güzelim hoşgelmişsin
evet bu aralar ufak bir bunalımdayım, yani saldım kendimi, bikaç güne düzelcem inşallah
ah günlüğüm cnm günlüğümmmmmm....
sana da yazmayalı uzun zaman oldu...
neyse menüleri elimden geldiğince yazmaya çalıştım biyerlere, inşallah pazar veya haftaya pazartesi hepsini buraya da yazıcam
arada boşluklar da mevcut maalesef, o günün akşamı yazmayınca unutuluyor öyle olunca da arada birkaç gün boşluğum var maalesef
ama en fazla 3-5 gündür, gerisini yazdım
buraya da eklenecek inşallah
ama işte pazar en erken, çünkü cumartesi sabah ehliyet sınavım var sonrasında da arkadaşımın düğününe gitcem o gün akşam kalırım, pazar dönücem nasip olursa...
işte aynı gidiyorum ben
75te takıldım
neyse en azından almadım kış boyu o güzel bişey
sonuçta her kış mutlaka birkaç kilo alırdım bu kışsa verdim az da olsa, gıdım gıdım da gitse verdim
hadi güzel günlüğüm şimdilik bu kadar...
pazar görüşürüz
tatlım hoşgelmişsin sefalar getirmişsinnnnnben geldimm bu sefer hakikaten gitmicem. psikolojim berbat. aynaya bakmak istemiyorum suratım tabak gibi göbeğim sumocularla yarışır çok kötüyüm çok!!! artık bıktım çöplük gibi ne bulsam yiyorum! sabah kalktım şimdi karar verdim diyete ve direk aklıma kadınlar kulubü geldi ve senin gitmemiş olmanı umdum ama uzun zamandır yazmıyormuşsun sen deumarım geri dönersin o vakte kadar senin başlığında menülerimi paylaşsam kızmazsın bana di mi
tatlım hoşgelmişsin sefalar getirmişsinnnnnben geldimm bu sefer hakikaten gitmicem. psikolojim berbat. aynaya bakmak istemiyorum suratım tabak gibi göbeğim sumocularla yarışır çok kötüyüm çok!!! artık bıktım çöplük gibi ne bulsam yiyorum! sabah kalktım şimdi karar verdim diyete ve direk aklıma kadınlar kulubü geldi ve senin gitmemiş olmanı umdum ama uzun zamandır yazmıyormuşsun sen deumarım geri dönersin o vakte kadar senin başlığında menülerimi paylaşsam kızmazsın bana di mi
ay cnm bnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmlilllly ben geldiiiiiiiiim :) uzun bır aradan sonra yıne aranızdayım. kabul eder mısınız acabaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?