurt hakkında...
zaten bilinen birşeydi ama tekrarda yarar görüyorum o yüzden paylaşmak istedim
yoğurt, bel çevresini inceltmede çok faydalı, içinde kalsiyum da olduğundan kemiklere de destek ama kalsiyum zayıflamaya ancak bir miktar etki ediyor
Amerika'da bir üniversitede yapılan 12 haftalık bir araştırmada sadece gönüllü hastalar kalsiyum takviyesiyle yaklaşık 1cm incelirken, yüksek kalsiyum destekli yoğurtla bu oran 4cm'e çıkmış
aynı zamanda içinde bulunan yararlı bakteriler de mide sağlığı için cok faydalı
özellikle menopoz sonrası kadınlarda görülen kemik zayıflıklarına karşı da son derece destek sağlayan bir gıda yoğurt
bir de daha önce okumuştum bir dergide, bir kadın 25 yaşına kadar o güne kadar aldığı kalsiyumu kemiklerinde depolarmış sonrasında yavaş yavaş ömrünün sonuna kadar o depoları kullanırmış, o nedenle süt ve ürünlerini hanımlrın devamlı tüketip kemik sağlığını korumaları gerekiyormuş.
ilerleyen zamanlarda bu konuda daha fazla araştırma yapıp paylaşımlarda bulunmaya çalışacağım inşallah...
hepinize sevgiler...
bu arada daha önce yağı alınmış süt ürünleri hakkında bir tartışma olmuştu yağlı yesek nolcak yağsızın ne önemi var? hani diyet ürünlerle ilgili...
bu dair bu siteden bir yazı buldum 4 yıl öncesine ait onu da paylaşmak isterim...
http://www.kadinlarkulubu.com/guncel-diyet-haberleri/15381-yogurt-yag-yakiyor.html
kızlar bu da benim okuduğum makalenin tercümesi
MLLYET NTERNET - DYET
OoOoO lilycan baya azimli gördüm seni
Bende bi azmedebilsem ya öf
Regl oldum kendimden geçtim yine. Ders mers yalan oluyor. Psikolojimi çok etlikiyor bu dönem benim
Benden bir şey olmayacak bu gidişle.
Genç yaşımda 3 çocuk anasından beterim, daha da gidiyom yani
öyle daha iyi olurdu tabii ama aç karnına da cnm istemedi başım dönüyor tansiyonum falan düşüyortebrik ediyorum yemekten önce yapsan daha iyi değil mi?
yok cnm önlisans mezunuyum lisans diploması almama 1 ders var ama onu da kpssden sonraya erteledim...Lily sen lisans çıkışlı mıydın canım?
iyi akşamlar...
liliş hakaten kıs ne gevezesin yazmışsın yine bolca...eksik olma ..
lilişim yogurttaki kalsuyum bagırsaklarda yag emilinimi baya baya azaltır kilo verdirmesi ondandır canım benim . montignacda ondan her ögün süt ürünü tüketiyoruz ...
niyeyese üsytüme alınmadım 3 bebem var ama ...
selam canım yaa ben genelde lersliyi sabah yapıyorum neden sakıncalı kii canım merak ettim yapmasammı kiii bak şimdi içime kurt düştü
bu arada sen nasılsın canım??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?